jueves, 25 de octubre de 2007

LLIGA BENJAMÍ


L'equip format per Néstor Giribet, Antonio cruz, Toni Vidal i Lorena Rouillon van iniciar un bon Campionat al véncer al C.T Urgell per 5-0.

LLIGA BENJAMÍ


1er debut de l'equip benjamí B format per Alvaro Blanco, Jaume Rouillon, Victor Cristobal, Guifre Balasch, Marc Colomina i Paula Lucia que van perdre per 4-1 contra el C.T Balaguer A.

A LES SEMIFINALS DEL CATALUNYA


L'equip format per Teresa Pladevall, Cristina Gimenez, Ariadna Mor, Sara Solsona i Irene Cano s'han classificat a les semifinals del Campinat de Catalunya Cadet al véncer al C.T Lloret per 3-2 i al C.E Valldoreix per 3-1. El proper dissabte s'enfrentaràn al C.T Balaguer.

A LES SEMIFINALS DEL CATALUNYA


L'equip format per Jordi Lopez, Eduard Cano, Enric Ros, Dani Navarro, Didac Prat i Adrià Saez s'han classificat a les semifinals del Campionat de Catalunya al guanyar al Club Gimnàstic per 5-0 i al C.T Reixac per 5-0. Aquest dissabte s'enfrentaràn al C.T Genera.

lunes, 8 de octubre de 2007

FELICITATS CAMPIONES

COMARQUES ALEVÍ FEMENÍ
CN LLEIDA C/ C.T RIPOLLET
RESULTAT: 4-0

L'equip format per Irene Cano, Blau Caballol, Lorena Rouillon, Paula Cristobal, Laia Charles, Ares Masip i Silvia Serlavòs van obtenir la victòria del Campionat de Comarques en la categoria aleví femení al guanyar al C.T Ripollet per 4-0.
Esperem seguir treballant per poder obtenir més títols.

TERRAFERMA INFANTIL FEMENÍ

L'equip format per Cristina Gimenez i Irene Cano van obtenir la victòria contra Andorra amb un ajustat 2-1, van aconseguir el punt de la nº1 Cristina Gimenez i el punt del dobles format per Gimenez - Cano. De moment no porten cap derrota desde l'inici del Campionat.

TERRAFERMA INFANTIL MASCULÍ

L'equip format per Adrià Saez, Santi Garcia, Josep Rodoreda i Alvar Brufau van vèncer al C.E Mas duran per 3-2. El proper cap de setmana s'enfrentaràn al Sicoris Club. De moment no porten cap derrota.

viernes, 5 de octubre de 2007

COMARQUES ALEVÍ FEMENÍ


DIUMENGE LA FINAL CONTRA C.T RIPOLLET A LES 15:30H AL CN LLEIDA


L'equip aleví femení format per Irene Cano, Blau Caballol, Lorena Rouillon, Paula Cristobal, Laia Charles, Silvia Serlavós i Ares Masip s'han classificat per la final del Campionat de Comarques en la categoria "Argent" al vèncer al RC de Polo.

lunes, 1 de octubre de 2007

TERRAFERMA INFANTIL MASCULÍ


CT MOLLERUSSA C/ CN LLEIDA

RESULTAT: 1-4

L'equip format per Adrià Saez, Santi Garcia, Josep Rodoreda i Alvar Brufau van guanyar al C.T Mollerussa per 4-1, i aquest diumenge s'enfretaràn contra el C.E Mas Duran.