martes, 18 de marzo de 2008

CAP DE SETMANA 15 I 16 DE MARÇ TERRAFERMA

Aquest cap de setmana hem tingut 5 convocatòries per equips.
Els benjamins de l'equip "A" han guanyat als de l'equip "C" per 5-0 i el CT Lleida van guanyar als benjamins "B" per 4-1.
En la categoría de aleví, els nens del Natació va guanyar a l'Urgell per 4-1 i les nostres al CT Lleida per 2-1.

martes, 11 de marzo de 2008

SORTIDA AL GODO 2008



Aquest any tornem a anar al LXIè. Trofeig Compte de Godó. Sortirem a les 8:00 hores del matí del dia 30 d'abril de l'aparcament del Club. Aquesta vegada no anirem a les prèvies, sinó un dimecres en el que es disputen els Octavos i en el que tenim més possibilitats de veure bons partits i algú que altre jugador important. Passarem tot el dia al Real Tennis club Barcelona, per això os teniu que emportar el dinar o el podeu comprar allà. Sortirem de Barcelona a les 20:00 hores y arribarem al Club entre les 21:30 i les 22:00 hores.
El preu es de 50€ pels que disposen de llicència federativa.
Teniu tota aquesta setmana per apuntar-vos a la recepció del Club i recordeu que teniu que abonar l'import en el moment de fer la reserva.

lunes, 10 de marzo de 2008

TERRAFERMA

El dissabte l'equip del Aleví femení va perdre per 2-1 contra el Sicoris. La Blau va marcar l'ùnic punt del partit.
També el dissabte van jugar els benjamins "B" i vam perdre per 5-0 i els benjamins "C" per un altre 3-2 contra en Mollerussa.
No hem tingut un bon cap de setmana.

CAMPIONAT CATALUNYA

Aquest cap de setmana els nostres infantils han jugat contra el CN Sant Cugat. No hem tingut sort i hem perdut per 7-0. Lo mateix ha passat amb les noies, que han perdut per 5-0 contra el CT Girona.
En la categoria de Terceres Masculí van jugar contra CT La Bisbal d'Empordà i vam guanyar per 7-0