jueves, 23 de abril de 2009

CLÍNIC EQUIP ESPANYOL COPA FEDERACIÓ

Aprofitant l'eliminatòria Espanya-Serbia del cap de setmana del 25-26 d'Abril, les noies que formen l'equip espanyol: l'Anabel Medina, la Nuria Llagostera, la Lourdes Dominguez i la MªJose Martinez es van atansar a les nostres pistes per dedicar unes hores a tots els nens i nenes dels clubs de tennis de la província. Els van atendre amb paciència i dedicació, van firmar autògrafs i es van fer nombroses fotografies. També amb l'ajuda de dos monitors del club, van dedicar-se a pilotejar amb els nens dels diferents clubs: C.N. Lleida, C.T.Lleida, C.T. Urgell, Sícoris Club, C.T.Balaguer i C.T. Mollerussa.

Moltes Gràcies!


martes, 21 de abril de 2009

RESULTATS INDIVIDUALS

L'Open Joieria Blanco disputat a les instal.lacions del Club Tennis Lleida va comptar amb la presència d'una quinzena de jugadors, on destacar que 12 dels 15 representats del club, van passar almenys una ronda. En categoria femenina la final la van disputar dues jugadores del club, La Teresa Pladevall i la Crisitna Gimenez, on es va imposar la primera per 6/4 6/3. En semifinals la Teresa es va imposar a la jugadora de Manresa Isel Martinez i la Cris a la Yasmine Abou-Farah. En categoria masculina el jugador que va arribar més lluny va ser l'Eduard Cano que va caure en quarts de final a mans del finalista del torneig, Albert Ochogavia, en 3 disputats sets. Desitgem als nostres jugadors que vagin arribant els èxits.

TERRAFERMA INFANTIL FEMENI

Data i hora: Dissabte 18 d'Abril 13.00 a Mollerussa
Equip C.N.Lleida: Infantil femení "A"
Jugadores: Laia Charles i Paula Cristobal.
Equip Rival: C.T.Mollerussa
Resultat: C.T. Mollerussa 0-3 C.N.Lleida


Observacions: L'equip infantil femení va debutar amb una victòria en la primera jornada del Terraferma, en una eliminatòria enganyosa ja que no va ser fàcil i va estar molt treballada. L'equip el van formar la Laia Charles i la Paula Cristobal, el primer punt el va aconseguir la Laia, guanyant per 6/2 6/3 en un partit en el que era molt superior a la contrincant però la irregularitat la va fer fallar una mica, finalment va saber resoldre el partit. El partit complicat va ser el de la Paula, on desprès de perdre 6/0 el primer set, no va baixar els braços i va donar la volta al partit guanyant el segon set per 6/1 i jugant molt bé. Durant el tercer set vam gaudir d'un bon nivell de punts i lluita, finalment amb emoció la Paula es va imposar per 7/6 al tercer. En el dobles la compenetració i les ganes de la Paula i la Laia van donar una victòria més còmoda per 6/2 6/2. Enhorabona!

jueves, 16 de abril de 2009

RESULTATS INDIVIDUALS

L'Open Setmana Santa del Nàstic es va convertir en un mal de cap per a molts pares i jugadors, degut a la pluja que ha governat tota la setmana i la gran quantitat de categories que acollia el torneig va fer que molts jugadors haguessin de duplicar i en alguns casos triplicar torn. Remarcar l'esforç dels pares i dels jugadors que molts dies van haver de fer viatges inútils. En l'aparatat tècnic, destacar que una trentena de jugadors dels nostre club van participar en el torneig, on es destaquen els següens resultats:


Teresa Pladevall: Campiona en categoria Júnior femení i Quart finalista en Dames.
Janet Perez i Paula Lucia: Quart finalistes en Benjamí femení.
Enric Ros: Quart finalista en Junior masculí.
Irene Cano: Quart finalista en Infantil femení.
Lorena Rouillon: Quart finalista en Aleví femení.
Adrià Abella: Quart finalista en Infantil Masculí.



miércoles, 15 de abril de 2009

TERRAFERMA ALEVI FEMENI

Data i hora: Dissabte 4 d'Abril 15:30 CE Mas Duran

Equip C.N.Lleida: Aleví Femení "A"
Jugadores: Nuria Salmeron i Blau Hellin.
Equip Contrari: CE Mas Duran
Resultat: CE Mas Duran 3-0 C.N.Lleida

Observacions: Eliminatòria enganyosa pel que fa al resultat, ja que els partits van ser molt igualats. La Blau Hellin començava una mica freda i fora del partit. També notava la falta d'experiència en terra batuda. Cedia el primer set per 6/0. Mentres la Nuria, desprès d'anar a remolc tot el primer set perdia per un ajustat 6/4. Les coses pintaven malament, pero la Blau va reaccionar i desprès d'un 2º set molt disputat forçava el tie-break però el perdia per un ajustat 8-6. La Nuria es ficava per davant en el marcador en el 2º set, però no va saber aprofitar les oportunitats per tancar-lo i la seva contrincant va reaccionar per imposar-se per 7/5. En el dobles les nostres sortien amb moltes ganes i dominaven per un clar 5/1, s'els hi va complicar, però finalment s'emportaven el primer set per 6/4. A partir d'aquí van desaparèixer de la pista i no van saber trobar solucions al canvi de ritme provocat pel CE Mas Duran, que també s'emportaven el dobles per 6/1 6/2.

TERRAFERMA ABSOLUT FEMENI

L'equip absolut femení del C.N.Lleida, format per Teresa Pladevall, Cristina Gimenez e Irene Cano s'ha proclamat campio del Terraferma 2009 per davant del C.T.Urgell, Sicoris Club i
C.T.Balaguer, ENHORABONA!