miércoles, 25 de agosto de 2010

SORTIDA AL TTK DE CASTELLÓ


Adrià Abella, Daniel Garcia, Ivan Solans, Aureli Cortada, Guille Solans i Jaume Rouillon han estat jugant al ttk de Castelló, on, en la categoria infantil masculí, Adrià Abella va superar el 1er partit contra Pio Castiello per 6/2 6/1 i va caure a la següent ronda contra Jorge Falco per 6/0 6/0. Daniel Garcia va obtenir la victòria als dos primers partits per 6/1 6/2 i un dobles 6/1 a Jose M. Ballester i Juan Ciudad respectivament i en la 3a ronda va perdre contra Joel Ferrer per 6/2 6/3. En la categoria aleví masculí Ivan Solans va superar a Javier Vazquez per un doble 6/2 i a Gustavo Ruiz per 6/0 6/1, a continuació es va enfrentar contra el cap de serie nº 3 i guanyador del Campionat on no va tenir cap opció d'obtenir la victòria. Aureli Cortada que venia d'una lesió va superar la 1a ronda per 6/4 6/0 i va cure a la següent contra Robert Sanchis per 6/1 6/3, ja que no estava al 100%. Guille Solans jugador de 1er any d'aleví va passar a la 2a ronda al guanyar per w.o, i en la segúent va perdre contra Hugo estañol per 6/0 6/2. I per finalitzar el més petit del grup Jaume Rouillon ( Roui), que disputava en la categoria benjamí va guanyar el 1er partit per 6/0 6/0 a Pablo Gomez i no va superar la 2a ronda contra Axel Vila per 6/2 6/0.
Amb la convivencia dels sis jugadors i del monitor Jordi Lopez a Castelló no va faltar l'humor del Guille Solans que els va fer riure moltíssim i s'ho van passar d'allò més bé.
Aquesta faceta del Guille no la coneixiem tots.
Fins el proper campionat.

TERESA PLADEVALL SOTSCAMPIONA DEL OPEN DE COMARRUGA

Teresa Pladevall es proclama subcampiona del "Open de Comarruga" al perdre la final contra la favorita Núria Roig del CT Tarragona per 6/4 6/0.
Sense entrenar has fet aquest gran resultat, imaginat si entrenessis una mica més......
ENHORABONA, esperem tornar-te a veure en acció ven aviat.

miércoles, 11 de agosto de 2010

ELS JUGADORS DEL CN LLEIDA AL NIKE DE MADRID



Els jugadors Adrià Abella, Dani Garcia, Aureli Cortada, Ivan Solans, Néstor Giribet, Laia Charles, Natalia Bey, Lorena Rouillon, Guille Solans,Roger Lera i Blau Caballol van anar a Madrid ha disputar un torneig del Circuit Nike. G.Solans va perdre a primera de la previa en aleví i el Dani Garcia a segona de la previa en infantil.
En la categoria aleví I. Solans va perdre contra L.Cerbelli per 6/2 6/3, A.Cortada no va superar a Javier Barranco per 6/2 6/1 i Roger Lera que es va enfrentar al cap de serie nº6, on al primer set li va plantar cara possant-se per davant del marcador amb 5-4, però finalment va caure al costat de I.Rueda per 7/5 i 6/2 en el 2on set i Néstor Giribet va superar el 1er partit per un doble 6/2 davant E.Gargallo i en la 2a ronda va perdre contra A.Ayguavives per un ajustat 6/4 4/6 6/1. En la categoria infantil A.Abella va superar a D.Gonzalez per 6/1 6/0 i va caure davant el cap de serie nº 16 P.Martinez per 6/2 6/1. En la categoria infantil femení Laia Charles no va superar la 1a ronda al perdre contra I.Mas per 6/3 6/4 i B.Caballol va caure danat C.Blasco per 6/1 6/4, N.Bey va passar la 1era ronda al vencer a V.Rincón per 6/4 6/3 i va perdre contra la cap de seri nº8 A.Roman per 6/0 6/1.

IVAN SOLANS ES PROCLAMA CAMPIÓ DE TARRAGONA


Ivan Solans es proclama campió de Tarragona prova del circuit juvenil d'estiu en la categoria aleví, aconsegueix arrivar a la final desprès de superar a Pol Virgili 6/1 6/0, Alvaro Barranco 6/2 6/3 i a les semifinals obté la victòria al guanyar a Alex Ayguavives 1/6 6/4 6/3, la final la juga contra el 1er favorit del campionat Xavier Martí, on l'Ivan el supera per 7/6 6/4.,


Enhorabona Ivan, segueix treballant.

NÉSTOR GIRIBET SOTSCAMPIÓ DEL TTK DE VALLPINEDA


Néstor Giribet es proclama sotscampió del ttk de Vallpineda, essent el cap de serie nº 4, on supera a 1ª ronda a Albert Domingo per 6/0 6/0, passa la següent ronda per un w.o i a quarts de final s'enfrenta al seu company de club Roger Lera al que supera per 6/1 6/2, en les semifinals guanya a Alvaro Barranco per 6/1 6/4 i a la final perd contra Pol Amoros per un contundent 6/0 6/0. El seu company de club Ivan Solans va perdre a quarts de final contra el favorit Pol Amoros per un doble 6/1.
Enhorabona Néstor hem de seguir treballant.

lunes, 9 de agosto de 2010

GABY GARCIA SOTSCAMPIÓ CNT CALAFELL


Gaby Garcia aconsegueix arrivar a la final del Campionat del CNT Calafell delCircuit juvenil a l'obtenir la victòria davant David Ciria per 6/1 6/2, Pau Lafuente 6/1 6/0, Ties Kiem 6/2 6/1 i Alex Pastor 6/4 6/3. A la final es va enfrentar al màxim favorit, on els nervis el van perjudicar i no va poder demostrar tot el seu tennis com ho va fer durant el Campionat, va perdre per 6/0 6/3 davant Nacho Perez.

Gaby esperem que no sigui l'última final. ENHORABONA GABY.