viernes, 15 de julio de 2011

Calahorra



Del 1 al 9 de juliol hi va haver una sortida a Calahorra on vam tenir que dormir amb tendes de campanya. Tots els jugadors van jugar molt bé. Els millors resultats van ser: Lorena Rouillon que va guanyar el seu primer partit per 4/6 6/3 6/3, i el segon partit va jugar contra la cap de serie número 1 i va perdre per un ajustat 7/6 (8/6) i 6/1. La Paula Lucia va guanyar el seu primer partit 6/2 6/4 i el segon partit va jugar contra la cap de serie número dos per un ajustat 2/6 6/0 6/1. Anais gomar va perdre a quarts de final. Enhorabona a tots els participants!

Stage Competició


El 23 de juny van començar els entrenaments intensius pels matins de l'escola de competició. Del 4 al 10 de juliol van anar a jugar al Ct Barà, al Sicoris i el sub 11 al C.T Lleida, aquesta setmana del 11 al 17 de juliol han jugat al CT Urgell i la setmana vinent, del 18 al 24 de juliol jugaràn el sub 15 al T.C Badalona i al CT Balaguer.

Primera quinzena de juliol




Ja ha començat la primera quinzena de juliol amb més de 250 inscrits! S'està mirant l'opció de fer una prova pilot d'anglès per la segona quinzena de juliol que tractara de fer jocs de taula o manualitats amb anglès.

Uniforme dels monitors


Els monitors ja tenen un nou uniforme!!

Estades de juny


El passat 23 de juny amb aproximadament 80 inscrits van començar les estades. Tots els participants tenen opció de fer manualitats de tot tipus, jocs al poliesportiu com beisbol, futbol, basket entre daltres esports, tennis, natació, paddle, gimnàstica rítmica i taekwondo.

Festa de final de curs i americana


El passat dissabte dia 18 de juny és va celebrar la festa de final de curs de tennis i va tenir lloc léntrega de trofeus de l'americana. Els finalistes van ser: Adrià Aliaga, Dani Martinez, Claudia Brobón, Gerard Villanueva, Maria Castilla, Miquel Berenguer, Adrià Benseny, Grerad Benseny, Josep Miquel batlle, Marta Clua i Joan Garrido. Enhorabona a tots els participants!