miércoles, 28 de noviembre de 2012

ORDRE DE JOC SOCIAL 1 I 2 DE DESEMBRE

Hola, aquí està l'ordre de joc del social del CN Lleida d'aquest cap de setmana. Que vagi bé i sort a tots. 


miércoles, 14 de noviembre de 2012

ORDE DE JOC SOCIAL 24/25 DE NOVEMBRE

Hola,
aquí està l'ordre de joc del social del CN Lleida d'aquest cap de setmana.
Que vagi bé i sort a tots.






miércoles, 7 de noviembre de 2012

RESUM CAP DE SETMANA 10-11 DE NOVEMBRE

El passat cap de setmana va començar el Campionat Comarcal i juntament amb el Mc Donalds van ser els campionats que es van disputar. Aquest és el resum:

ABSOLUT FEMENÍ COMARCAL
L'equip absolut femení del CN Lleida va perdre per un ajustat 3-1, on tots els partits es van decidir en petits detalls. Una lleugera pluja als moments inicials del partit va causar que les pistes de terra batuda fossin més lentes, aspecte que perjudicava les nostres jugadores, acostumades a un joc ràpid i agressiu.
Laia Charles va perdre contra Anna Segarra per 7/5 6/4. Les dos nº1 dels respectius equips ens van oferir un gran partit on per petits detalls la jugadora de Sant Cugat es va endur la victòria.
Thaïs Gabriel va perdre per un doble 6/3 contra Georgina Campins,  on va veure que els seus cops agressius es veien frenats per unes pistes ultralentes. 
Irene Cano va aconseguir el punt pel nostre club contra Marta Salvat en un partit igualadíssim, on es van decidir els dos sets a favor de la nostra combativa jugadora en el tie-break. Irene va saber aguantar les embestides  de la rival que amb els seus cops plans i ràpids aconseguia fer molt de mal, però  la nostra jugadora va desplegar un bon joc sobretot en el tie-break del segon set on va marcar la diferència realitzant dos winners creuats de drive.
Per una altra part, en el partit de dobles, l'equip format per Irene Cano i Laia Charles no va poder aconseguir la victòria, van caure per 6/3 7/5, en un vibrant segon set que es va decantar per les jugadores de Sant Cugat.

ABSOLUT MASCULÍ A COMARCAL

L'absolut masculí A va perdre contra el Tennis Lleida, en una eliminatòria molt apassionant, en que quasi ens emportem la eliminatòria. Carles Mòdol va perdre contra Enric Larregola 7/5 6/1, Nando Llanes va perdre contra Eduard Santacreu 5/7 6/4 10/8 (una llàstima ja que hagués capgirat l'eliminatòria), després de la victòria de Jordi López contra Nathan Nicholson 6/3 7/5 i la derrota d'Adrià Abella en un molt bon partit, tot i estar marcat per la polèmica contra Oscar Manciñeiras per 7/6 6/3. En els dobles van jugar Jordi López i Adri Abella contra Enric Larregola i Eduard Santacreu i van perdre en un ajustat 6/4 7/6. Per tant l'eliminatòria va ser 4/1.

MC DONALDS
El CN Lleida D va perdre contra el CT Lleida B per 5-0:
  • Carles Solana vs Alejandro Barranco: 2/9
  •  Marc Godia vs Pol Pifarré: 0/9
  • David Godia vs Alejandro Vicente: 0/9
  • Laura Godia vs Daniela Martínez: 0/9
  • Dobles: Carles Solana, Marc Godia vs Alejandro Barranco, Alejandro Vicente: 0/9
El CN Lleida C va guanyar al Sicoris per 4-1:
  • Víctor Juclà vs Víctor Sánchez: 9/4.
  • Àlex Serra vs Dídac Montaner: 0/9.
  • Albert Pedrico vs Emili Elías: 9/5.
  • Cristina Parejo vs Laura Almarza: 9/1.
  • Dobles: Víctor Juclà, Albert Pedrico vs Víctor Almarza, Xavier Mayoral: 9/0.

L'equip A, va descansar el passat cap de setmana i es jugarà aquest cap de setmana contra el Tennis Lleida A el ser campions de la Lliga McDonald's.

CADET FEMENÍ COMARCAL 
El cadet femení comarcal va jugar dissabte al sicoris i va perdre 4-0, L'equip el formaven Janet Perez, Blau Hellin i Julia Esteve.


ALEVÍ MASCULÍ COMRCAL

Els alevins masculins van jugar els dos dissabte fora, el A al tennis Lleida on l'eliminatòria es va decidir als dobles (3-2) i l'aleví B contra el sicoris on també va guanyar 3-2. Els nostres alevins els formaven: Iker Iñiguez, Marc Mateo, Sergi Alió i Marc Oliver en l'equip A, i Adrià Aliaga, Dani Martinez, Bernat Sampietro i Enric Pedrico en l'equip B.