viernes, 29 de febrero de 2008

TALLERS & ESPORTS SETMANA SANTA 2008

Com cada any la Setmana Santa ve plena de jocs i diversió per els petits de casa en el CN Lleida. Farem jocs, tennis, natació, tallers, etc. No t'ho perdis, vine i apuntat a la recepció del Club.



martes, 26 de febrero de 2008

TERRAFERMA BENJAMÍ MIXTE

Aquest cap de setmana han jugat els benjamins A contra el benjamins B. Va guanyar l'equip A per 4 a 1. L'Artur, el Guifre i la Paula es van encarregar d'anotar 3 punts. En el dobles l'Artur i el Jaume van aconseguir l'altre. Del bemjamí B l'unic punt el va aconseguir el Marc Colomina.
L'equip C va perdre contra el CT Lleida per 5 a 0.

lunes, 25 de febrero de 2008

TERRAFERMA ABSOLUT MASCULÍ

El dissabte es va jugar el Terraferma Absolut.
El Absolut A va guanyar al CT Balaguer A per 4 a 1. En els individuals van guanyar el Pepito, el Nando i el Manel. En els dobles la parella formada per el Pepito i el Nando es van imposar al Sixto i l'Edgar.
El equip del Absolut B va perdre contra el CT Urgell per 5 a 0.

jueves, 21 de febrero de 2008

COMENÇA EL IV OPEN PRAT LLONGUERAS & CN LLEIDA


Aquest dissabte 23 de febrer s'inicia la quarta edició de l'Open Prat-Llongueras & CN Lleida. Continuant amb l'èxit d'anteriors edicions, aquest torneig continua creixent tant en el nombre d'inscrits, aquest cop entre les diverses categories supera els 300, com amb la qualitat dels seus participants.
Repeteixen els finalistes de l'any passat, Ivan Valls (campió) i Samuel Arauzo (sots-campió). Així com tennistes de la categoría de Jaume Santo, Fernando Montes o Roberto Lopez.
Cal destacar aquest any la participació del cap de sèrie número 1, Carlos Castellanos, número 42 del ranking nacional.

domingo, 10 de febrero de 2008

CAP DE SETMANA DEL 9 I 10 FEBRER

Hem tingut molt moviment aquest cap de setmana al club. El dissabte vam fer ple.
Començem pel Terraferma. El equip B de benjamins del natació va jugar contra el C. Va guanyar el equip B per 4 a 1. Els benjamins del CN Lleida A van guanyar al CT Lleida per 4-1. Els nostres petits ho van fer molt bé. Nois poc a poc que el camí es llarg, lo important es jugar bé i gaudir del joc.
També es va jugar l'absolut. Començarem per les noies. La Teresa i l'Anais es van imposar en el individual per 2-0 contra el CT Urgell. I en els dobles van guanyar la Teresa i la Cristina.
En l'absolut, el CN Lleida A va guanyar dos dels individuals i en els dobles van guanyar el Pepito i el Manel, quedant el marcador 3-2 contra CT Tàrrega.
L'equip del CT Lleida va guanyar al CN Lleida B en la categoría d'absolut per 5-0.
Aran passem a les notícies del Catalunya per equips.
El dissabte les nostres alevins van anar a Manresa. Els individuals els van guanyar la Blau i la Silvia i el doble la Lorena i la Blau, quedant 3-2.
El diumenge vam tornar a Manresa amb els nostres alevins. El Victor Royo, l'Antonio, el Victor Fontán i l'Adrià Abella es van ficar per endavant en els individuals. El V. Royo, A. Abella, LL. Ricou i T. Vidal van guanyar els dos dobles a l'equip de Manresa.
En el apartat corresponent als Seniors +45 vam quedar 1-4 per el CT Tortosa.

domingo, 3 de febrero de 2008

CATALUNYA ALEVINS MASCULI I FEMENI


El dissabte van jugar les nostres nenes contra el Club Tennis D'Aro. Encara que vam perdre, la Lorena, la Blau, la Laia i la Silvia van jugar molt bé. Als individuals vam quedar 2-2 i vam perdre el dobles. La setmana que ve anirem a Manresa.

Els nois han guanyat avui al Club Tennis Canet. en els individuals el Victor Royo, el Llorens i el Toni han aconseguit 3 punts. En dobles el Victor i l'Adrià un altre punt i l'Antonio i el Victor Fontan han perdut.

Heu jugat amb molte empenta, moltes ganes i molt bé tots. Continueu així.