domingo, 10 de febrero de 2008

CAP DE SETMANA DEL 9 I 10 FEBRER

Hem tingut molt moviment aquest cap de setmana al club. El dissabte vam fer ple.
Començem pel Terraferma. El equip B de benjamins del natació va jugar contra el C. Va guanyar el equip B per 4 a 1. Els benjamins del CN Lleida A van guanyar al CT Lleida per 4-1. Els nostres petits ho van fer molt bé. Nois poc a poc que el camí es llarg, lo important es jugar bé i gaudir del joc.
També es va jugar l'absolut. Començarem per les noies. La Teresa i l'Anais es van imposar en el individual per 2-0 contra el CT Urgell. I en els dobles van guanyar la Teresa i la Cristina.
En l'absolut, el CN Lleida A va guanyar dos dels individuals i en els dobles van guanyar el Pepito i el Manel, quedant el marcador 3-2 contra CT Tàrrega.
L'equip del CT Lleida va guanyar al CN Lleida B en la categoría d'absolut per 5-0.
Aran passem a les notícies del Catalunya per equips.
El dissabte les nostres alevins van anar a Manresa. Els individuals els van guanyar la Blau i la Silvia i el doble la Lorena i la Blau, quedant 3-2.
El diumenge vam tornar a Manresa amb els nostres alevins. El Victor Royo, l'Antonio, el Victor Fontán i l'Adrià Abella es van ficar per endavant en els individuals. El V. Royo, A. Abella, LL. Ricou i T. Vidal van guanyar els dos dobles a l'equip de Manresa.
En el apartat corresponent als Seniors +45 vam quedar 1-4 per el CT Tortosa.

No hay comentarios: