martes, 20 de mayo de 2008

CAMPIONAT COMARQUES

Data i hora: Diumenge 18/05/08
Equip CN Lleida: Aleví femení
Jugadors: Laia Charles, Judit Chesa, Marta Hellin i Blau Hellin.
Equip contrari: CT Vilafranca
Lloc: CN Lleida
Resultat: CN Lleida 4-0 CT Vilafranca
Observacions: Tot i ésser nosaltres superiors, s’ha de destacar la 1ª participació per equips de la Marta Hellin i que va acabar en victoria, també s’ha de donar énfasis a la participació de Blau Hellin, ja que essent benjamí va jugar en una categoria superior i va esser la 1ª vegada que va jugar un campionat de Catalunya per equips.

miércoles, 7 de mayo de 2008

ESTADES ESPORTIVES ESTIU 2008

NOU HORARI PER APUNTAR-SE A LES ESTADES

De dilluns a divendres de 9:00 h. a 15:00 h. i de 17:30 a 21:00 a les oficines del CN Lleida.











lunes, 5 de mayo de 2008

CAMPIONAT COMARQUES

Data i hora: 03/05/08
Equip CN Lleida: Infantil Femeni Or
Jugadors: Nuria Recasens, Laia Charles, Ares Masip.
Equip contrari: Club Tennis Urgell
Lloc: Natació
Resultat: CN Lleida 1-3 CT Urgell
Observacions: Recasens ho va tenir dificil per esta al nivell de la Milanovic. El punt numero 2 Laia Charles va tenir un partit disputat que va acabar perdent. Ares Masip va guanyar el seu punt jugant molt be.
Al dobles van ser superiors les contrincans.

CAMPIONAT VETERANS TERRAFERMA

Data i hora: 04/05/08
Equip CN Lleida: Veterans 'A'
Jugadors: Pepito Talavera, Joan Escobar, Lluis Aguila, Joan Orobitg
Equip contrari: Club Tennis Baix Cinca 'A'
Lloc: Fraga
Resultat: CN Lleida 5-0 CT Baix Cinca
Observacions: El CN Lleida va aconseguir un gran resultat en les pistes del Club tennis Baix Cinca de Fraga. En el punt numero 2, Joan Escobar va haber de jugar un disputat partit que va acabar guanyant.
En els dobles la parella del Natació formada per Lluis Aguila i Joan Orobitg van obtindre una merescuda visctoria. Dos grans victories que van ajudar a que el global de la eliminatoria fos de 5-0 a favor del Natació.

viernes, 2 de mayo de 2008

SORTIDA AL GODO 2008


Avui ens hem aixecat aviat. Ens anem cap al Godó!!!!
Hem sortit a les 8 del Club. Al autocar tenim l’animació del Federico Mercurio (el Dani) cantant karaoke. Arribem a Barcelona cap a les 10:15 del matí. Ja estem al Godó. Entrem i els donem les instruccions, després ens separem però al llarg del dia ens anirem trobant per les diferents pistes.
Primer, el partit el del Feliciano, que el guanya. De aquí cap a la pista central i així tot el dia. Entre partit i partit els nens troben al Nadal i els signa autògrafs.
A les 15:00 cap a la pista central a veure’l. Teníem 3 files de seients. La d’abaix animava al Nadal i la de dalt al Potito. Érem el centre d’atenció de totes les grades, fins i tot la tele als descansos ens enfocava.
Quan va arribar l’hora de marxar vam passar llista i estaven tots els nens. Només ens faltava un pare!. El veiem que ve tranquil·lament (Josep no et tornarem a portar).
Desprès la foto de grup. Mentrestant, esperant l’autobús, de cop i volta els nens comencem a cridar “el Feliciano, el Feliciano” i l’Ari surt corrent i tots comencen a riure. Era broma.
De nou a l’autocar, el show del Fede continua, aquesta vegada acompanyat dels dos Adris, del Edu i del abelleta petit. Ens van fer passar una bona estona cantant i explicant acudits.
Hem arribat, però hem passat un dia magnífic, l’any que ve hi tornarem.
Felicitats nois, sou un grup fantàstic!!!