viernes, 2 de mayo de 2008

SORTIDA AL GODO 2008


Avui ens hem aixecat aviat. Ens anem cap al Godó!!!!
Hem sortit a les 8 del Club. Al autocar tenim l’animació del Federico Mercurio (el Dani) cantant karaoke. Arribem a Barcelona cap a les 10:15 del matí. Ja estem al Godó. Entrem i els donem les instruccions, després ens separem però al llarg del dia ens anirem trobant per les diferents pistes.
Primer, el partit el del Feliciano, que el guanya. De aquí cap a la pista central i així tot el dia. Entre partit i partit els nens troben al Nadal i els signa autògrafs.
A les 15:00 cap a la pista central a veure’l. Teníem 3 files de seients. La d’abaix animava al Nadal i la de dalt al Potito. Érem el centre d’atenció de totes les grades, fins i tot la tele als descansos ens enfocava.
Quan va arribar l’hora de marxar vam passar llista i estaven tots els nens. Només ens faltava un pare!. El veiem que ve tranquil·lament (Josep no et tornarem a portar).
Desprès la foto de grup. Mentrestant, esperant l’autobús, de cop i volta els nens comencem a cridar “el Feliciano, el Feliciano” i l’Ari surt corrent i tots comencen a riure. Era broma.
De nou a l’autocar, el show del Fede continua, aquesta vegada acompanyat dels dos Adris, del Edu i del abelleta petit. Ens van fer passar una bona estona cantant i explicant acudits.
Hem arribat, però hem passat un dia magnífic, l’any que ve hi tornarem.
Felicitats nois, sou un grup fantàstic!!!

No hay comentarios: