lunes, 23 de febrero de 2009

TERRAFERMA ABSOLUT MASCULÍ

Data i hora: Diumenge 22 de Febrer 15.30
Equip C.N.Lleida: Absolut "A" i Absolut "B"
Jugadors: Per part de l'"A" Jordi Lopez, Enric Ros, Manel Noguero i Ricard Mola. Per part del "B" Joan Escobar, Jordi Mateo, Alex Lopez i Lluis Gomez.
Resultat: Absolut "A" 3-2 Absolut "B"

Observacions: L'equip absolut "B" es va quedar a les portes de donar la sorpresa i impoasar-se a l'equip "A" en el "derbi". Els dos equips contaven amb serioses baixes per diferents motius, però això no va evitar la emocionant tarde de Diumenge. En primer lloc Lluis Gomez, que està en un estat de forma envejable, no va donar opció a Ricard Mola i es va imposar per 6/2 6/2. En Joan Escobar donava la sorpresa i s'imposava per un ajustat tie-brak a Jordi Lopez en el primer set. El Jordi Mateo cedia 6/4 en el primer contra l'Enric Ros, però estava disposat a aseguir donant-li guerra. Per altra banda el Manel Noguero, notava el primer partit amb les noves pilotes "Head" i cedia el primer set davant un Alex Lopez motl guerrer per 6/4. Semblava que el "B" podria donar la sorpresa, però enfront tenien a dos jugadors del equip "Juniors d'or" i l'empresa no seria gens fàcil. l'Alex acabava guanyant el 2º set al tie-break desprès d'aixecar un 5/3 en contra i ficava el 2-0 al marcador a favor del "B". Quasi al mateix moment l'Enric donava oxigen a l'equip "A" i tancava el partit amb un altre 6/4. 2-1 tot quedava en mans dels dos jugadors núm.1 de cada equip. El Jordi Lopez amb forces renovades desprès de la victòria de l'Enric forçava el 3er set desprès d'un disputat 6/4. El Joan esperonejat pels seus companys arrancava amb força el 3er set i es ficava 2-0 a d'alt, però ja desfonat i davant l'agressivitat del Jordi no podia fer res i perdia per 6/2 finalment desprès d'un molt bon partit. Eliminatòria 2-2 tot quedava per resoldrre al dobles. Fonts no molt fiables asseguren que els jugadors de l'"A" es van jugar a cara o creu qui disputaria el dobles i els afortunats van ser l'Enric i el Jordi. Per part de l'equip "B" els que intentarien el cop d'efecte serien el Lluis i el Jordi. Primer set 6/3 per als "Juniors d'or" que es va decidir en un "break" sobre el servei del Lluis, en el 2º set la parella del "B" va anar per davant quasi tota l'estona fins al 3/3 on van cedir el servei, pero treien energies de no se sap on (ens atansàvem a les 4 hores d'eliminatòria) van forçar el 4/4. Però la gran forma en que es troben els jugadors de l'equip Junior va tornar a sortir i desprès de punts espectaculars es van acabar imposant per 6/4.



En resum, tots contents, els de l'"A" per aconseguir la victòria i els del "B" per estar apunt de donar la sorpresa, i sobretot per la bonica tarde de tennis que vam passar.

miércoles, 18 de febrero de 2009

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE

Data i hora: Dissabte 14 de Febrer al C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Benjamí Mixte "C"
Jugadors: ALvaro Lopez, Eduard Simo, Alex Caberol i Laia Bonilla.
Equip Contrari: C.T. Lleida "B"
Resultat: C.N.Lleida 0-5 C.T.Lleida "B"

Observacions: L'Alvaro va jugar bastant bè, però ell no va acabar satisfer ja que el resultat li va ser desfavorable en 2/6 3/6. L'Eduard va acusar la falta d'experiència ditnre del partit perdent per un doble 6/2. L'Alex va jugar un partit molt intens, lluitant cada punt, el resultat no reflexa el joc real. 2/6 2/6. La Laia estava jugant molt bè tot i perdre el 1er set per 6/2, finalment va començar a recollir fruits al seu treball imposant-se en el 2on per 6/2, en el tie-break decisiu li va faltar més experiència (5-7). El dobles format per la parella Bonilla-Simo va notar que era la primera vegada que jugaven junts. A més de que era el primer partit de dobles de la Laia.

Proper jornada contra el C.T.Lleida "C"

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ MASCULI ARGENT

Data i hora: Diumenge 15 de Febrer 9.30 C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Aleví Masculí "A"
Jugadors: Nestor Giribet, Victor Fontan, Antonio Cruz, Toni Vidal
Equip Contrari: C.D.T. Castelldefels
Resultat: C.N.Lleida 4-1 Castelldefels

Observacions: El Nestor ha jugat en la seva línea, sabent en cada moment el que tenia que fer, el Victor ha començat amb un dolor al peu i perdent 6/1 al 1er set, tot i que el dolor seguía a canviat la tàctica i s'ha imposat per 6/3 6/3 finalment. L'Antonio Cruz ha jugat molt bè i amb molta paciència. El Toni com sempre ha començat guanyant el 1er set sense dificultat per 6/1 el 2on set però se li ha complicat tot i que finalment s'acabat imposant per 7/5.

CAMPIONS DE CONSOLACIÓ!

domingo, 15 de febrero de 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR MASCULÍ

Data i hora: Dissabte 14 de Febrer 9:00 al C.T.Andres Gimeno.
Equip C.N.Lleida: Junior Masculí "A"
Jugadors: Edu Cano, Jordi Lopez, Adri Mateo, Enric Ros i Adri Saez.
Equip Rival: C.T.Andres Gimeno.
Resultat: C.T. Andres Gimeno 1-4 C.N.LLeida

Observacions: CAMPIONS, CAMPIONS, CAMPIONS....l'equip Júnior Masculí aconsegueix l'ascens a or de forma brillant. Els nostres herois van arrasar al C.T.Andres Gimeno jugant amb moltes ganes, valentia i fent valer la seva millor tècnica i nivell. Desprès de la desfeta en la final amb el Mataró (4-3) l'equip va sortir a les pistes molt concentrat sabent que aquest era l'últim tren per pujar a Or.

El primer en inagurar el marcador va ser l'Adri Mateo, que desprès d'un començament més dubitatiu 3-3 va acabar dominant i desesperant al seu rival 6/3 6/1. El 2-0 el va donar l'Edu Cano que va desgastar molt al seu contrincant i no va poder acabar el partit de cansament, 6/3 4/2 abandó. El Jordi Lopez ficava el 3-0 fent un tennis molt agressiu i directe 6/1 però desprès els errors el van portar al 2-4, finalment va salvar la situació i va imposar-se per 6/4 al 2on set. l'Enric i l'Adri Saez eren els que ho passaven més malament i perdien per 5/7 i 3/6 els primers sets respectivament. L'Adri Saez es va refer, va trobar el seu tennis, i amb molta confiança va passar per sobre del seu rival en els dos sets següents: 6/2 6/0. l'Enric no va poder guanyar tot i fer un bon partit. Malauradament per detalls i el joc agressiu del seu oponent el van desesperar i va acabar cedint per 6/4 el 2on set.

VICTÒRIA ÈPICA I ASCENS HISTÒRIC! ENHORABONA CAMPIONS!

Destacar que l'equip Júnior "B" format pel Dani, els 2 bessons Gil de Sola, el Ricard i l'Alex Mas van quedar semifinalistes del campionat en categoria "B"-"C".

Enhorabona!


TERRAFERMA BENJAMI MIXTE


Data i Hora: Dissabte 14 de Febrer 15:30 C.T.Mollerussa
Equip C.N.Lleida: Benjamí Mixte "B"
Jugadors: Guille Solans, Marc Abella, Marc Pascual, Janet Perez i Guifre Balasch.
Equip Contrari: C.T.Mollerussa
Resultat: C.T.Mollerussa 0-5 C.N.Lleida "B"

Observacions: El Benjamí "B" continua amb pas ferm i s'anota la 2ona victòria per 5-0 en el que va de torneig. L'equip no va notar la baixa del Jordi Ros que va ser substituït pel Guille amb molta solvència i es va imposar, amb un molt bon tennis, al seu rival sense problemes. El Marc Abella tampoc va tenir excessius problemes per doblegar al seu contrincant i ràpidament situava el 2-0 al marcador, el Marc Pascual va començar amb certs dubtes el partit, però finalment va imposar la seva major experiència i anotava un altre punt per als nostres, la Janet entrava en escena alhora que el dobles, format pel Guille i el Guifre. El partit de la Janet no va tenir molta història i es va imposar amb molta claredat. El dobles desprès de començar per darrere en el marcador, els nostres es van ficar les piles i van tancar l'eliminatòria amb el 5-0 final.

Destacar la cordial acollida al club de Mollerussa on van invitar a cadascún dels jugadors a un beure, moltes gràcies!

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE

Data i Hora: Dissabte 14 de Febrer 15:30 C.T.Urgell.
Equip C.N.Lleida: Benjamí Mixte "A"
Jugadors: Nestor Giribet, Marc Colomina, Victor Cristobal, Paula Lucia i Jaume Rouillon.
Equip Contrari: C.T Urgell "A".
Resultat: C.T.Urgell "A" 1-4 C.N.Lleida "A"

Observacions: El Benjamí "A" suma la 2ona victòria en el Terraferma i també per 4-1. El Victor, el Nestor i el Marc han tingut uns partits força fàcils i s'han imposat sense gaires problemes al seus contrincants. La Paula tot i donar-ho tot fins al final no s'ha pogut emportar la victòria. Finalment el dobles ha estat molt disputat, perdent el 1er set i començant el 2on al darrere en el marcador, però la parella formada pel Nestor i el Jaume han reconduït la situació i han acabat guanyant en el tie-break que decideix el 3er set. L'equip "A" segueix els passos de l'equip "B" i s'apunta la 2ona victòria, el proper cap de setmana "derbi" entre l'"A" i el "B".

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE

Data i Hora: Dissabte 14 de Febrer 15:30 C.T. Urgell
Equip C.N.Lleida: Benjamí Mixte "D"
Jugadors: Albert Pons, Ignasi Nadal, Victor Garcia, Nerea Merino, Ricard Rubio i Joan Garrido.
Equip Contrari: C.T. Urgell "B"
Resultat: C.T.Urgell "B" 2-3 C.N.Lleida "D"

Observacions: Primera victòria de l'equip "D" de benjamins, les joves promeses venen amb força. L'Albert Pons i la Nerea Merino han tingut un partit plàcid, en canvi l'Ignasi Nadal i el Victor Garcia tot i lluitar molt han perdut en 2 sets. Amb 2-2 en l'eliminatòria el dobles era decisiu, el partit ha començat molt igualat però un cop el Joan Garrido i el "Ricky" Rubio han aconseguit acabar amb els problemes del servei s'han imposat sense problemes, cal destacar que molts jugadors debutaven en partit oficial.

TERRAFERMA CADET FEMENI I MASCULI

Èxit en els Terrafermes Cadet femení i Masculí on tots dos equips s'han proclamat campions. L'equip Femení format per la Teresa, la Cris i la Blau van guanyar totes les eliminatòries davant l'Urgell, Sícoris, Tennis Lleida, Natacio "B", Mas Duran i Balaguer. Per altra banda l'equip dels nois format per: l'Edu, el Jordi, l'Enric, l'Adri, el Dídac, el Manu Brufau i l'Alex Mas van guanyar totes les eliminatòries també superant al Tennis Lleida, Urgell, Balaguer Sícoris i Sícoris "B".

Enhorabona campiones i campions!

RESULTATS INDIVIDUALS

Éxit dels jugadors del Club a l'Open Pla d'Urgell de Mollerussa.

Més d'una cinquantena de jugadors del club van participar en l'Open, des de Benjamins fins a Veterans, on es van aconseguir molts títols i finalistes.

En categoria Benjamí el Nestor Giribet va guanyar a l'Aureli Cortada del C.T.Mollerussa, en Infantil femení les 4 semifinalistes eren jugadores del Club: la Irene Cano que es va imposar a la Blau Caballol en la final i la Paula Cristobal i l'Aida Pairau que completen les semifinals. En Cadet masculí monopoli dels nostres nois també en semifinals. L'Enric Ros, l'Adri Mateo, el Jordi Lopez (finalista) i l'Edu Cano (campió). En Junior Masculí també es va imposar l'Edu Cano que va vèncer a Carlos Sarrau del C.T.Urgell. Pepito Talavera va obtenir dues copes, la de campió en categoria Veterans davant Carles Mòdol i la de sub-campió en categoria Absolut, al perdre contra Albert Ochagavia del C.T.Urgell.

Enhorabona!

TERRAFERMA ABSOLUT MASCULÍ

Data i hora: Diumenge 15 de Febrer 15:30 Club Tennis Lleida
Equip C.N.Lleida: Absolut Masculí "B"
Jugadors: Jordi Mateo, Marc Puertolas, Alex Lopez i Ruben Costa.
Equip Rival: C.T.Lleida
Resultat: C.T.Lleida 5-0 C.N.Lleida

Observacions: L'eliminatòria aplaçada la disputaven aquest diumenge a les instal.lacions del Club Tennis Lleida. El Jordi tot i lluitar en tot moment no va tenir gaires opcions contra tot un Albert Larregola. El Marc va tenir d'abandonar al principi del 2on set degut als problemes al braç, finalment el Ruben i l'Alex van cedir per 6/3 6/3 i 6/2 6/3 respectivament en uns partits una mica més disputats. El dobles no va tenir molta història i desprès de que la parella formada pel Ruben i el Jordi comencessin 2-0 a dalt, finalment cedirien per 6/2 6/0.
Aquest proper cap de setmana "derbi": Natació "A" vs Natació "B".

TERRAFERMA ABSOLUT MASCULÍ

Data i Hora: Dissabte 14 de Febrer 15:30 Cervera
Equip C.N.Lleida: Absolut Masculí "B"
Jugadors: Jordi Mateo, Marc Puertolas, Xavi Gasulla i Lluis Gomez
Equip Contrari: C.E. Mas Duran
Resultat: C.E. Mas Duran 1-4 C.N.Lleida "B"

Observacions: Desprès d'aplaçar la primera jornada per culpa del vent, els jugadors del absolut "B" debutaven en el Terraferma en un complicat desplaçament a Cervera. El fred i els incòmodes jugadors de Cervera no van poder aturar als nostres que es van imposar per 4-1-

L'eliminatòria la va començar el Marc Puertolas que es va imposar a Jordi Allue tot i les molèsties que arrosega en el seu braç. El Jordi Mateo desprès d'un partit maratonià s'imposava a Xavier Bertran acabant fortissim el 3er set amb un contundent 6/0. Xavi Gasulla no tenia moltes opcions davant Arnau Allue. Eliminatòria 2-1 per als nostres, el dobles i el partit del Lluis Gomez començaven pràcticament alhora. La parella formada per Mateo-Gasulla dominaven en el marcador mentre el Lluis cedia per 3/0 en el 1er set. Aquest fet va donar seguretat al Lluis que va aixecar el partit i es va imposar clarament fent gala d'un gran tennis. El dobles no va tenir més història i també va caure del cantó del Natació. 4-1 la primera al sac!

miércoles, 11 de febrero de 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR MASCULÍ ARGENT



Data i hora: Dissabte 7 de Febrer 9:00 C.T.Mataró Final Categoria "Argent"
Equip C.N.Lleida: Junior Masculí "A"
Jugadors: Edu Cano, Jordi Lopez, Adri Mateo, Enric Ros, Adri Saez.
Equip Contrari: C.T. Mataró
Resultat: C.T.Mataró 4-3 C.N.Lleida

Observacions: Eliminatoria de més de 8 hores espectacular, emocionant, amb lluita, treball, sacrifici, suor i llàgrimes d'or. L'equip Junior va estar a un petit detall de quedar campió de la categoria Argent. Devant un elevat nombre de persones la final es va disputar al C.T.Mataró. S'ha d'ovacionar a l'equip per l'entrega i l'amor pel club ja que van estar amb un 3-0 perdent i van remontar fins col.locar el 3-3 en el marcador, però en el dobles decisiu es van quedar a 2 jocs del títol.

El matí va començar amb vent, fred i un mal estat de les pistes. Els primers en jugar van ser l'Enric i els dos "Adris". El primer punt (0-1) el va fer l'Adri Mateo que va perdre per 6/0 6/3, va entrar ferd al partit i sense poder-se adaptar a les pistes. Tot i la millora en el 2on set que va anar pel devant en el marcador. L'Adri Saez va perdre i l'eliminatòria es ficava 0-2. Molta igualtat en el 1er set 7/6 tot i anar a remolc sempre, en el 2on set 6/3 en un partit amb diferències mínimes i moltes igualtats. Mentres L'Enric jugava el 3er set, el Jordi no va poder amb el seu rival. Ho va lluitar tot fins al màxim però va cedir per 6/4 6/2 (0-3) L'Enric estava 3/6 6/3 6/6, la gent cantava la victòria, però la grada no va poder amb la garra de l'Enric que desprès de 3 hores de partit es va emportar la primera victòria pels nostres (1-3), l'Enric havia fet el primer pas i tots vam anar a animar a l'Edu que també disputava el 3er set. 7/6 1/6 La dura batalla des del fons de la pista va fer que el rival abandonés amb 4-4 del tercer set i ens donés una altra épica victòria a 3 sets desprès de 3 hores. 2-3 el miracle era possible! però s'havien de guanyar els dos dobles. Cano-Lopez i Ros-Mateo seríen els que intentarien el que fins feia unes hores semblava impossible. Els nostres doblistes van començar a "tope" i van guanyar el 1er set per 7/6 respectivament, impresionant! la Victòria estava cada cop més a prop. Mentres l'Enric i l'Adri perdien el 2on set per 6/1 l'Edu i el Jordi arrollaven als rivals per 6/2 3-3! a l'eliminatòria. Tots els ulls es ficaven en el 2on dobles que s'estava decidint en un últim set. La glòria o la tristesa. En un ambient digne de Copa Davis i no apte per a cardíacs, els nostres manaven al marcador 2-1, 3-2, 4-3 (30-00) el miracle era a tocar però finalment tot i la lluita dels nostres jugadors van cedir per 7/6 en un fatídic tie-break. Destacar el companyerisme d'aquest equip que no van deixar que l'Enric i l'Adri s'esfonsessin i al final del partit ràpidament van anar a animar-los i ja pensant en el Dissabte 14 de Febrer on els nostres herois tindran una segona oportunitat d'ascendir a "Or" al C.T.Andrés Gimeno.

ENHORABONA PERQUE SOU UNS CAMPIONS!! ESTEU FENT GRAN EL CLUB!!


martes, 10 de febrero de 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ MASCULI ARGENT

Data i Hora: Diumenge 8 de Febrer 11:00 C.T. Els Gorchs
Equip C.N.Lleida: Aleví Masculí "A"
Jugadors: Nestor Giribet, Victor Fontan, Antonio Cruz, LLorens Ricou i Toni Vidal.
Equip Contrari: C.T. Els Gorchs
Resultat: C.T. Els Gorchs 0-5 C.N.Lleida

Observacions: El Nestor va jugar amb molta solidesa durant tot el partit i es va imposar per un clar 6/0 6/1. El Victor va fer just el necessari per obtenir la victòria per 6/2 6/2. L'Antonio va jugar tranquil durant tot el partit. El Llorens va començar com una "moto" i amb poca paciència, però sorprès de perdre el 1er set per 7/6, va reaccionar i es va tranquilitzar per guanyar finalment per 6/1 6/2 en els següents sets. El Toni va guanyar fàcilment el 1er set per 6/1, però el 2on set se li va complicar amb un 4-4, va saber mantenir la calma per aconseguir la victòria final per 6/1 6/4.

El proper Diumenge jugaran la final de Consolació.

TERRAFERMA ABSOLUT FEMENÍ

Data i hora: 7 de Febrer 15.30 al C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Absolut Femení
Jugadores: Teresa Pladevall i Cristina Gimenez
Equip Contrari: C.T. Urgell.
Resultat: C.N.Lleida 3-0 C.T.Urgell

Observacions: La Teresa va començar el partit guanyant 4-2, però poc a poc va anar perdent solidesa en el seu joc i quan es va donar conte tenia un 4-5 en contra, a partir d'aquest moment, va començar a jugar amb més confiança i portant l'iniciativa del partit d'una manera que no es va deixar fer cap joc més guanyant per 7/5 6/0

La Cris va jugar un partit molt alliberada, sent superior en tot moment del partit i obtenint la victòria per un contundent 6/0 6/1.

En el dobles la parella formada per Pladevall-Gimenez van aconseguir l'últim punt de l'eliminatòria per un doble 6/3

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE

Data i Hora: Dissabte 7 de Febrer 15.30 al C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Benjamí Mixte "C"
Jugadors: Alvaro Lopez, Arnau Pla, Eduard Simo, Alex Caberol i Laia Bonilla.
Equip Cotnrari: C.T.Urgell "B"
Resultat C.N.Lleida "C" 4-1 C.T.Urgell "B"

Observacions: L'Alvaro Lopez va guanyar per un doble 6/0. L'Arnau Pla que va entrar en el partit amb molts dubtes, però va jugar molt cómode i amb ganes i va guanyar per 6/1 6/1. L'Eduard Simó tot i obtenir la victòria per 6/1 6/2, el va tenir un partit molt més disputat del que reflecteix el marcador. La Laia Bonilla, que jugava el seu primer partit per equips, va lluitar molt pero li va faltar una mica d'experiència dintre de la pista. Cosa que aconseguirà jugant més partits. El Dobles formats per la parella Caberol-Simó van guanyar per 6/0 6/1.

lunes, 9 de febrero de 2009

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE



Data i hora: Diumenge 8 de Febrer 9:30 Balaguer
Jugadors Marc Colomina, Jaume Rouillon, Victor Cristobal i Paula Lucia.
Equip Contrari: C.T Balaguer
Resultat: C.T.Balaguer 1-4 C.N.Lleida

Observacions: L'equip "A" també va començar amb bon peu el Terraferma i es va imposar per un clar 4-1 al Balaguer. La Paula i el Victor no van tenir excessius problemes i van colocar rapidament el 2-0 al marcador. El Marc va fer un gran partit contra un rival que tenia bons cops, pero finalment el Marc va imposar la seva experiencia per ficar el 3-0 al marcador. El Jaume va tenir un partit molt dur en el que el contrari tan sols es dedicava a tornar pilotes, però amb molt treball i sacrifici es va endur la victoria.

Al dobles la parella formada pel Jaume i el Marc es van relaxar i van dixar escapar el partit tot i disposar de 2 pilotes per guanyar-lo. Finalment 4-1.

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE



Data i hora: Dissabte 7 de Febrer 15:30 a Tarrega
Jugadors : Jordi Ros, Marc Abella, Marc Pascual i Janet Perez.
Equip Contrari: C.T. Tarrega.
Resultat C.T.Tarrega 0-5 C.N.Lleida "B"

Obaservacions: L'equip Benjamí mixte "B" va començar el Terraferma amb una contundent victòria per 5 a 0 devant un Tarrega format per jugadors amb poca experiència. Cal destacar que l'eliminatoria es va disputar amb un vent que va fer que els nostres jugadors no poguessin desplegar el seu millor tennis, però tot hi això no van tenir problemes per imposar-se en tots els partits.

martes, 3 de febrero de 2009

V OPEN PRAT LLONGUERAS & CN LLEIDA


CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR MASCULÍ ARGENT

Data i Hora: Dissabte 31/01/2009 9.00 h. C.N.Lleida
Jugadors: Edu Cano, Jordi Lopez, Adri Mateo, Enric Ros i Adri Saez.
Equip Contrari: C.T.Lloret.
Resultat: C.N.Lleida 4-1 C.T.Lloret.

Observacions: Victoria impressionant i contundent davant els caps de sèrie num.1 del torneig. L'equip Junior va sortir amb tanta força, lluita i talent que amb 2 hores ja tenien l'eliminatoria sentenciada. La primera alegria la va donar l'Adri Saez que tot i estar lesionat va arrollar el seu rival per un 6/3 6/2. El segon punt el va donar l'Adri Mateo en un partit que va començar malament 2/6 però que desprès desplegant un gran tennis 6/1 i al tercer set remontant un 0-2 per imposar-se finalment per un 6/4, el tercer punt el va sumar el Jordi Lopez que amb la seva força de saque, lluita i treball es va treure un partit durisim per 6/4 6/4. El punt que donava l'accès a la final el va donar l'Enric Ros que va guanyar en un partit aparentment fàcil 6/2 6/3 però molt dur i que va durar 2 hores. Amb 4-0 l'Edu va entrar a la pista amb tot decidit i va fer un partit molt disputat però que va perdre per 6/4 2/6 i 5/7.

Enhorabona campions!! Esteu a la final!! Final C.T.Mataró vs C.N.Lleida