lunes, 23 de febrero de 2009

TERRAFERMA ABSOLUT MASCULÍ

Data i hora: Diumenge 22 de Febrer 15.30
Equip C.N.Lleida: Absolut "A" i Absolut "B"
Jugadors: Per part de l'"A" Jordi Lopez, Enric Ros, Manel Noguero i Ricard Mola. Per part del "B" Joan Escobar, Jordi Mateo, Alex Lopez i Lluis Gomez.
Resultat: Absolut "A" 3-2 Absolut "B"

Observacions: L'equip absolut "B" es va quedar a les portes de donar la sorpresa i impoasar-se a l'equip "A" en el "derbi". Els dos equips contaven amb serioses baixes per diferents motius, però això no va evitar la emocionant tarde de Diumenge. En primer lloc Lluis Gomez, que està en un estat de forma envejable, no va donar opció a Ricard Mola i es va imposar per 6/2 6/2. En Joan Escobar donava la sorpresa i s'imposava per un ajustat tie-brak a Jordi Lopez en el primer set. El Jordi Mateo cedia 6/4 en el primer contra l'Enric Ros, però estava disposat a aseguir donant-li guerra. Per altra banda el Manel Noguero, notava el primer partit amb les noves pilotes "Head" i cedia el primer set davant un Alex Lopez motl guerrer per 6/4. Semblava que el "B" podria donar la sorpresa, però enfront tenien a dos jugadors del equip "Juniors d'or" i l'empresa no seria gens fàcil. l'Alex acabava guanyant el 2º set al tie-break desprès d'aixecar un 5/3 en contra i ficava el 2-0 al marcador a favor del "B". Quasi al mateix moment l'Enric donava oxigen a l'equip "A" i tancava el partit amb un altre 6/4. 2-1 tot quedava en mans dels dos jugadors núm.1 de cada equip. El Jordi Lopez amb forces renovades desprès de la victòria de l'Enric forçava el 3er set desprès d'un disputat 6/4. El Joan esperonejat pels seus companys arrancava amb força el 3er set i es ficava 2-0 a d'alt, però ja desfonat i davant l'agressivitat del Jordi no podia fer res i perdia per 6/2 finalment desprès d'un molt bon partit. Eliminatòria 2-2 tot quedava per resoldrre al dobles. Fonts no molt fiables asseguren que els jugadors de l'"A" es van jugar a cara o creu qui disputaria el dobles i els afortunats van ser l'Enric i el Jordi. Per part de l'equip "B" els que intentarien el cop d'efecte serien el Lluis i el Jordi. Primer set 6/3 per als "Juniors d'or" que es va decidir en un "break" sobre el servei del Lluis, en el 2º set la parella del "B" va anar per davant quasi tota l'estona fins al 3/3 on van cedir el servei, pero treien energies de no se sap on (ens atansàvem a les 4 hores d'eliminatòria) van forçar el 4/4. Però la gran forma en que es troben els jugadors de l'equip Junior va tornar a sortir i desprès de punts espectaculars es van acabar imposant per 6/4.



En resum, tots contents, els de l'"A" per aconseguir la victòria i els del "B" per estar apunt de donar la sorpresa, i sobretot per la bonica tarde de tennis que vam passar.

No hay comentarios: