lunes, 23 de marzo de 2009

TERRAFERMA ALEVI FEMENI

Data i hora: Dissabte 21 de Març 15:30 al C.T Urgell.
Equip C.N.Lleida: Aleví Femení "A"
Jugadores: Lorena Rouillon, Blau Hellín i Núria Salmeron.
Equip contrari: C.T.Urgell
Resultat: C.T.Urgell 2-1 C.N.Lleida

Observacions: La Blau Hellín no va tenir opcions davant una rival molt experimentada en terra batuda, i tot i forçar el "Deuce-Avantatge" en nombroses ocasions, el no acabar de tancar aquestes avantatges va ser decisiu per al resultat final 6/0 6/1. La Lore va jugar un partit molt dur i seriós davant una rival que tenia una dreta demolidora i un molt bon servei. En el primer set va anar a remolc tota l'estona en el marcador, però amb 4-5 al marcador va aconseguir trencar el servei i col.locava el 5-5, va ser un cop molt dur per la seva contrincant, que ja es veia amb el primer set a la butxaca, i va baixar molt el seu nivell en els 2 jocs següent, 7/5 per la Lore. En el segon set va començar manant en el marcador, un cop assolida l'avantatge va seguir molt concentrada i s'imposa per 6/4. En el dobles la parella formada per la Núria salmeron i la Lore van notar la falta d'experiència i de comunicació entre elles i van cedir per 6/1 6/1.

CAMPIONAT CATALUNYA INFANTIL MASCULI

Data i hora: Dissabte 21 de Març 9:30 al EGARA (Terrassa)
Equip C.N.Lleida: Infantil Masculí
Jugadors: Adria Abella, Ivan Solans, Santi Garcia, Eudald Samarra i Toni Vidal.
Equip contrari: EGARA
Resultat: EGARA 0-5 C.N.Lleida

Observacions: Primer match-ball en contra salvat per part de l'equip infantil masculí a l'EGARA (Terrassa) que necessitaven aquesta victòria i la del proper cap de setmana per salvar la categoria d'Argent. Els nostres nois van entrar amb moltes ganes i forces, tots van començar guanyant. El primer en acabar va ser l'Ivan que es va imposar amb autoritat per 6/1 6/2 i jugant molt bé. El Santi va guanyar fàcil 6/0 6/0. L'Eudald va fer un primer set molt dur, però s'imposava per 6/4 el segon set per 6/0anant de menys a més. El Toni va aconseguir una victòria molt important per agafar moral per l'eliminatòria de la setmana vinent 6/1 6/4, finalment amb l'eliminatòria 4-0 l'Adrià va guanyar 6/1 6/3 en un partit molt seriós.

TERRAFERMA ALEVI MASCULI

Data i hora: Diumenge 15 de Març 9:30 C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Aleví Masculí "A"
Jugadors: Nestor Giribet, Antonio Cruz, Ivan Solans i Toni Vidal.
Equip contrari: C.T. Urgell "A"
Resultat: C.N.Lleida 4-1 C.T.Urgell

Observacions: El Nestor va jugar treballant molt bé els punts i sabent en cada moment el que tenia que fer. L'Antonio va entrar al partit molt espès, i no va tenir la capacitat de fer un canvi d'actitud en cap moment del partit. L'Ivan va guanyar el primer set sense problemes per 6/3, en el segon set el contrincant va agafar confiança i se'l va emportar per 6/3, el tercer set va ser molt intens, però l'Ivan va estar a l'alçada tota l'estona i va endur-se el partit per 7/5. El Toni va començar còmode i sense massa problemes, va tenir un moment de relaxació, però finalment va reaccionar i va tancar l'eliminatòria col.locant el 3-1 en el marcador. La parella formada per Solans-Giribet van jugar un intel.ligent dobles i van sumar un altre punt per l'equip, 4-1.

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE

Data i hora: Dissabte 14 de Març 15:30 al C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Benjamí Mixte "A"
Jugadors: Marc Colomina, Jaume Rouillon, Victor Cristobal i Paula Lucia.
Equip contrari: C.T. Lleida
Resultat: C.N.Lleida 0-5 C.T. Lleida

Observacions: El Marc no es va trobar còmode jugant fins al 2on set, on es va posar pel davant en el marcador amb un 4-2, però no va acabar d'agafar confiança perdent finalment per 6/1 6/4. El Jaume on va estar a l'alçada i li va faltar treballar més els punts. El Victor no va estar el suficient concentrat al partit. La Paula va jugar un primer set bastant disputat però, per sota de les seves possibilitats, i en el segon set va desaparèixer. La parella formada per Colomina-Rouillom, van jugar un gran primer set guanyant 7/6, però es van pensar que el partit ja havia acabat i van baixar el rendiment perdent per 6/2 i 7-1 en el tie-break decisiu.

domingo, 22 de marzo de 2009

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE


Data i hora: Dissabte 14 de Març 15:30 Sícoris C.
Equip C.N.Lleida: Benjamí Mixte "B"
Jugadors: Guillem Solans, Guifre Balasch, Marc Pascual, Janet Perez i Jordi Ros.
Equip contrari: Sicoris Club.
Resultat: Sicoris Club 1-4 C.N.Lleida

Observacions: El benjamí mixte "b" va sumar una nova victòria en les instalacions del Sícoris per 4-1. El Guille no va tenir excessius problemes i es va imposar sense dificultats al seu rival. El Guifre en un partit molt trabat va imposar la seva major experiencia i també es va imposar amb solvència. El Marc va jugar contra un rival molt limitat i que se li notava la falta d'experiència en partits, no va tenir gaires problemes. La Janet va jugar un partit molt seriós contra la Sandra, una jugadora molt experimentada en terra batuda, tot i el gran partit va cedir per 6/3 6/4, alhora el Jordi i el Guifre tancaven l'eliminatòria imposantse en el dobles.

jueves, 12 de marzo de 2009

CAMPIONAT CATALUNYA INFANTIL FEMENI

Data i hora: Diumenge 8 de Març 10:30 C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Infantil Femení
Jugadores: Blau Caballol, Paula Cristobal, Irene Cano i Laia Charles
Equip contrari: Berga TC
Resultat: C.N.Lleida 3-1 Berga TC

Observacions: Les noies de l'infantil femení es classifiquen per les semifinals del Campionat de Catalunya al derrotar per 3-1 al Berga TC

Carlota Safont a Blau Caballol per 6/1 6/1
Paula Cristobal a Gisela Perez per 6/0 6/4
Irene Cano a Celia Santos per 6/0 6/0
Laia Charles a Aina Ballus per 6/0 6/1

Enhorabona noies!

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE

Data i hora: Dissabte 7 de Març 15:30 Mollerussa
Equip C.N.Lleida: Benjamí Mixte "A"
Jugadors: Marc Colomina, Jaume Rouillon, Victor Cristobal i Paula Lucia.
Equip Contrari: C.T. Mollerussa
Resultat: C.T.Mollerussa 0-5 C.N.Lleida

Observacions:

Marc Colomina a Joan Dalmau per 6/0 6/0
Jaume Rouillon a Roger Canyellas per 6/1 6/0
Victor Cristobal a Pol Catselló per 6/0 6/0
Paula Lucia a Maria Utges per 6/1 6/2

Cristobal-Lucia a Dalmau-Canyelles per 6/2 6/1

TERRAFERMA ABSOLUT MASCULÍ

Data i hora: Dissabte 7 de Març 15:30 C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Absolut "A"
Jugadors: Jordi Lopez, Enric Ros, Vicenç Gil de Sola i Manel Noguero
Equip Contrari: C.T.Tarrega
Resultat: C.N.Lleida 2-3 C.T. Tarrega

Observacions:

Ruben Delgado a Jordi Lopez per 6/4 5/7 6/4
Adria Camarasa a Enric Ros per 6/3 6/2
David Gruston a Vicenç Gil de Sola per 2/6 7/6 7/6
Manel Noguero a Josep Mº Rubinat per 6/0 6/1

Lopez-Noguero a Rubinat-Camarasa per 6/1 6/1

miércoles, 11 de marzo de 2009

TERRAFERMA ALEVI MASCULI

Data i hora: Diumenge 8 de Març 9:30 al C.T. Lleida
Equip C.N.Lleida: Aleví Masculí "A"
Jugadors: Nestor Giribet, Victor Fontan, Ivan Solans i Toni Vidal.
Equip contrari: C.T. Lleida
Resultat: C.T. Lleida 2-3 C.N. Lleida

Observacions: Eliminatòria molt emocionant de 6 hores i molt oberta i disputada on 4 dels 5 partits es van decidir en 3 sets. El Nestor va fer un molt bon partit contra el Sergi Abellana però va caure per 6/1 3/6 i 6/3. El Victor va començar guanyant al Marc Coma 7/5 però desprès va perdre el segon set per 6/3 i el tercer desprès de salvar dues boles de partit va acabar guanyant 7/6. També espectacuñlar va ser l'Ivan Solans que perdent 4/6 4/5 i 30-15 va reumntar al Guillem Clapes i va guanyar per 7/5 6/2 fent un partit de molta lluita i qualitat, amb 2-1 manant en l'eliminatòria el Toni va entrar contra l'ALvaro Barranco que va començar amb moltes ganes i molt fort, quan el Toni va voler reaccionar ja era massa tard 6/0 6/2. Amb 2-2 i sent les 13.00 h. del migdia el dobles el disputarien Giribet- Solans vs Abellana - Clapes, un partit marcat per la igualtat en tot, els nostres ho van donar tot i desprès de perdre el primer set per 7/6 van remuntar 6/4 en el segon i en l'últim i definitiu set 6/4 molt ajustat, tot un reconeixement i aplaudiment per als dos equips.

TERRAFERMA ALEVI FEMENI

Data i hora: Dissabte 7 de Març 15:30 al C.T. Urgell
Equip C.N.Lleida: Aleví Femení "B"
Jugadores: Laia Bonilla i Julia Esteve.
Equip contrari: C.T. Urgell
Resultat: C.T.Urgell 3-0 C.N.Lleida

Observacions: La Laia i la Júlia es van veure superades per les jugadores de l'Urgell, per la major força i edat. L'eliminatòria no va tenir història, en els individuals van cedir per 6/0 6/0 i 6/1 6/0 respectivament i el dobles per 6/1 6/0, el fort vent va restar motivació a les nostres jugadores.

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE

Data i hora: Dissabte 7 de Març 12:30 C.T. Lleida
Equip C.N.Lleida: Benjamí Mixte "D"
Jugadors: Albert Pons, Ricard Rubio, Gerard Villanueva, Nerea Merino, Carmen Calles.
Equip Contrari: C.T.Lleida "C"
Resultat C.T. Lleida 3-2 C.N.Lleida

Observacions: El benjamí Mixte "D" van jugar una eliminatòria marcada pel fort vent que va dificultar el joc i la diversió del tennis, ja que els nostres nois porten 2 partits i a mes el Gerard debutava en competició. L'Albert va guanyar fàcil, la Carme, molt concentrada també va guanyar, la resta van perdre els seus respectius partits. El resultat es el de menys ja que el que interessa es formar als xavals i que s'ho passin bé amb le tennis.


RESULTATS INDIVIDUALS


Més d'una vintena de jugadors del club van disputar entre els mesos de febrer i gener l'Open d'Hivern del C.T. Salou, destacant la notable representació en les rondes finals. en la categoria d'aleví femení la Lorena Rouillon es va quedar a les portes de la final caient en semifinals. En la categoria d'Infantil femení la Blau Caballol va quedar quart finalista. Per la part masculina les coses van anar encara millor, en benjamí el Nestor va ser el campió i el Jordi Ros es va plantar a les semifinals i en cadet destacar els quarts de final de l'Adri.


lunes, 9 de marzo de 2009

TERRAFERMA ALEVI MASCULI

Data i hora: Diumenge 8 de Març 9:30 C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Aleví Masculí "B"
Jugadors: Artur Hellin, Guillem Solans, Guifre Balasch i Gaby Garcia.
Equip contrari: C.T.Balaguer
Resultat C.N. Lleida 2-3 C.T Balaguer

Observacions: Eliminatòria molt igualada que es va decidir per la mínima. l'Artur jugava contra un rival molt seriós i que cometia molts pocs errors, a més la seva ansietat per guanyar li van fer una mala jugada i va cedir per 6/0 6/1. El Guillem va fer molt bon partit per la força del seu rival que el superava de molt físicament va ser decisiva i va caure per 6/2 6/2. El Guifré es va imposar amb comoditat 6/2 6/0 i atansava als nostres 2-1. El Gaby tot i els nervis en el primer set va saber calmar-se en els punts decisius i va endur-se el primer set per 7/5, amb un set a la butxaca va treure tot el seu repertori de cops i el segon set va ser més còmode 6/1. Al mateix moment jugaven el dobles el Guille i l'Artur, que jugaven contra els seus rivals de l'individual, les coses es van igualar i amb un excel.lent partit d'ajudes, companyerisme i molta comunicació van estar apunt de dur el partit al 3er set desprès de cedir el primer per 6/4 i 7/6 en el segon en un tie-break molt disputat (7/5).

TERRAFERMA ABSOLUT MASCULÍ

Data i hora: Dissabte 7 de Març 15:30 Balaguer
Equip C.N.Lleida: Absolut "B"
Jugadors: Joan Escobar, Jordi Mateo Alex Lopez i Lluis Gomez
Equip contrari: C.T.Balaguer
Resultat: C.T. Balaguer 3-2 C.N.Lleida

Observacions: L'Absolut "B" afrontava el desplaçament a Balaguer amb moltes ganes (i baixes) desprès de la desfeta a Tàrrega per la mínima, però una vegada més va tornar a rematar al pal i va perdre l'eliminatòria per 3-2. El C.T. Balaguer que havia cedit la jornada anterior amb l'Absolut "A" per 4-1, va treure tota l'artilleria però els nois del"B" no es van deixar intimidar i van sortir a per totes. El primer en acabar va ser el Joan que no va poder fer res davant un núm 1 com es l'Albert Bergadà 6/1 6/2. El Lluis Gomez, que continua en una forma envejable, es va imposar sense excessius problemes 6/1 6/2 i col.locaba l'empat a 1 en el marcador, posteriorment l'Alex seguia amb la seva bona ratxa i també s'imposava per 6/2 6/2 a Oriol Baldomà, 2-1 la victòria estava més aprop! El partit més llarg va ser el del Jordi Mateo que tot i els problemes físics en el seu turmell dret va ficar en seriosos problemes a Xavier Luengo, però finalment va caure per 6/1 7/5 en un segon set molt disputat. Tot es decidia al dobles per tercera vegada en el que va de Terraferma. el Lluis i l'Alex van sortir molt apagats i van començar amb un 3/0 a baix en el primer set, posteriorment van reaccionar però no van poder culminar la remuntada 6/4. El segon set, conscients de que no estaven tan lluny dels seus rivals van començar a per totes, amb molta despesa física i manant en tot moment en el marcador se'l van endur per 6/3. En el tercer set el cansament va passar factura i l'augment de la seguretat dels rivals al començament del set va ser decissiu.


TERRAFERMA BENJAMI MIXTE

Data i hora: Dissabte 28 de Febrer 15:30 C.T. Lleida
Equip C.N. Lleida: Benjamí Mixte "B"
Jugadors: Jordi Ros, Guillem Solans, Guifre Balasch, Janet Perez, Marc Abella i Marc Pascual.
Equip Contrari: C.T. Lleida "A"
Resultat: C.T. Lleida 4-1 C.N.Lleida

Observacions: Eliminatòria molt igualada on qualsevol dels resultats va ser possible, des de un 3-2 a un 4-1 tan a favor com en contra. Gairebé tots els partits van ser molt disputats i lluitats per part dels dos equips. En primer lloc el Guillem no va poder entrar en el partit i va caur eper 6/0 6/0, tot i la seva entrega. El 2-0 a baix, desprès d'un partit molt disputat entre la Janet Perez i la Maria Teixidó on la nostra jugadora va tenir opcions de forçar el tie-break decisiu del 3º set, la força de la contrincant va ser decisiva i finalment va caure per 6/4 6/3. Més tard el Guifre va fer un molt bon partit i desprès de casi remuntar en el primer set 6/4 per al seu rival, va començar el segon set 2/0 manant en el marcador però finalment cauria per 6/2. El partit més espectacular el va fer el Jordi Ros que va salvar fins a 6 pilotes de partit al Albert Sentís i li va fer una remuntada memorable amb un tennis molt agressiu. 3/6 7/6 i 7/5 en el tie-break decissiu. Amb 1-3 en l'eliminatòria, el Marc Pascual i el Marc Abella van fer un bon dobles però la calma dels rivals i la mala sort en els punts claus dels jocs (Deuce - Avantatges) els va fer perdre per 6/2 6/3.


TERRAFERMA ALEVI FEMENI

Data i hora: Dissabte 28 de Febrer 15:30 Tennis Lleida
Equip C.N.Lleida: Aleví Femení "A"
Jugadores: Nuria Salmeron i Judith Chesa
Equip contrari: C.T. Lleida
Resultat: C.T.Lleida 3-0 C.N.Lleida

Observacions: L'equip format per la Nuria Salmeron i l Judith Chesa no va poder donar la sopresa i va caure per 3-0 en una eliminatòria que els hi anirà molt bé a les dos per començar a agafar rodatge de cara a posteriors enfrontaments. La Nuria va perdre per 6/0 6/1 davant una rival molt superior. La Judit es va enfrontar a una noia de similars caracterísitques i tot i perdre 6/1 6/3 va donar la sensació de que amb més experiència la podria haver derrotat. El dobles no va tenir història i van caure per 6/1 6/1.

RESULTATS INDIVIDUALS

Cinc dels nostres jugadors van participar en un dels tornejos més durs de la província de Barcelona, l'Open de Badalona disputat entre els mesos de Febrer i Març.

Destaca l'Ivan Solans que va guanyar 3 partits en categoria aleví i es va quedar a les portes de la final al caure en semifinals. La Silvia Serlavos i la Laia Charles es van quedar a quarts de final en la categoria d'infantil femení. Tan la Blau Caballol com el Guillem Solans no van poder passar de la primera ronda en les seves categories (Infantil Femení i Benjamí Masculí.) Us donem a tots l'enhorabona!

martes, 3 de marzo de 2009

CAMPIONAT CATALUNYA INFANTIL FEMENI


Data i hora: Diumenge 1 de Març 9:30 C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Infantil Femení
Jugadores: Blau Caballol, Paula Cristobal, Irene Cano i Laia Charles.
Equip Contrari: C.T.Manresa
Resultat: C.N.Lleida 3-2 C.T.Manresa.

Observacions: La intermitent pluja amb la que es va despertar la ciutat de Lleida el Diumenge va fer perillar la disputa de l'eliminatòria, però finalment es va poder jugar, en les pistes de terra. Molt bon ambient al club que va fer donar un "plus" més a les nostres jugadores, cal destacar que el C.T.Manresa es el primer cap de sèrie del torneig, cosa que li dona més mèrit a la victòria aconseguida per les nostres noies. la Irene va ser la primera en acabar i va ficar per davant l'equip al imposar-se a Mireia Polo per 7/5 6/2. Al mateix temps, els partits de la Laia Charles vs Laia Prats i Paula Cristobal vs Carla Cerdan es decedirien al tercer set. Desprès de molta lluita i entrega la Laia va ficar el 2-0 en el marcador i es va imposar per 7/6 0/6 6/3, la Paula desprès d'un gran partit va cedir per 4/6 6/4 4/6 en un partit molt dur i amb molt bons punts per part de les dos jugadores, poc desprès finalitzava el partit de la Blau Caballol que no podia fer res davant una Magda Aubets superior 6/2 6/3. Eren les 13:40 del migdia i el dobles decisiu no havia començat. El G-3 es va reunir i desprès de moltes deliberacions van decidir que les noies que jugarien el dobles serien la Blau i la Irene, per part contraria jugarien la Magda Aubets i la Carla Cerdan. El partit va tenir molts alts i baixos a més de molta emoció, el moment més crític va ser al tercer set on les jugadores de Manresa dominaven per un clar 3/0 però les nostres van treure forces de no se sap on, eren 5 hores d'eliminatòria, i van capgirar el partit 6/4. Destacar el bon ambient entre les membres de l'equip que es van estar animant continuament entre elles, enhorabona noies gran victòria!

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE

Data i hora: 28 de Febrer 2009 15:30 Sicoris
Equip C.N.Lleida: Benjamí Mixte "A"
Jugadors: Marc Colomina, Jaume Rouillon, Victor Cristobal i Paula Lucia.
Equip Contrari: Sicoris
Resultat: Sicoris 0-5 C.N.Lleida

Observacions: Excel.lent victòria del Benjamí "A" que l'acosta una mica més cap al títol.

Marc Colomina a Pau Jurado per 9/0
Jaume Rouillon a Esteve Torrent per 9/0
Victor Cristobal a Pau Iserin per 9/1
Paula Lucia a Sandra Azorin per 9/7

Colomina - Rouillon a Jurado-Iserin per 9/0

TERRAFERMA ALEVI FEMENI

Data i hora: Dissabte 28 de Febrer 2009 al Sicoris

Equip C.N.Lleida: Aleví Femení "B"
Jugadores: Paula Lucia, Julia Esteve i Laia Bonilla.
Equip Contrari: Sicoris
Resultat: Sicoris 3-0 C.N.Lleida

Observacions:
Natalia Bey a Paula Lucia per 6/0 6/4
Yolanda Lois a Julia Esteve per 6/3 6/2
Bey-Lois a Esteve Bonilla 6/0 6/0

TERRAFERMA ABSOLUT MASCULÍ


Data i hora: Dissabte 28 de Febrer 2009 Tarrega
Equip C.N.Lleida: Absolut "B"
Jugadors: Joan Escobar, Manu Brufau, Marc Puertolas i Alex Lopez.
Equip contrari: C.T.Tarrega
Resultat: C.T.Tarrega 3-2 C.N.Lleida "B"

Observacions: L'absolut "B" afrontava el sempre complicat desplaçament a Tarrega amb nombroses baixes, però amb un equip disposat a tot. El Marc, amb un rival molt incòmode es va imposar per un 6/2 6/2 al igual que l'Alex que col.locava el 2-0 per als nostres, també per un doble 6/2. El Manu desprès d'un primer set molt disputat 6/4 pagava l'esforç i s'esfonsava en el segon i cedia per 6/0, i finalment el Joan també perdia per 6/3 6/1 davant Ruben Delgado. 2-2 Tot es decidia al dobles. La parella Escobar - Puertolas contra la parella Camarasa - Delgado. Primer set dramàtic, i desprès d'aixecar un "break" en contra i tenir dues pilotes de set (i dues més salvades) els nostres cedien el primer per 7/6. El segon va ser molt disputat tambè pero tota l'estona a remolc dels rivals, que s'imposaven finalment per 6/4. Llàstima. La setmana vinent a Balaguer a per totes!

L'Absolut "A" format per: l'Edu Cano, Vicenç Gil de Sola, Ricard Mola i Manel Noguero, va guanyar 4-1 a Balaguer.