Data i hora: Dissabte 7 de Març 15:30 Balaguer
Equip C.N.Lleida: Absolut "B"
Jugadors: Joan Escobar, Jordi Mateo Alex Lopez i Lluis Gomez
Equip contrari: C.T.Balaguer
Resultat: C.T. Balaguer 3-2 C.N.Lleida

Observacions: L'Absolut "B" afrontava el desplaçament a Balaguer amb moltes ganes (i baixes) desprès de la desfeta a Tàrrega per la mínima, però una vegada més va tornar a rematar al pal i va perdre l'eliminatòria per 3-2. El C.T. Balaguer que havia cedit la jornada anterior amb l'Absolut "A" per 4-1, va treure tota l'artilleria però els nois del"B" no es van deixar intimidar i van sortir a per totes. El primer en acabar va ser el Joan que no va poder fer res davant un núm 1 com es l'Albert Bergadà 6/1 6/2. El Lluis Gomez, que continua en una forma envejable, es va imposar sense excessius problemes 6/1 6/2 i col.locaba l'empat a 1 en el marcador, posteriorment l'Alex seguia amb la seva bona ratxa i també s'imposava per 6/2 6/2 a Oriol Baldomà, 2-1 la victòria estava més aprop! El partit més llarg va ser el del Jordi Mateo que tot i els problemes físics en el seu turmell dret va ficar en seriosos problemes a Xavier Luengo, però finalment va caure per 6/1 7/5 en un segon set molt disputat. Tot es decidia al dobles per tercera vegada en el que va de Terraferma. el Lluis i l'Alex van sortir molt apagats i van començar amb un 3/0 a baix en el primer set, posteriorment van reaccionar però no van poder culminar la remuntada 6/4. El segon set, conscients de que no estaven tan lluny dels seus rivals van començar a per totes, amb molta despesa física i manant en tot moment en el marcador se'l van endur per 6/3. En el tercer set el cansament va passar factura i l'augment de la seguretat dels rivals al començament del set va ser decissiu.