Data i hora: Diumenge 31 de Maig 9:30 Club Tennis Lleida.
Equip C.N.Lleida: Cadet Masculí.
Jugadors: Adri Mateo, Adri Abella, Santi Garcia i Alex Mas.
Equip Rival: C.T.Lleida "B"
Resultat: C.T.Lleida "B" 2-3 C.N.Lleida

Observacions: L'equip cadet masculí va debutar en el Terraferma també amb una victòria molt treballada per 3-2 contra el Tennis Lleida "B". L'Adria Mateo va començar una mica sorprès amb un contrincant que li entrava tot i feia uns cops increïblesm però amb la seva experiència, no va perdre els nervis ja que era conscient de que aquest nivell no el podria mantenir durant tot el partit, i així va ser, es va imposar la seva regularitat i consistència per 6/2 6/2. L'Adria Abella afrontava un difícil partit amb un revial que el coneixia molt. En el primer set l'Adrià va estar molt conservador, i va cedir per 6/3, va ser un cop molt dur, ja que no va començar molt bé el 2º set amb un 4/1 per sota en el marcador. En aquest moment va donar un pas endavant, i va decidir mostrar-se més agressiu e intentar dur la iniciativa en els punts. Va sorprendre al seu contrincant que veia com li empatava el set a 4-4, finalment però, no va poder culminar la remuntada i cediria per 6/4. El Santi Garcia i el seu rival van fer un molt bon partit a 3 set, ple d'emoció i alts i baixos de les dues parts. 3/6 6/3 6/3 per a Clapés, que juntament amb la victòria d'Alex Mas sobre Homs per 6/3 6/0 ficaba un 2-2 en l'eliminatòria. En el dobles decisiu la parella formada per Mateo-Mas van començar amb un ritme asfixiant que no posava en dubte una clara victòria basada en volees guanyadores per part de l'Adri i una solidesa des del fons dela pista a càrrec de l'Alex. 6/2. el Començament del segon set va coincidir amb el final del partit del Santi, a la nostra parella li van arribar els dubtes fins al moment crític de 5/4 per sota i 0-40 lo que suposava 3 set balls per la parella del Tennis Lleida, però no savien que aquests jugadors van formar part de l'equip dels Juniors d'Or i que han aixecat situacions pitjors durant la temporada, no només van salvar els 3 set balls sinó que van passar per sobre dels seus rivals i es van imposar per 7/5, donant finalment la victòria.