lunes, 30 de noviembre de 2009

COMARQUES DIUMENGE 29-11-09

ABSOLUT FEMENI: AQUEST CAP DE SETMANA, AL REUS DEPORTIU, EL CN LLEIDA VA ANAR A JUGAR AMB L´EQUIP MÉS JOVE DE L´HISTORIA D´UN TORNEIG ABSOLUT PARTICIPANT NOIES DE 13 ANYS. LA BLAU CABALLOL, LA LAIA CHARLES I LA MARTA HELLIN I VAN FICAR MOLT CORATGE I GANES I VAN AGAFAR EXPERIENCIA. L´UNIC PUNT EL VA GUANYAR LA LAIA CONTRA UNA NOIA DE 16 ANYS FENT UN MOLT BON PARTIT, LA MARTA VA PERDRE AMB L´ENTRANADORA DEL CLUB I LA BLAU NO VA PODER FER RES AMB LA POTENT NUMERO 1. EL DOBLES LA BLAU I LA LAIA ELS I VA FALTA LA VETERANIA QUE EN CANVI TENIEN LES RIVALS.

ESPEREM QUE VALORIN L´EXPERIENCIA DE SER CONVOCADES PER L´ABSOLUT I QUE AQUEST NO SIGUI UN PARTIT MÉS

domingo, 29 de noviembre de 2009

COMARQUES DIUMENGE 29/10/2009

L'equip Benjamí suma la 2º victòria, aquest cop imposant-se per 5-0 al Sicorís Club en un més que fred Diumenge al matí. El jugador número 1 de l'equip, Marc Pascual, va entrar a per totes i no va deixar en cap moment entrar en el partit al seu contrincant 6/0 6/0. El segón individual el Jaume Rouillon el solventava per 6/3 6/3 davant un rival molt incòmode. L'Albert Pons, que tenia de suplir al Ricky Rubio per febre, va desplegar el seu joc eficient i es va imposar per un contundent 6/0 6/1. L'Alex Caberol ens tornava a regalar un partit de lluita i amb punts eterns, que feia caure del seu cantó desprès d'un 5/7 6/4 i 10-6 en el super tie-break. En el dobles apareixia el Ricky Rubio que ni unes dècimes de febre el fan quedar al llit, per fer parella amb l'Albert i col.locar el 5é punt en el marcador desprès d'un dobles molt igualat 6/4 5/7 i 10-7 en el super tie-break de desempat.


Lliga de Benjamins McDonald's

L'equip Benjamí "C" es va quedar a les portes de sumar la 4º victòria en la lliga de benjamins, al cedir per 3-2 contra el C.T.Urgell. L'Eduard Simó no va trobar el seu ritme en cap moment del partit i va cedir per un 9/2, per altra banda la Laia Bonilla igualava l'eliminatòria al imposar-se sense excessius problemes per 9/2. Amb 1-1 en l'eliminatòria entraven en escena l'Alex Caberol que es va imposar per 9/5 i l'Albert Pons que en un altre disputadissim partit va cedir per 9/5. En el dobles decisiu la parella formada per Caberol-Simó van despertar tard i tot i la lluita van cedir per 9/4.

Destacar el paper d'aquest equip que ha quedat subcampió en la lliga de benjamins del grup B, on tot i debutar molts jugadors en partits, han fet un més que excel.lent torneig.

ENHORABONA!

COMARQUES DISSABTE 21/10/2009


L'equip absolut "b" va caure de nou per 5-0 en front el C.T.Lleida, els resultats van ser els següents:


Jordi Castelló a Alex Mas per 6/0 6/0

Joel Izquierdo a Alex Lopez per 6/2 6/1

Albert Fontova a Lluis Gomez per 6/2 6/4

David Algafeme a Marc Ivan Rodriguez per 6/3 6/0


i finalment Castelló-Izquierdo a Gomez-Lopez per 6/1 6/2


Els nois del "B" buscaran la primera victòria en el Comarques dintre de dues setmanes contra el Balaguer "A". Per altra banda l'equip absolut "A" s'enfrontarà al C.T.Urgell "B".

sábado, 28 de noviembre de 2009

COMARQUES DE DISSABTE 28-11-09

JUNIOR MASCULI: L´EQUIP FORMAT PER EDUARD CANO, ADRIA MATEO, JORDI LOPEZ I ENRIC ROS VA DEBUTAR EN LA COMPETICIÓ AMB UNA VICTORIA A REUS, DAVANT EL REUS PLOMS. L´ELIMINATÒRIA VA SER MOLT PLÀCIDA I TRANQUILA JA QUE TOTS ELS PARTITS VAN SER MOLT SENCILLS MENYS EL DE L´EDU QUE VA SER MÉS DUR.
DESTACAR L´ORGULL DELS NOSTRES JUGADORS I EL SENTIMENT PEL CLUB JA QUE TOTS VAN ANAR INFILTRATS PER DIFERENTS LESSIONS LLEUS

ESPEREM QUE SEGUEIXIN PER AQUESTA LÍNEA

jueves, 26 de noviembre de 2009

COMARQUES DIUMENGE 22-11-09

ALEVI FEMENI: L´EQUIP FORMAT PER PAULA LUCIA, BLAU HELLIN I JULIA ESTEVE VA ACONSEGUIR LA SEVA SEGONA VICTORIA CONSECUTIVA GUANYANY PER 3-1 AL SICORIS CLUB. LA PAULA VA GUANYAR EL SEU INDIVIDUAL I EL DOBLES AMB LA BLAU COMODAMENT, LA BLAU VA TENIR QUE PATIR MÉS PER GUANYAR I LA JULIA VA CAURE EN UN PARTIT MOLT IGUALAT 7/5 AL TERCER.
ELS DESITGEM QUE SEGUEIXIN AMB AQUESTA LÍNIA DE RESULTATS

CADET MASCULI: L´EQUIP FORMAT PER ADRIA ABELLA, SANTI GARCIA, ROGER SOLSONA I ANTONIO CRUZ VA CAURE A CASA PER 5-0 CONTRA EL C.T.LLEIDA, UN DELS EQUIPS JUNTAMENT AMB L´URGELL FORTS DE LA CATEGORIA. L´EQUIP O VA DONAR TOT PERO NO VA PODER ARRANCAR CAP SET A CAP JUGADOR DEL LLEIDA. ESPEREM QUE EN LES SEGUENTS ELIMINATORIES TINGUEM MÉS SORT

sábado, 21 de noviembre de 2009

COMARQUES DE DISSABTE 21-11-09

ALEVI MASCULI B: L´EQUIP FORMAT PER MARC PLA, XAVIER COMA, GERARD REULLI I ARNAU PLA VA CAURE AMB CONTUDENCIA DAVANT EL POTENT CONJUNT DEL C.T.LLEIDA A. LA FALTA DE PARTITS I EXPERIENCIA VA SER LA CLAU JA QUE TOTS ELS PARTITS VAN ACAVAR MOLT RÀPID. ANIMEM ALS NOIS DE L´EQUIP A SEGUIR TREBALLANT PER FER MILLORS PARTITS.

ABSOLUT MASCULI: L´EQUIP JOVE FORMAT PER EDUARD CANO, ADRIA MATEO, JORDI LOPEZ I PEPITO TALAVERA VA ACONSEGUIR EL SEU SEGON 5-0 CONSECUTIU GUANYANT AL C.T.BALAGUER A. L´EQUIP ES VA MOSTRAR AMB MOLTES GANES I GUANYANT PER LA VIA RÀPIDA LA MAJORIA DE PARTITS, VA SENTENCIAR EL MATX.

ESPEREM PROPERS ÈXITS DE TOTS ELS EQUIPS

martes, 17 de noviembre de 2009

CATALUNYA COMARQUES DIUMENGE 15-11-09

INFANTIL MASCULI: L´equip format per Adria Abella, Ivan Solans, Antonio Cruz i Victor Fontan va arrancar el comarques infantil de forma brillant derrotant al camp del Sicoris per 4-1.
L´eliminatoria va ser molt oberta ja que tots els partits menys el dobles van anar a 3 sets o van ser molt igualats. L´Adrià va ser l´únic que no va poder guanyar però desprès es va refer guanyant el dobles juntament l´Ivan. Enhorabona a aquest equip, on tots els components menys l´Adrià tenen 12 anys o menys.

CADET MASCULI: L´equip format per Santi Garcia, Roger Solsona, Llorens Ricou i Toni Vidal va caure sense poder fer res davant el C.T.Urgell per 5-0. La diferència d´edat i la manca de cadets ens farà patir aquest any en aquesta categoria on la diferència es molt gran. Esperem que davant altres equips menys punters es pugui obtenir millors resultats

JUNIOR FEMENI: L´equip format per Teresa Pladevall i les joves Paula Cristobal e Irene Cano van disputar una eliminatòria molt oberta davant el CN Sant Cugat on es va poder guanyar o empatar, però finalment per detalls es va acabar perdent 3-1.
L´Irene va aconseguir una sorprenent victoria davant una junior 6/4 6/4 jugant un partidàs, la Paula va fer un partit més irregular i davant una noia de 4 anys més va caure no abans lluitant i la Teresa que era el punt clau, desprès d´un partit de més de 2 hores va caure 6/4 al tercer desprès de dominar per 4/2 a l´últim set. Finalment al dobles, la Teresa i la Paula desprès de fer un partit molt intens i bo no van poder guanyar al caure 6/3 6/3.
Les noies van marxar satisfetes tot i perdre ja que al final el que importa es l´actitud i les ganes.

ENHORABONA A TOTS

lunes, 16 de noviembre de 2009

PROVINCIAL 2009





Aquest cap de setmana s'han celebrat a les nostres instalacions les finals del Provincial en la categoría de Junior masculí i femení respectivament.
El dissabte a la tarda es va celebrar el partit entre la Teresa Pladevall del CN Lleida i la Yasmine Abou-Farah del C.T.Urgell. Desprès de mès de dues hores d'un partit molt renyit, va guanyar la Teresa Pladevall per 6/7 6/3 6/2.
Ahir diumenge es va celebrar la final masculina entre els jugadors del C.T.Urgell, Carlos Sarrau i Ramon Puertolas, guanyant el primer per 6/1 6/2.

domingo, 15 de noviembre de 2009

Comarques Benjamí Masculí

L'equip Benjamí Masculí, format per Marc Pascual, Jaume Rouillon, Alex Caberol i Ricky Rubio, van sumar la primera victòria en el campionat Comarques, els resultats van ser els següents:



Marc Pascual a Enric Oliva 6/1 6/0




Jaume Rouillon a Iker Iñiguez 6/1 6/1




Gerard Farre a Alex Caberol 6/3 6/3




Albert Perez a Ricky Rubio 6/4 7/5




Pascual-Rouillon a Oliva-Farre per 6/2 5/7 7/6 (6)




Bon debut dels nostres benjamins!




Lliga de Benjamins McDonald's

L'equip benjamí "C" va aconseguir una altra victòria a la sempre difícil visita al C.T.Tarrega, que els consolida en la 2ona plaça del grup B de la lliga McDonald's, que promet un final d'infart ja que 4 equips arriben a la darrera jornada amb certes opcions. L'Eduard, l'Albert i l'Arnau es van imposar sense excessius problemes als seus rivals, per altra banda l'Alba, que debutava en competició, va acusar els nervis de l'estrena i va cedir per 9/4. El dobles format per l'Arnau i l'Albert donaven el 4º punt de l'eliminatòria i a més a més van oferir punts espectaculars i molt valents els dos jugadors en la volea.









Enhorabona!

sábado, 14 de noviembre de 2009

COMARQUES DE DISSABTE 14-11-09

INFANTIL FEMENI: L´equip format per Laia Charles, Lorena Rouillon i Silvia Serlavos va solventar fàcilment el seu primer partit del grup amb el C.T.Balaguer guanyant 4-0. Les noies van demostrar la seva superioritat en tot moment i no donant opció en cap moment a les rivals amb resultats tant contundents com 6-1 6-1 i 6-1 6-0 tots els partits. La nota negativa va ser que no van voler jugar els dobles i vam deixar de practicar-los i millorar una mica més de cara a dobles més decisius

ABSOLUT FEMENI: Increible i brillant victoria de les noies "absolutes", on tot l´equip estava format per jugadores infantils com la Blau Caballol, l´Irene Cano i la Paula Cristobal, davant el C.T.Sant Salvador per 4-0. Les noies van entrar amb moltes ganes i motivades pel fet de jugar amb noies d´uns 20 anys.
Les 3 van solventar els individuals de forma brillant amb marcadors contundents. En el dobles es va viure el partit més emocionant on la Paula i l´Irene van fer un partit molt bo i madur i van salvar 9 boles de partit en contra i finalment van guanyar per desesperació de les rivals

ENHORABONA CAMPIONES!!!!!!!!!

LLIGA BENJAMI DE DISSABTE 14-11-09

BENJAMI A: L´equip format per Marc Colomina, Guillem Solans, Jordi Ros i Paula Lucia van obtenir una brillant victoria davant el C.T.Balaguer per 5-0. Els xavals van sortir molt motivats i amb ganes i van guanyar tots per la via ràpida en una eliminatòria clarament dominada. Aquesta victoria ens reafirma en el segon lloc darrere el Lleida A pero per davant de l´Urgell

BENJAMI B: L´equip format per Guifre Balasch, Marc Abella, Alvaro Lopez i Janet Perez es va veure superat clarament per el potent conjunt del Lleida A per 5-0. Tot i perdre facilment tots els partits l´equip no va deixar de lluitar i perseguir la victoria.

martes, 10 de noviembre de 2009

COMARQUES CADET FEMENI

Primera i gran decepció per a les noies ja que van perdre en la primera jornada amb el C.T.Urgell per 3-1, un dels equips que juntament amb el nostre ens jugarem la primera plaça si tot va bé.
L´equip format per Irene Cano, Laia Charles i Paula Cristobal nomès va poder guanyar un punt, l´aconseguit per la Paula guanyant 6-4 6-2 a Isatu Jalloh. L´Irene no va saber jugar contra la Mila Milanovic i va cedir facilment per 6-2 6-2 i també en el dobles juntament amb la Paula contra Milanovic-Ochagavia. El punt de la Laia va ser el clau ja guanyava 6-4 3-0 a la Carme Ochagavia i no va saber tancar el partit que haguès donat l´empat

Esperem que l´equip es refaci d´aquesta derrota en la seguent jornada

Comarques Absolut Masculí


El nou format de lliga comarcal que substitueix al antic Terraferma començava el dissabte dia 7 amb un plat fort: el derbi entre els dos equips absoluts masculins del nostre club. Destacar el fort vent, no tan accentuat com el que van patir els benjamins, pero que incomodava bastant als jugadors, tot això no va impedir la disputa de l'eliminatòria en un ambien distès entre companys pero no faltat d'autentica competitivitat. Els resultats van ser els següents:


C.N.Lleida "A" 5-0 C.N.Lleida "B"


Eduard Cano a Alex Lopez 6/1 7/5

Jordi Lopez a Marc Caufape 6/2 6/2

Manel Noguero a Lluis Gomez 4/6 6/0 6/2

Marc Puertolas a Xavier Gasulla 6/0 6/0

Lopez-Noguero a Costa-Gomez 6/4 5/7 7/5


Gran victoria de l'equip "A" que el situa com a lider provisional. El cap de setmana del 21 de Novembre el Natació "B" s'enfronta al Tennis Lleida i el Natació "A" al Balaguer "A". Desitgem la millor de les sorts per als dos equips!

Lliga de Benjamins McDonald's

L'equip benjamí "b" va afrontar l'eliminatoria davant el tennis lleida "b" amb unes condicions de fort vent que no van permetre treure el millor de si mateixos, tot i així l'eliminatoria va servir d'aprenentatge per jugar amb aquestes condicions. EL resultat final va ser un 4-1 a favor del tennis lleida "b". L'única victoria la va donar Jaume Rouillon que es va imposar per 9/5 els demes components van ser: Guifre Balasch que va cedir per 2/9, Marc Abella 3/9, Janet Perez 4/9 i Marc Pascual que juntament amb el Marc Abella va disputar el dobles que també van cedir per un 9/4. En els propers dies es jugaran les eliminatories aplaçades de la lliga McDonald's.

lunes, 9 de noviembre de 2009

AVIS ALS JUGADORS DEL SOCIAL I EQUIPS

DEGUT AL MAL TEMPS D´AQUEST CAP DE SETMANA S´HAN TINGUT QUE AJORNAR LA MAJORIA DE PARTITS DEL SOCIAL I DE PER EQUIPS.

ESTIGUEU ATENTS ALS ORDRES DE JOC I A LES CONVOCATÒRIES JA QUE MOLTS PARTITS APLAÇATS SEGURAMENT ES JUGARAN AQUEST CAP DE SETMANA
ANEU MIRANT AL TABLÓ DE TENNIS DEL CLUB O A LA MATEIXA WEB

COMARQUES ALEVI

ALEVI MASCULI: Els equips del A i el B es van enfrontar en la primera jornada del nou terraferma anomenat Comarques. L´equip A va guanyar 5-0 a un equip B que va donar guerra però finalment no va poder puntuar en un dia marcat per el fort vent.

L´Ivan Solans va guanyar 6-3 6-0 a Marc Pascual en un bon primer set del Marc
El Guillem Solans va guanyar a Marc Abella 6-2 6-2 en el derby de benjamins
El Gaby Garcia va guanyar al Xavier Coma 6-4 4-6 6-3 en el partit mes dur de 3 hores
L´Artur Hellin va guanyar al Gerard Reulli per 6-0 6-2 mostrant la seva veterania
Finalment el dobles Guillem-Artur va guanyar al del Pascual-Reulli 6-1 7-6

ALEVI FEMENI: Les noies van començar molt fortes aquest comarques derrotant en la primera jornada al C.E.Mas Duran de Cervera per 4-0 en una eliminatòria de resultat enganyòs ja que deixant de banda les còmodes victories en els partits de la Paula Lucia (6-0 6-2) i el del dobles de la Paula i la Julia (6-1 6-2), va haver dos partits molt durs com son el de la Julia Esteve (6-0 7-5) i el de la Blau Hellin de mes de 2 hores (7-6 tercer)
Esperem que segueixin per aquest camí

ENHORABONA ALS ALEVINS!!!!!!!!!

CATALUNYA DOBLES GENERALITAT

Aquest dissabte el nostre equip d´infantils va disputar al C.T.La Salut l´eliminatoria del torneig de Catalunya dobles infantils. Els nostres jugadors van disputar bons partits de dobles en els quals vam veure detalls de qualitat pero no van poder superar als jugadors rivals amb més experiencia. L´equip va caure per 5-0 amb la representació de les seguents parelles:

Adria Abella-Santi Garcia
Ivan Solans-Llorens Ricou
Gaby Garcia-Antonio Cruz
Laia Charles-Lorena Rouillon
Silvia Serlavos-Marta Hellin

Aquesta competició ens serveix per practicar i millorar els dobles de cara a moments més importants d´altres eliminatòries.

Desitgem als jugadors que el pròxim cop tinguin més sort i caràcter per emportar-se alguna victoria de prestigi.

Provincial Dobles Mixtes

Aquest cap de setmana es va concloure la prova de dobles mixtes del Torneig Provincial. La nostra parella del club formada per la Teresa Pladevall i el Jordi Mateo va fer un torneig brillant superant els dos primers partits amb solvencia però no va poder superar a la final a la parella del C.T.Urgell formada per Yasmine Abou-Farah i David Cor.

Aquest torneig Provincial a estat un èxit ja que amb la final de mixtes es suma un tercer lloc del Pepito Talavera en Absolut masculi i del Campeonat de la Teresa davant la Cristina Gimenez en Absolut femeni

Resultats Individuals

L´Aureli Cortada i els germans Guillem e Ivan Solans van participar durant els mesos d´octubre i novembre en un dels oberts més durs de Barcelona, l´open de Badalona, fent resultats destacats:
L´Aureli va arribar als quarts de final en el quadre alevi guanyant 2 partits
L´Ivan va arribar als vuitens de final en el quadre alevi guanyant 1 partit
El Guillem va arribar als quarts de final en el quadre benjami guanyant 2 partits

Esperem propers exits d´aquests jugadors i de la resta de companys que actualment estan participant en els torneigs individuals del C.T.POLO, CORNELLA, VALLS,PROVINCIAL JUNIOR i per equips COMARQUES,LLIGA MCDONALS

ENHORABONA!!!!!

lunes, 2 de noviembre de 2009

Lliga de Benjamins McDonald's


Data i hora: Dissabte 30 d'octubre 2009 15:30 al C.T.Mollerussa

Equip C.N.Lleida: Benjamí "C"

Jugadors C.N.Lleida: Alex Caberol, Albert Pons, Gerard Villanueva, Laia Bonilla, Ricky Rubio i Joan Garrido.

Equip Contrari: C.T.Mollerussa

Observacions: El benjamí "c" va sumar la seva 2º victoria en la lliga de benjamins al imposar-se per un 4-1 a la sempre dificil visita de les pistes de Mollerussa. L'Alex Caberol no va poder entrar en partit i va cedir per un clar 9/0, en canvi la Laia Bonilla i l'Albert Pons feien bons els pronostics i s'imposaven als seus rivals sense dificultats 9/1 i 9/0 respectivament, el Gerard Villanueva, que debutava en individual, no va acusar la seva inexperiència i es va imposar per 9/4. Seguidament entraven a disuptar el dobles el Ricky Rubio i el Joan Garrido, que es van saber compenetrar i també es van imposar per un 9/4. L'equip va aprofitar per fer la fotografia.


LLIGA MCDONALS

L´equip Benjami A, format per Victor Cristobal, Jordi Ros i Paula Lucia, va derrotar aquest cap de setmana al Sicoris Club per 4 a 1. La baixa a ultima hora de Marc Colomina per enfermetat va fer que tinguessim que donar l´unic punt al rival ja que tan els 3 individuals com el dobles van estar dominats amb claretat per els nostres jugadors