martes, 17 de noviembre de 2009

CATALUNYA COMARQUES DIUMENGE 15-11-09

INFANTIL MASCULI: L´equip format per Adria Abella, Ivan Solans, Antonio Cruz i Victor Fontan va arrancar el comarques infantil de forma brillant derrotant al camp del Sicoris per 4-1.
L´eliminatoria va ser molt oberta ja que tots els partits menys el dobles van anar a 3 sets o van ser molt igualats. L´Adrià va ser l´únic que no va poder guanyar però desprès es va refer guanyant el dobles juntament l´Ivan. Enhorabona a aquest equip, on tots els components menys l´Adrià tenen 12 anys o menys.

CADET MASCULI: L´equip format per Santi Garcia, Roger Solsona, Llorens Ricou i Toni Vidal va caure sense poder fer res davant el C.T.Urgell per 5-0. La diferència d´edat i la manca de cadets ens farà patir aquest any en aquesta categoria on la diferència es molt gran. Esperem que davant altres equips menys punters es pugui obtenir millors resultats

JUNIOR FEMENI: L´equip format per Teresa Pladevall i les joves Paula Cristobal e Irene Cano van disputar una eliminatòria molt oberta davant el CN Sant Cugat on es va poder guanyar o empatar, però finalment per detalls es va acabar perdent 3-1.
L´Irene va aconseguir una sorprenent victoria davant una junior 6/4 6/4 jugant un partidàs, la Paula va fer un partit més irregular i davant una noia de 4 anys més va caure no abans lluitant i la Teresa que era el punt clau, desprès d´un partit de més de 2 hores va caure 6/4 al tercer desprès de dominar per 4/2 a l´últim set. Finalment al dobles, la Teresa i la Paula desprès de fer un partit molt intens i bo no van poder guanyar al caure 6/3 6/3.
Les noies van marxar satisfetes tot i perdre ja que al final el que importa es l´actitud i les ganes.

ENHORABONA A TOTS

No hay comentarios: