lunes, 19 de julio de 2010

SORTIDA A CALAHORRA

A principis del mes de juliol uns quants alumnes de la escola de competició de tennis del CN Lleida van estar competint en el prestigiós torneig de l'acampada de Calahorra. Aquest viatge va acabar sent un experiència molt enriquidora per als nostres nens.




Els monitors Anais Gomar i Jordi Mateo els van acompanyar i guiar al llarg d'aquest dura setmana per terres "riojanes". A part de jugar a tennis aquest viatge va estar ple d'aventures i experiències.

Primer de tot cal dir, que tennisticament vam portar un grup de molt nivell on l'Aureli Cortada va perdre en la final d'aleví masculí i en Roger Lera va caure en les semifinals d'aquesta mateixa categoria.
Cal remarcar, que aquest torneig te molt nivell i prestigi ja que hi havia una dotació de mes de 6.000 euros en premis per participants.



Podria escriure pàgines i pàgines de tot el que vam viure durant aquest 9 intensos dies, però me dedicaré a fer un resum de les experiències més destacades.
Remarcarem la “simpàtica broma" que els alumnes li van fer a la monitora Anais Gomar votant-la com la més “sexy”del torneig, la cara que se li va quedar quan va sentir que era una de les nominades no tenia preu, per la part masculina el Victor Cristobal també va ser elegit un dels nominats.

Un dia no sabíem si tenim un club de tennistes o d'aspirants a futurs "La trinca!" ja que la Blau Hellin acompanyada per la Lorena i l'Aureli van dedicar-se a ballar el “tio pep” i el “gegant del pi” i no es va quedar contents sinó que a més van passar la plata per que la gent els hi tirés diners.
Els més afortunats del torneig van ser l'Aureli Cortada i la Blau Hellin que van pilotejar amb el "Quino" un ex-100 mundial i actualment el 23 d'Espanya.

Hi han mil histories més, però aquestes deixarem que siguin els nens qui us les vagin explicant.
En resum, i per acabar dir que va ser un viatge genial on tot i les dures condicions en les que vam dormir crec que tots vam gaudir molt de l'experiència, i esperem repetir l'any que be.

No hay comentarios: