lunes, 18 de octubre de 2010

CAMPIONAT GENERALITAT DOBLES ALEVÍ MIXTE

Aquest dissabte 16 d'octubre de 2010, els jugadors alevins del club han disputat la segona eliminatoria del campinat de catalunya de dobles mixtes. Aquesta eliminatoria es va disputar a les instal.lacions del Club Tennis Barcino.






El contundet resultat de 5-0 a favor del equip local no mostra el que va succeir a les pistes. La eliminatoria va estar molt disputada i amb possibilitats de victòria en tot moment.



Pel que fa a les parelles masculines:

  • La parella nº1 va estar formada pel Nestor Giribet i el Gabi Garcia ( que substituia al Roger Lera que estava jugant el torneig dels transpirineus) aquesta parella va realitzar un esplèndid partit però van caure derrotats per 6/4 6/4 davant de 2 dels millors alevins de catalunya.
  • La parella nº2 formada per Ivan Solans i Artur Hellin van tenir un inici dolent, on l'Ivan solans va voler portar masa el pes del partit i es precipitava en les seves decisions. Al llarg del segon set l'Ivan es va tranquilitzar i van començar a desplegar un gran joc. Malgrat això, el partit es va decantar quan l'Artur poc acostumat a partits amb tanta pressió va cometre 3 dobles faltes claus en el 4-4. El resultat final va ser de 6/0 6/4.
  • La parella nº3 formada per Aureli Cortada i Marc Colomina van fer un partit mediocre, molt fallons i molt precipitats, els i va faltar temple i calma per resoldre un partit en el qual es podien haver lluit molt mes. Van caure per 6/2 6/2.


Pel que fa a les parelles femenines:
  • La 1era parella formada per Janet Perez i Laia Bonilla van caure per un contundent 6/0 6/3 . Va faltar molta confiança en les seves possibilitats.
  • En canvi, la segona parella formada per Blau Hellin i Julia Esteve van estar molt mes igualades, però van caure per un 6/3 6/3 degut a errors tontos en punts claus.

Esperem que els nostres jugadors hagin aprés dels errors comesos al llarg dels partits i que en el próxim torneig que disputin ja no els cometin.



No hay comentarios: