jueves, 9 de diciembre de 2010

COMARCAL CADET MASCULÍ

CT BALAGUER 4 vs CN LLEIDA 1
  1. Sergi Utges va perdre davant de Xavier Farré per un ajustat 6/4 - 4/6 - (11-9). En un partit una mica gris, Utges no va desplegar un gran joc i va cometre massa errors no forçats.
  2. Artur Hellin va perdre davant de Jaroslav Vlck per un ajustat 6/3 - 3/6 - (10-8). En un molt bon partit del jugador local, va faltar una mica de sort el el tie-break final.
  3. Santi Garcia va guanyar a Josep Mª Bonet per un clar 6/1 - 6/0. Bon partit en general, no es va relaxar tot i la comoditat del marcador.
  4. Xavier Coma va perdre davant Dani Ruiz per 6/3 - 6/4. Bon partit d'en Xavier, que no va poder davant la potència d'un jugador 3 anys més gran.
En els dobles, la parella formada per Utges-Garcia no va poder superar a Farré-Ruiz i van perdre per 6/2 - 7/6. En aquest partit, la parella local, va desplegar un bon joc a estones i no van ser gens regulars va faltar calma i concentració ja que es van fallar massa volees fàcils.

Esperem que els nostres jugadors aixequin cap d'aquesta derrota i que vinguin a entrenar amb ganes i ilusió amb la fi de poder millorar i consolidar-se com a bons tenistes.

No hay comentarios: