lunes, 17 de enero de 2011

CAMPIONAT CATALUNYA JUNIOR FEMENÍ

CT LA SALUT 4 vs CN LLEIDA 0

El passat dissabte 15-01-2011 les nostres noies van disputar la primera ronda del campionat de calaunya junior. Les nostres noies no van poder superar al equip CT la Salut i van caure derrotades clarament.
  1. Irene Cano va perdre davant Judit Domingo per un contundent 6/0 - 6/0. La diferencia de nivell entre ambdues jugadores era molt gran, poca cosa podia fer la nostra jugadora.
  2. Blau Caballol va perdre amb Olga Martinez per 6/1 - 6/1. En aquest partit va faltar confiança i sobretot esforç, era molt dificil la victòria pero aconseguir un resultat més abultat no.
  3. Laia Charles va perdre amb Marta Martinez per 6/1 - 6/1. En aquest partit va faltar molta movilitat de cames, arribaba sempre primer la pilota i deprés la nostra jugadora, també la velocitat de bola impresa per la jugadora rival va ajudar a aquest aspecte.
  4. Paula Cristobal va perdre amb Maite Cano per 6/2 - 6/1. En aquest partit va faltar veterania i saber que quan se juga amb una noia que té més nivell que el nostre s'ha d'intentar posar la bola a dins com sigui i intentar causar-li dubtes.

En resum, es va notar una gran diferència entre el ritme de bola desplegat per les jugadores rivals respecte al ritme de bola de les nostres jugadores, cal seguir treballant per intentar assolir aquest ritme en el futur.

CT GIRONA 3 vs CN LLEIDA 2

El passat diumenge 16-01-2011 les nostres noies van disputar lasegona ronda del campionat de calaunya junior. Les nostres noies no van poder superar al equip CT Girona i van caure derrotades per la mínima. En una eliminatoria super disputada ens va faltar una mica de sort per poder aconseguir-la.

  1. Cristina Gimenez va perdre amb Miriam Caselles per un ajustat 7/6 - 7/5. La nostra jugadora no va guanyar ni un joc amb el seu servei. S'ha de treballar en millorar aquest aspecte. En la resta d'aspectes va dominar la nostra jugadora.
  2. Irene Cano va perdre amb Julia Gutierrez per 6/0 - 6/4. En el primer set, la Irena va entrar molt fallona i molt adormida. En el segon va haver-hi partit. Va faltar entrar més enxufada des del primer instant de joc.
  3. Laia Charles va guanyar a Elena Fernandez en un partit èpic de vora 3 hores i mitja de joc per 6/1 - 2/6 - 7/6. Molt bon partit de la Laia que va lluitar en tot moment i no es va donar en cap moment per vensuda. Gran victòria.
  4. Paula Cristobal va guanyar amb facilitat a Laura Ribera per 6/0 - 6/1. Bon partit de la Paula va cometre poc errors.
En els dobles decisius amb la eliminatoria igualada la Irene Cano i la Cris Gimenez no van poder superar a Miriam Caselles i Julia Gutierez en un partit durissim amb opcions pels dos costats de fer-se amb la victòria al final el resultat va ser 6/4 - 7/5.

Esperem que el proper cap de setmana les nostres juniors puguin salvar la categoria OR.


No hay comentarios: