miércoles, 31 de octubre de 2012

ORDRE DE JOC SOCIAL 3/11 I 4/11

Aquí està l'ordre de joc del social del cap de setmana del 3i 4 de novembre.

Esperem que us ho passeu molt bé.
Sort a tothom.



lunes, 29 de octubre de 2012

EL CADET MASCULÍ CULMINA L'ASCENS A OR

Després d'un cap de setmana embolicat a causa de la meteorologia i l'estat de les pistes del CT Canet 1971 vam aconseguir jugar pasades les 12 del migdia després d'un estira i arronça amb el capità i els Jutge Àrbitre adjunt i el principal, aquest últim treballant a València amb motiu del torneig que s'hi ha jugat aquesta darrera setmana.
La polèmica es va centrar en que les pistes de terra no estàven en condicions per jugar, encara que, les van estar arreglant des de primera hora i el temps era fenomenal. El teníem de cara i conforme anava pujant el matí anava fent més bo. Però, contrariament a voler jugar la final, els tres, el capità de l'equip de Canet i els dos Jutges, estàven d'acord en aplaçar-la sempre que no es podés jugar en un temps raonable, i es veu que per la tarda els seus jugadors tenien partits a Cornellà del circuït d'hivern. Mentres el Jutge Àrbitre principal estava a la cerimònia de la final del ATP València ens truca i li passa la decisió al Jutge Àrbitre adjunt. Aquest decideix que la convocatòria es suspén. Demano parlar amb el Jutge Àrbitre Principal li comunico que acatem la decisió però que no estem d'acord per tres motius: és la final d'un Campionat de Catalunya per Equips, màxima categoria del Calendari Oficial de la FCT, que les pistes estarien en condicions de jugar-s'hi en un temps raonable de 1/2 hora, que el temps jugava a favor de poder ser jugada i que nosaltres estàvem allí per jugar-la fins a esgotar totes les posibilitats. Que demà amb més temps parlaríem amb el Jutge Àrbitre Principal més tranquils, que impugnaríem la decisió al Comité de Competicions de la FCT i que demanaríem que Canet vingués a jugar el proper cap de setmana a Lleida ja que enteníem que no s'havien esgotat totes les posibilitats de jugar per d'altres interesos aliens a la Competició, quan els nostres havien aplaçat 2 finals del Sïcoris a dissabte per la tarda per poder jugar l'endemà a Canet. Vam decidir fer l'acta on hi constaria la nostra queixa i allí el tema va fer un gir de 180º. Els pares dels nens van decidir aplaçar els partits de Cornellà i vam començara a jugar a les 12:30 hrs.
 
Van entrar a jugar per aquest ordre: Aureli Cortada va perdre el primer partit per 6/4 6/7 6/3 després de remontar el segon set amb un clar 5-3 avall, guanyant el tie-break i colocant-se 3-1 amb servei en el tercer. Va jugar un dels millor partits de la seva vida, però els nervis i la gran tensió del partit van poder més que ell perdent finalment per 6-3 en el tercer set. Roger Lera guanya a Alexander Prosuzhykh per 6-1  6-0 en un partit espectacular. Ivàn Solans es desfà de Ignasi Forcano en un bon partit per un clar 6-2  6-3. Amb un parcial de 2-1 amunt, l'eliminatòria estava ben encarrilada, ja que en el darrer torn entraven Néstor Giribet que va guanyar a Hugo Pascual fent-nos patir de valent en el segon set i que va saber treure amb coratge endavant per 6-1   7-6 i finalment l'Adrià Abella que no va decebre'ns donant el punt de la victòria de l'equip guanyant a Francesc Rull per 7-5  6-3 en un mostra clara de lluita i sacrifici. Així doncs, el CLUB NATACIÓ LLEIDA guanya al CT Canet 1971 per 4-1 proclamant-se campió del CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS CADETS MASCULÍ -Categoria ARGENT- promocionant directament a OR, màxima categoria de Catalunya.
Els jugadors de l'equip Cadet Masculí del Club Natació Lleida es van comportar de manera excel·lent tant dins i fora de la pista després de viure moments de tensió tant el dia abans com el dia de la final davant l'incertesa que suposava, en primer lloc el temps que ens faria, que segons les previsions donaven molt aire i aigua i després la voluntat de Canet i els Jutges de suspendre l'eliminatòria.
 

ENHORABONA A TOT L'EQUIP!!!


Crònica: Carles Mòdol.
 

miércoles, 24 de octubre de 2012

ORDRE DE JOC

 Aquí està l'ordre de joc del social del cap de setmana del 26 i 27 d'octubre.

Esperem que us ho passeu molt bé.
Sort a tothom.


lunes, 22 de octubre de 2012

RESUM PARTITS CAP DE SETMANA

CATALUNYA CADET
El passat cap de setmana el Cadet masculí va guanyar l'eliminatòria contra l'Atletic Terrassa Hoquei Club per un contundent 4-1 que li otorga l'accés a la final i el somni de l'ascens a la categoria or.
Adrià Abella va perdre en tres sets en un partit irregular contra Joan Bonavila per 4/6, 6/0 i 6/1. Néstor Giribet, Roger Lera, Ivan Solans i Daniel García van guanyar els seus respectius partits comodament. 

MC DONALDS
El dissabte els més petits  van tenir eliminatòria de la lliga Mc Donalds amb excel·lents resultats  pel CN Lleida A i el CN Lleida C que van guanyar per un contundent 5-0. 
Les eliminatòries que es van jugar a casa van haver d'aplaçar-se per la pluja on jugàvem el CN Lleida B contra el CT Balguer i el CN Lleida D contra el Sicoris Club.

CT URGELL A VS CN LLEIDA A (0-5)
  • Alfonso Arias VS Gerard Pascual: 3/9
  • Martin Slafer VS Aleix Gaya: 1/9
  • Roger Viladot VS Sergi Alió: 1/9
  • Paula Canyadell VS Claudi Borbón: 6/9
  • Dobles: Roger Salavera, Ainoha Craviotto VS Gerard Pascual, Aleix Gaya: 0/9
CT URGELL B VS CN LLEIDA C (0-5)
  • Jan Rubio VS Víctor Juclà: 3/9
  • Martí Riu VS Àlex Serra: 7/9
  •  Adrià Zaragoza VS Albert Pedrico: 4/9
  • Blau Bellestas VS Cristina Parejo: 3/9
  • Dobles: Sergi Biurrun, Lluc Pérez VS Víctor Juclà, Cristina Parejo: 5/9



martes, 16 de octubre de 2012

CAMPIONAT CATALUNYA CADET FEMENÍ

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS CADETS FEMENÍ
TROFEU "JOAN VENTURA" In Memoriam
Ronda: 1a
Data:   Dissabte, 13-10-2012
Lloc:    Barcelona
Club:    CT Barcino (1)
Equip:   1- Laia Charles
            2- Natàlia Bey
            3- Thaïs Gabriel
            4- Lorena Rouillon
___________________________________________________________________________________________________________________________


L'equip de les jugadores cadets del CN Lleida van perdre fàcilment dissabte amb el CT Barcino per 4-1 en una eliminatòria emocionant en la que el resultat no demostra l'igualtat dels dos equips. Laia Charles perd amb Ariadna Martí per 6-2  6-2 en un molt bon partit d'ambdües jugadores. Natàlia Bey perd amb Natàlia Serrano per 6-1  6-0. Val a dir que les dues jugadores del CT Barcino anomenades anteriorment entrenen en un grup semi-professional amb Carmen Perea, ex-jugadora professional de tennis, campiona de Espanya de Tennis, Copa Federació, etc.Thaïs Gabriel perd fàcilment per 6-2  6-3 en un partit en el que la nostra jugadora no va estar gens encertada i Lorena Rouilllon guanya el seu partit amb relativa comoditat per 6-2  6-4 obtenint el punt de l'honor.


Amb l'eliminatòria perduda, Natàlia Bey i Lorena Rouillon perden el dobles amb Ariadna Martí i Natàlia Serrano per 6-1 6-0 en un partit en el que no van tenir res a fer en cap moment donada la superioritat de les rivals.


Ronda:   1a Consolació
Data:     Diumenge, 14-10-2012
Lloc:      Barcelona
Club:      RCT Polo de Barcelona 
Equip:    1-  Laia Charles
             2-  Natàlia Bey
             3- Tais Gabriel
             4-  Lorena Rouillon
___________________________________________________________________________________________________________________________

L'equip de les jugadores cadets del CN Lleida van guanyar diumenge a les del RCT Polo de Barcelona per 3-2 en una eliminatòria emocionant que es va decidir al dobles i que les manté a Or, màxima categoria de Catalunya. Laia Charles perd amb Maria Escudé per 4-6  6-4  4-6 en un maratonià partit de dües hores demostrant el seu coratge i la seva capacitat de lluita incansable. Natàlia Bey guanya a Julia Valls per 6-4 6-2 en un partit que, si be tenia un parcial de 4-1 al seu favor en el primer set, se li va complicar havent de remontar un excelent moment de joc de la seva rival imposant-se amb claretat des d'aquell moment en el segon set.
Thaïs Gabriel perd per un doble 7-6 contra Cristina Miquel en un partit de dues hores en el que ambdues jugadores ens oferiren un molt bon partit ple d'emocions.
Lorena Rouilllon guanya a Patricia Diego amb relativa facilitat el seu partit per 6-4 6-4.
Amb l'eliminatòria empatada, Laia Charles i Natàlia Bey guanyen a Maria Escudé i Júlia Valls per 6-1  6-0  en un partit que van tenir tenir controlat en tot moment, demostrant la seva capacitat de jugar bé el dobles fins i tot en moments decisius i sota pressió.
Enhorabona a les jugadores.
 

domingo, 14 de octubre de 2012

TROFEU GENERALITAT ALEVÍ

Ahir dissabte 13 d'octubre es va celebrar l'eliminatòria de segona ronda del Campionat Generalitat Aleví, on es realitzen 5 partits de dobles, 3 masculins i tres femenins. L'enfrontament del CN Lleida contra el CT Mataró va acabar favorable per l'equip del Maresme per un ajustadíssim 3-2, on tres partits es van decidir al supertiebreak. Una llàstima pel nostre equip.

Resultats:

  • Marc Pascual-Ricar Rubio vs Oscar Traviesa-Pol Sánchez:  6/3, 3/6, 5/10
  • Iker Iñiguez-Gerard Villanueva vs Alex Martínez- Jan Masferrer: 6/4, 5/7, 10/8
  • Toni Vera-Roger Nieto vs Eduard Costa-Pol Geissen: 1/6, 1/6
  • Claudia Farré-Claudia Borbón vs Paula Sostres-Paula Rodríguez: 0/6, 0/6
  • Júlia Fernández-Ariadna Carreiro vs Gemma Montalbán-Georgina De Miguel: 6/3, 3/6, 10/8

lunes, 8 de octubre de 2012

ENTREGA DE PREMIS COMARCAL I MASTERS PROVINCIAL WALA

El passat diumenge 07/10/12 es va celebrar a les instal·lacions del Club Tennis Lleida l'entrega de premis del Campionat Comarcal i del Màsters Provincial Wala. Per part del Campionat Comarcal el CN Lleida va obtenir 8 equips premiats i per part del Màsters Wala 7 premiats. Enhorabona a tots els premiats.

Premiats del Campionat Comarcal:
  • Benjamí masculí: sots-campió.
  • Aleví femení: campió.
  • Infantil masculí: sots-campió.
  • Infantil femení: sots-campió.
  • Cadet femení: sots-campió.
  • Júnior femení: sots-campió.
  • Absolut femení: sots-campió.
  • Veterans +40: sots-campió.
Premiats del Màsters Provincial Wala:
  • Gerard Villanueva: Sotscampió benjamí masculí.
  • Nèstor Giribet: Campió aleví masculí i campió infantil masculí.
  • Roger Lera: sots-campió infantil masculí.
  • Natàlia Bey: campiona infantil femení.
  • Josep Talavera: sots-campió veterans +35.
  • Teresa Pladevall: campiona individual femení.


Teresa Pladevall campiona individual Màsters Provincial Wala

El nostre president Josep Talavera sotscampió veterans +35

Equip infantil masculí sotscampió Campionat Comarcal

Equip aleví femení campió Campionat Comarcal

 Equip júnior femení sotscampió Campionat Comarcal

Resultats 1º jornada Mc Donalds

El passat dissabte van jugar els quatre equips inscrits del nostre club a la lliga Mc Donalds.
Els resultats van ser:

  • El CN Lleida A va guanyar 5-0 contra CT Balaguer.
  • El CN Lleida B va perdre 5-0 contra el CT Lleida A.
  • El CN Lleida C va guanyar 3-2 contra el CT Lleida C.
  • El CN Lleida D va perdre 4-1 contra el CT Urgell B.
 CN Lleida A



CN Lleida C

La sorpresa de la jornada la va donar la nostra jugadora Cristina Parejo, que amb templança i sacrifici va culminar una remuntada extraordinària. Va començar perdent 1-5 i es alçar amb la victòria per 9-6. Enhorabona Cristina!


jueves, 4 de octubre de 2012

COMENÇA LA LLIGA MC DONALDS

Aquest dissabte 6 d'octubre comença la lliga Mc Donalds per a Benjamins on els jugadors més joves dels clubs de tota la província de Lleida s'enfrontan en una lligueta.
Els equips que hi participen son: Club Tennis Urgell (A i B), Sicoris Club, Club Tennis Lleida (A, B i C), Club Tennis Balaguer i Club Natació Lleida (A, B, C i D).
Cal destacar que el Club Natació Lleida és el club que més equips inscriu, amb 4 equips.

El dissabte a les 15:30 juguen els 4 equips:

  • CN Lleida A vs CT Balaguer
  • CT Lleida A vs Cn Lleida B
  • CN Lleida C vs CT Lleida C
  • CT Urgell vs CN Lleida D
Li desitgem sort a tots i que s'ho passin molt bé.