martes, 16 de octubre de 2012

CAMPIONAT CATALUNYA CADET FEMENÍ

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS CADETS FEMENÍ
TROFEU "JOAN VENTURA" In Memoriam
Ronda: 1a
Data:   Dissabte, 13-10-2012
Lloc:    Barcelona
Club:    CT Barcino (1)
Equip:   1- Laia Charles
            2- Natàlia Bey
            3- Thaïs Gabriel
            4- Lorena Rouillon
___________________________________________________________________________________________________________________________


L'equip de les jugadores cadets del CN Lleida van perdre fàcilment dissabte amb el CT Barcino per 4-1 en una eliminatòria emocionant en la que el resultat no demostra l'igualtat dels dos equips. Laia Charles perd amb Ariadna Martí per 6-2  6-2 en un molt bon partit d'ambdües jugadores. Natàlia Bey perd amb Natàlia Serrano per 6-1  6-0. Val a dir que les dues jugadores del CT Barcino anomenades anteriorment entrenen en un grup semi-professional amb Carmen Perea, ex-jugadora professional de tennis, campiona de Espanya de Tennis, Copa Federació, etc.Thaïs Gabriel perd fàcilment per 6-2  6-3 en un partit en el que la nostra jugadora no va estar gens encertada i Lorena Rouilllon guanya el seu partit amb relativa comoditat per 6-2  6-4 obtenint el punt de l'honor.


Amb l'eliminatòria perduda, Natàlia Bey i Lorena Rouillon perden el dobles amb Ariadna Martí i Natàlia Serrano per 6-1 6-0 en un partit en el que no van tenir res a fer en cap moment donada la superioritat de les rivals.


Ronda:   1a Consolació
Data:     Diumenge, 14-10-2012
Lloc:      Barcelona
Club:      RCT Polo de Barcelona 
Equip:    1-  Laia Charles
             2-  Natàlia Bey
             3- Tais Gabriel
             4-  Lorena Rouillon
___________________________________________________________________________________________________________________________

L'equip de les jugadores cadets del CN Lleida van guanyar diumenge a les del RCT Polo de Barcelona per 3-2 en una eliminatòria emocionant que es va decidir al dobles i que les manté a Or, màxima categoria de Catalunya. Laia Charles perd amb Maria Escudé per 4-6  6-4  4-6 en un maratonià partit de dües hores demostrant el seu coratge i la seva capacitat de lluita incansable. Natàlia Bey guanya a Julia Valls per 6-4 6-2 en un partit que, si be tenia un parcial de 4-1 al seu favor en el primer set, se li va complicar havent de remontar un excelent moment de joc de la seva rival imposant-se amb claretat des d'aquell moment en el segon set.
Thaïs Gabriel perd per un doble 7-6 contra Cristina Miquel en un partit de dues hores en el que ambdues jugadores ens oferiren un molt bon partit ple d'emocions.
Lorena Rouilllon guanya a Patricia Diego amb relativa facilitat el seu partit per 6-4 6-4.
Amb l'eliminatòria empatada, Laia Charles i Natàlia Bey guanyen a Maria Escudé i Júlia Valls per 6-1  6-0  en un partit que van tenir tenir controlat en tot moment, demostrant la seva capacitat de jugar bé el dobles fins i tot en moments decisius i sota pressió.
Enhorabona a les jugadores.
 

No hay comentarios: