viernes, 28 de septiembre de 2007

FOTO ESCOLA DE TENNIS

Dissabte dia 6 d'octubre es farà la foto de tots els alumnes de l'escola de tennis.
El grup de competició hauràn de portar la vestimenta del Club.
Us esperem a tots.

lunes, 24 de septiembre de 2007

TERRAFERMA INFANTIL MASCULÍ

L'equip format per Adrià Saez, Josep Rodoreda, Santi Garcia i Alvar Brufau van fer un bon inici de Campionat al guanyar al C.T Balaguer per 4-1. El proper dissabte dia 29 de setembre jugaran contra el C.T Mollerussa.

TERRAFERMA INFANTIL FEMENÍ

L'equip format per Cristina Gimenez i Blau Caballol van obtenir la victòria contra el C.T Urgell per 3-0. El proper dissabte dia 29 de setembre s'enfrentaran contra el C.T Lleida.

viernes, 21 de septiembre de 2007

TERRAFERMA INFANTIL

Aquest cap de setmana 22 i 23 de setembre comença el Campionat Terraferma infantil masculí i femení. El dissabte 22 l'equip infantil femení del CN Lleida s'enfrentarà al C.T Urgell a les 15:30h al CN Lleida.
El diumenge dia 23 l'equip infantil masculí del CN Lleida s'enfrentarà al C.T Balaguer "A" a les 9:30h al CN Lleida.

COMARQUES ALEVÍ FEMENÍ

L'equip format per Blau Caballol, Lorena Rouillon i Irene Cano s'han classificat per les semifinals en la 2ª fase del Campionat de Comarques en la categoría aleví femení, al guanyar al C.T Cerdanyola per 3-0. El dia 30 de setembre s'enfrentaran al RC de Polo "B".

martes, 4 de septiembre de 2007

NORMATIVA PISTES DE QUICK

Les pistes de tennis podran ser utilitzades per tots els socis. Els convidats que els acompanyin hauran de pagar un tiquet de 3 € o invitació de dilluns a divendres. Dissabtes, diumenges i festius, serà exclusivament pels socis.

A l'entrar a una pista per a practicar tennis, la vestimenta que es porti, ha de ser la que imposi les normes d’aquest esport. Així sempre que no s’utilitzi xandall, s’haurà de vestir polo o samarreta, pantalon curt o faldilles, mitjons d’esport i sabatilles apropiades.

Per demanar pista, s’haurà de fer amb tots els jugadors presents, si hi han pistes lliures es demanaran amb un marge de 10 a 15 minuts, si els jugadors ho sol·liciten per a poder-se canviar, si no es així es donaran en intervals de 5 minuts.

Si estan totes les pistes ocupades, podran anotar-se en llista d’espera entrant a la primera que quedi lliure.

Les pistes s'adjudicaran per ordre rotatiu.

Per ocupar la pista assignada, s’haurà de col·locar a la porta el full que entregui l’encarregat, on constarà el nom dels jugadors i el seu horari.

Els partits individuals duraran 1 hora i els dobles 1'30 h.

Cada jugador podrà apuntar-se a 1 partit pel matí (8 a 14 h) i 1 partit per la tarda (14 h. a 22 h.); tenint en compte que es contabilitzarà la seva participació en qualsevol campionat intern o interclub, que es porti a terme aquell dia.

El soci que desitgi jugar al frontó mentre no hi hagi un lloc específic per fer-ho, podrà disposar de la paret de la pista 7, seguint totes les normes anteriors amb la única excepció que aquesta activitat durarà 30 m.. Si s’observa que algú, no aprofita el seu temps convenientment, es limitarà a 15 m.

Les pistes amb llum es podran reservar a qualsevol hora del dia. Sempre que no hi hagi ningú més apuntat, es podrà seguir jugant el temps desitjat pagant la llum en fraccions de 30 minuts.

Les pistes amb llum podran ser utilitzades fins a les 10'30 h.

L’hora de llum es pagarà a 3,25 €. Fracció mínima 30 m./1,60 € (mínim 1 h.)

Dins de les pistes només hi poden estar els inscrits al full d’ocupació de pista.

NORMATIVA PISTES TERRA BATUDA

Les pistes de tennis de terra batuda podran ser utilitzades per tots els socis i els convidats que'ls acompanyin, abonant 6 € per partit. Dissabtes, diumenges i festius, serà exclusivament pels socis.

A l'entrar a una pista per a practicar tennis, la vestimenta que es porti, ha de ser la que imposi les normes d'aquest esport. Així, sempre que no s’utilitzi xandall, s’haurà de vestir polo o samarreta, pantalon curt o faldilla, mitjons d’esport i sabatilles de sola de goma llisa.

Per demanar pista,s’haurà de fer amb tots els jugadors presents, si hi ha pistes lliures es demanaran amb un marge de 10 a 15 minuts, si els jugadors ho sol·liciten per a poder-se canviar, so no es així es donaran en intervals de 5 minuts.

Si estan les dos pistes ocupades, podran anotar-se en llista d’espera, entrant a la primera que quedi lliure.

Les pistes s'adjudicaran per ordre rotatiu.

Per ocupar la pista assignada, s’haurà de col·locar a la porta el full que entregui l’encarregat, on constarà el nom dels jugadors i el seu horari.

Els partits individuals duraran 1 hora i els dobles 1,30 hores.

Cada jugador podrà jugar només 1 partit al dia.

Les pistes amb llum, es podran reservar a qualsevol hora del dia. Sempre que no hagi ningú més apuntat, es podrà seguir jugant el temps desitjat, pagant la llum en fraccions de 30 minuts.

Les pistes amb llum podran ser utilitzades fins a les 10:30 h.

L’hora de llum s’abonarà a 3,25 €. Fracció mínima 30 m. a 1,60 € (mínim 1 h.)

Dins de les pistes només hi poden estar els inscrits al full d’ocupació de pista.

GRAN FESTA FI D'ESTADES

Aquest divendres dia 7 de setembre els nens i nenes inscrits a qualsevol de les quinzenes de les estades que s'han realitzat al nostre club durant l'estiu, podran gaudir de la festa final d'estades.
L'hora de l'inici de la mateixa serà sobre les 10h i finalitzarà cap a les 14h i constarà de diverses activitats aquàtiques, com diferents imflables o canoes, i d'una xocolatada fi de festa.
Els horaris d'autocars pels nens apuntats a la quinzena de setembre continuaran sent els mateixos.

NOU EQUIPAMENT CLUB NATACIO LLEIDA




A PARTIR DEL DIMECRES DIA 12 DE SETEMBRE, ESTARÀ A DISPOSICIÓ DE TOTS ELS SOCIS LA NOVA VESTIMENTA ( XANDALL, POLO, PANTALÓ CURT O FALDILLA, DESSUADORA ).
PER MÉS INFORMACIÓ CONSULTAR A LA RECEPCIÓ DEL CLUB.