martes, 4 de septiembre de 2007

NORMATIVA PISTES TERRA BATUDA

Les pistes de tennis de terra batuda podran ser utilitzades per tots els socis i els convidats que'ls acompanyin, abonant 6 € per partit. Dissabtes, diumenges i festius, serà exclusivament pels socis.

A l'entrar a una pista per a practicar tennis, la vestimenta que es porti, ha de ser la que imposi les normes d'aquest esport. Així, sempre que no s’utilitzi xandall, s’haurà de vestir polo o samarreta, pantalon curt o faldilla, mitjons d’esport i sabatilles de sola de goma llisa.

Per demanar pista,s’haurà de fer amb tots els jugadors presents, si hi ha pistes lliures es demanaran amb un marge de 10 a 15 minuts, si els jugadors ho sol·liciten per a poder-se canviar, so no es així es donaran en intervals de 5 minuts.

Si estan les dos pistes ocupades, podran anotar-se en llista d’espera, entrant a la primera que quedi lliure.

Les pistes s'adjudicaran per ordre rotatiu.

Per ocupar la pista assignada, s’haurà de col·locar a la porta el full que entregui l’encarregat, on constarà el nom dels jugadors i el seu horari.

Els partits individuals duraran 1 hora i els dobles 1,30 hores.

Cada jugador podrà jugar només 1 partit al dia.

Les pistes amb llum, es podran reservar a qualsevol hora del dia. Sempre que no hagi ningú més apuntat, es podrà seguir jugant el temps desitjat, pagant la llum en fraccions de 30 minuts.

Les pistes amb llum podran ser utilitzades fins a les 10:30 h.

L’hora de llum s’abonarà a 3,25 €. Fracció mínima 30 m. a 1,60 € (mínim 1 h.)

Dins de les pistes només hi poden estar els inscrits al full d’ocupació de pista.

No hay comentarios: