martes, 4 de septiembre de 2007

NORMATIVA PISTES DE QUICK

Les pistes de tennis podran ser utilitzades per tots els socis. Els convidats que els acompanyin hauran de pagar un tiquet de 3 € o invitació de dilluns a divendres. Dissabtes, diumenges i festius, serà exclusivament pels socis.

A l'entrar a una pista per a practicar tennis, la vestimenta que es porti, ha de ser la que imposi les normes d’aquest esport. Així sempre que no s’utilitzi xandall, s’haurà de vestir polo o samarreta, pantalon curt o faldilles, mitjons d’esport i sabatilles apropiades.

Per demanar pista, s’haurà de fer amb tots els jugadors presents, si hi han pistes lliures es demanaran amb un marge de 10 a 15 minuts, si els jugadors ho sol·liciten per a poder-se canviar, si no es així es donaran en intervals de 5 minuts.

Si estan totes les pistes ocupades, podran anotar-se en llista d’espera entrant a la primera que quedi lliure.

Les pistes s'adjudicaran per ordre rotatiu.

Per ocupar la pista assignada, s’haurà de col·locar a la porta el full que entregui l’encarregat, on constarà el nom dels jugadors i el seu horari.

Els partits individuals duraran 1 hora i els dobles 1'30 h.

Cada jugador podrà apuntar-se a 1 partit pel matí (8 a 14 h) i 1 partit per la tarda (14 h. a 22 h.); tenint en compte que es contabilitzarà la seva participació en qualsevol campionat intern o interclub, que es porti a terme aquell dia.

El soci que desitgi jugar al frontó mentre no hi hagi un lloc específic per fer-ho, podrà disposar de la paret de la pista 7, seguint totes les normes anteriors amb la única excepció que aquesta activitat durarà 30 m.. Si s’observa que algú, no aprofita el seu temps convenientment, es limitarà a 15 m.

Les pistes amb llum es podran reservar a qualsevol hora del dia. Sempre que no hi hagi ningú més apuntat, es podrà seguir jugant el temps desitjat pagant la llum en fraccions de 30 minuts.

Les pistes amb llum podran ser utilitzades fins a les 10'30 h.

L’hora de llum es pagarà a 3,25 €. Fracció mínima 30 m./1,60 € (mínim 1 h.)

Dins de les pistes només hi poden estar els inscrits al full d’ocupació de pista.

No hay comentarios: