martes, 27 de enero de 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ MASCULI ARGENT

Data i hora: Diumenge 25/01/2009 10.00 a Sabadell
Equip C.N.Lleida: Aleví Masculí "A"
Jugadors: Nestor Giribet, Victor Fontan, Antonio Cruz, Llorenç Ricou i Toni Vidal.
Equip Contrari: Cercle Sabadellès
Resultat: Cercle Sabadellès 4-1 C.N.Lleida

Obsrevacions: Els dos equips estaven molt equilibrats i sense grans diferències, però al final els de Sabadell van acabar imposant-se per detalls de falta de partits per part dels nostres.

El primer punt el va jugar el Toni Vidal que tot i perdre 6/1 6/2 tots els jocs van ser igualats i no va aprofitar les avantatges de que va disposar, ja que l'altre nen era d'un nivell semblant.

El Llorenç es el que va tenir més opcions, però finalment va perdre per 7/5 6/3 en un partit molt disputat de 2 hores.

L'Antonio Cruz va tindre opcions de guanyar però la força del contrincant va ser determinant i va cedir per 6/3 6/4.

El Victor Fontan no va tenir cap opció devant del rival més dur del Sabadellés, i va perdre per un 6/1 6/0.

El Nestor va jugar molt bè, tot i tenir un rival de la poc esportiva familia Creixell, que va intentar jugar amb els nervis del Nestor. Es va imposar per 6/2 6/2 tot i les artimanyes del rival.

El proper Diumenge es lluitarà per la permanència!

lunes, 26 de enero de 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ MASCULI EQUIPS "B" I "C"

Data i Hora: Diumenge 26/01/2009 15:30 Tennis Lleida
Equip C.N.Lleida: Aleví Masculí "B"
Jugadors: Artur Hellin, Ivan Solans, Marc Colomina, Victor Cristobal i Gabi Garcia.
Equip Contrari: C.T.Lleida "B"
Resultat: C.T.Lleida 1-4 C.N.Lleida

Observacions: Desprès de no poder jugar Dissabte degut al temporal, l'eliminatoria es va aplaçar un dia. Victòria molt treballada, i els nois es prenien la revenja del torneig Magda Simó.

Alejandro Serret vs Artur Hellín. 6/0 6/2 . L'Artur no va entrar en cap moment en el partit i el rival ho va saber aprofitar sense donar-li cap oportunitat. Va millorar en el 2º set.

Ivan Solans vs Andres Hidalgo. 6/0 6/3. Amb un ritme que va deixar el rival fos en el 1º set l'Ivan va desplegar el seu millor tennis i no va donar opció 6/0 en el 2º set el seu rival va reaccionar pero l'Ivan nos va deixar intimidar i va tancar amb un 6/3 el partit i l'eliminatòria.

Marc Colomina vs Pere Escuer. 6/4 6/0. Partit molt treballat del Marc sobretot en el 1º set en el que va saber jugar amb el rival i el va mantenir a ratlla 6/4 el 2n set sense història 6/0

Victor Cristobal vs Carlos Montes. 6/2 6/0 El Victor va jugar molt concentrat, no va donar opció i va ficar el 1-0 a l'eliminatòria.

Gabi Garcia vs Indibil Sanjuan. Tot i els problemes del Gabi que el feia no estar al 100% es va endur el partit amb solvència i seguretat.

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR MASCULÍ

Data i Hora: Diumenge 25/01/2009 9:30
Equip C.N.Lleida: Junior Masculí
Jugadors: Edu Cano, Jordi Lopez, Adri Mateo, Enric Ros i Adri Saez
Equip Contrari: C.E.Valles
Resultat C.N.Lleida 4-1 C.E Valles

Observacions: Edu Cano ha sapigut apretar en els moments claus, guanyant per 6/2 6/4. Jordi Lopez amb un contrincant molt incòmode ha aconseguit la victòria per 6/1 6/4. Adri Mateo que ha començat fred, s'ha emportat el primer set per 6/2 i guanyant 3-0 s'ha relaxat peò finalment a acabat reaccionant amb un 6/4 a dalt. Enric Ros que ha anat de menys a més ha obtingut la victòria per 6/3 6/1. Adri Saez que amb pocs entrenaments, ha començat el partit molt fort guanyant 6/2, en el segon set ha perdut per un ajustat 7/5 i per una lesió a l'espatlla no ha pogut acabar el partit quan al marcador hi havia un 2-2 al 3º set.

miércoles, 21 de enero de 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR MASCULÍ

Data i hora: Dissabte 17/01/2009
Equip C.N.Lleida: Junior Masculí "B"
Jugadors: Dani Navarro, Vicente Gil de Sola, Lluis Gil de Sola, Ricard Mola i Alex Mas
Equip Contrari: C.T.Barcelona "C"
Resultat: C.T.Barcelona "C" 2-4 C.N.Lleida "B"

Obaservacions. La victòria contra el C.T. Barcelona no va ser gens fàcil.

En Dani Navarro va jugar un partit a 3 sets que malauradament va perdre per 2/6 6/3 5/7

El Vicente Gil de Sola va jugar un partit molt intens que era imprevisible cap a on s'acabaria decantant, finalment va caure per 4/6 4/6

El Lluis Gil de Sola va jugar un partit amb contundència i sense afluixar fins que es va endur el punt. 6/1 6/0

Ricard Mola i Alex Mas van aconseguir dos punts que van ser molt importants. Van jugar amb molta confiança i això els va dur a la victoria. 6/0 6/3 i 6/3 6/4 respectivament. 3-2 nostre abans dels decisius dobles.

El Dani, recuperat de la derrota al individual, va fer parella amb el Ricard Mola i van aconseguir el 4rt punt, que ens feia torna a casa amb la victoria. 7/6 6/3 Finalment el segon doble format per "Zipi-Zape" no va fer falta acabar-lo.

Cal destacar que l'equip va jugar amb molta confiança en general, i que tots van demostrar que son un molt bon equip en tots els sentits. Enhorabona!

martes, 20 de enero de 2009

RESULTATS INDIVIDUALS

Èxit dels nostres jugadors en l'Open de Nadal del C.T.Laietà.

Una vintena dels nostres jugadors van disputar aquest torneig del 21 de Desembre al 10 de Gener. On s'hi van inscriure uns 800 jugadors de tota Catalunya en les diferents categories. Destaquem que la Laia Charles va quedar campiona en la categoria Aleví femení, en el mateixa categoria la Silvia Serlavós va arribar a semifinals. Finalment la Blau Caballol en categoria Infantil femení es va quedar a les portes de la final en caure en semifinals.

Felicitats a les campiones!

CAMPIONAT CATALUNYA JUNIOR FEMENÍ "OR"

Data i Hora: Diumenge 18/01/2009 10:00 hores.
Equip C.N.Lleida: Junior Femení
Jugadors: Teresa Pladevall, Cristina Gimenez, Blau Caballol, Laia Charles.
Equip Contrari: C.T.Vic
Resultat: C.N.Lleida 4-0 C.T.Vic

Observacions. Les noies van mantenir la categoria "Or", continuant un any més entre els 16 primers de Catalunya. La Teresa va guanyar 6/4 6/0 mostrant un bon tennis, de menys a més, la Cris molt motivada, va anar per feina 6/0 6/0. La Blau va tenir un partit que semblava aparentment guanyable, però amb molts errors es va ficar am un 4/6 2/4 en contra, però amb caràcter va donar la volta al partit i es va imposar finalment per 4/6 6/4 6/0 i finalment, la Laia va fer un partit molt complet demostrant la seva progressió i va guanyar per 6/3 6/4.

Enhorabona un any més a "Or"!

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR FEMENI "OR"

Data i hora: Dissabte 17/01/2009 9:30
Equip: C.N.Lleida: Junior Femení.
Jugadors: Teresa Pladevall, Cristina Gimenez, Blau Caballol i Laia Charles.
Equip Contrari: C.T.Barcino
Resultat C.N.Lleida 0-4 C.T.Barcino

Observacions. La mala sort va voler que el sorteig ens emparelles amb les campiones de cada any, qua van portar l'equip de gala amb tres top-50 i una top-100 d'espanya. Les experimentades Teresa i Cris van lluitar molt però no van tenir opció i ven perdre per 6/3 6/1 i 6/0 6/3 respectivament i les noves promeses Blau Caballol i Laia Charles van jugar grans partits, tutejant a les rivals i molt motivades però van caure 6/0 6/2 i 6/1 6/0.

TERRAFERMA CADET FEMENI

Data i Hora: Diumenge 11/01/2009 9:30
Equip C.N.Lleida: Cadet Femení
Jugadors: Teresa Pladevall i Cristina Gimenez
Equip Contrari: C.T.Urgell
Resultat: C.N.Lleida 2-1 C.T.Urgell

Obaservacions: Pas important de les noies per conquerir el Terraferma, ja que guanyant al Sícoris quedaran campiones.

La Teresa va fer un partit irregular, amb moltes pujades i baixades, però quan treu el seu nivell no la poden parar. Es va imposar a Yasmine Abou-Farah per 6/0 5/7 6/1

La Cris no va donar opció a la sorpresa devant la jove Mila Milanovic 6/2 6/0.

La nota negativa la van donar en el dobles, on la relaxació i la falta d'ambició les va fer perdre per 5/7 6/2 tot i que quan van voler despertar-se no van poder.

TERRAFERMA CADET FEMENI

Data i Hora: Dissabte 10/01/2009 15:30
Equip C.N.Lleida: Cadet Masculí
Jugadors: Teresa Pladevall i Cristina Gimenez
Equip Contrari: C.T.Lleida
Resultat: C.N.Lleida 3-0 C.T.Lleida

Observacions: Eliminatoria fàcil que es decideix per la qualitat de la Teresa i la Cris. Un pas més cap al títol.

La Teresa Pladevall va guanyar en un partit cómode a la Nuria Jaen per 6/2 6/0

La Cristina Gimenez va imposar el seu talent devant la Monica Izquierdo per 6/1 6/0

El dobles no va tenir història: 6/2 6/1

domingo, 11 de enero de 2009

TERRAFERMA CADET MASCULI

Data i hora: Dissabte dia 10/01/2009 15:30
Equip C.N.LLeida: Cadet Masculí
Jugadors: Edu Cano, Jordi Lopez, Enric Ros i Didac Prat
Equip Contrari : C.T Urgell
Resultat : C.N.LLeida 3-2 C.T. Urgell

Observacions: Eliminatoria molt igualada entre els dos principals favorits per endur-se el títol. Victoria per la mínima molt important que ens fica un paset més aprop del Terraferma.

Edu Cano vs Carles Sarrau 6/7 5/7 Partit molt igualat entre els dos números 1 dels equips. L'Edu pese a no està al 100% ho va donar tot, com ens te acostumats, i va ficar en seriosos problemes a un rival molt dur.

Jordi Lopez vs Guillem Secanell 6/2 6/3 Partit molt treballat devant un rival incòmode. Va acabar el primer i ens va ficar al devant en el marcador.

Enric Ros vs Ramon Puertolas 6/3 6/4 A l'Enric se li va complicar el 1º set on va esta am un 3-1 per sota, amb la seva experiència va salvar la situació, en el 2º set es va mantenir per devant en el marcador controlant a un rival molt perillós.

Didac Prat vs Marc Domenech 7/5 7/5 Partit molt extrany entre dos jugadors que va tenir molts alt i baixos. En el primer set després d'anar 5/2 perdent el Didac va fer 9 jocs consecutius fins ficar-se 7/5 i 4/0 per devant en el marcador, després el rival va reaccionar i es va col.locar amb un 5/4, però el Didac va saber jugar els últims punts amb tranquilitat per acabar guanyant 7/5.

Dobles: Lopez-Ros vs Sarrau-Secanell. 3/6 5/7 Amb l'eliminatoria 3-1 i sense l'Edu els nostres van sortir molt relaxats i van deixar escapar el 1º set per 6/3. Al 2º set van millorar el seu joc pero no van poder forçar el 3º set i van cedir per 7/5