domingo, 11 de enero de 2009

TERRAFERMA CADET MASCULI

Data i hora: Dissabte dia 10/01/2009 15:30
Equip C.N.LLeida: Cadet Masculí
Jugadors: Edu Cano, Jordi Lopez, Enric Ros i Didac Prat
Equip Contrari : C.T Urgell
Resultat : C.N.LLeida 3-2 C.T. Urgell

Observacions: Eliminatoria molt igualada entre els dos principals favorits per endur-se el títol. Victoria per la mínima molt important que ens fica un paset més aprop del Terraferma.

Edu Cano vs Carles Sarrau 6/7 5/7 Partit molt igualat entre els dos números 1 dels equips. L'Edu pese a no està al 100% ho va donar tot, com ens te acostumats, i va ficar en seriosos problemes a un rival molt dur.

Jordi Lopez vs Guillem Secanell 6/2 6/3 Partit molt treballat devant un rival incòmode. Va acabar el primer i ens va ficar al devant en el marcador.

Enric Ros vs Ramon Puertolas 6/3 6/4 A l'Enric se li va complicar el 1º set on va esta am un 3-1 per sota, amb la seva experiència va salvar la situació, en el 2º set es va mantenir per devant en el marcador controlant a un rival molt perillós.

Didac Prat vs Marc Domenech 7/5 7/5 Partit molt extrany entre dos jugadors que va tenir molts alt i baixos. En el primer set després d'anar 5/2 perdent el Didac va fer 9 jocs consecutius fins ficar-se 7/5 i 4/0 per devant en el marcador, després el rival va reaccionar i es va col.locar amb un 5/4, però el Didac va saber jugar els últims punts amb tranquilitat per acabar guanyant 7/5.

Dobles: Lopez-Ros vs Sarrau-Secanell. 3/6 5/7 Amb l'eliminatoria 3-1 i sense l'Edu els nostres van sortir molt relaxats i van deixar escapar el 1º set per 6/3. Al 2º set van millorar el seu joc pero no van poder forçar el 3º set i van cedir per 7/5

No hay comentarios: