lunes, 26 de enero de 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ MASCULI EQUIPS "B" I "C"

Data i Hora: Diumenge 26/01/2009 15:30 Tennis Lleida
Equip C.N.Lleida: Aleví Masculí "B"
Jugadors: Artur Hellin, Ivan Solans, Marc Colomina, Victor Cristobal i Gabi Garcia.
Equip Contrari: C.T.Lleida "B"
Resultat: C.T.Lleida 1-4 C.N.Lleida

Observacions: Desprès de no poder jugar Dissabte degut al temporal, l'eliminatoria es va aplaçar un dia. Victòria molt treballada, i els nois es prenien la revenja del torneig Magda Simó.

Alejandro Serret vs Artur Hellín. 6/0 6/2 . L'Artur no va entrar en cap moment en el partit i el rival ho va saber aprofitar sense donar-li cap oportunitat. Va millorar en el 2º set.

Ivan Solans vs Andres Hidalgo. 6/0 6/3. Amb un ritme que va deixar el rival fos en el 1º set l'Ivan va desplegar el seu millor tennis i no va donar opció 6/0 en el 2º set el seu rival va reaccionar pero l'Ivan nos va deixar intimidar i va tancar amb un 6/3 el partit i l'eliminatòria.

Marc Colomina vs Pere Escuer. 6/4 6/0. Partit molt treballat del Marc sobretot en el 1º set en el que va saber jugar amb el rival i el va mantenir a ratlla 6/4 el 2n set sense història 6/0

Victor Cristobal vs Carlos Montes. 6/2 6/0 El Victor va jugar molt concentrat, no va donar opció i va ficar el 1-0 a l'eliminatòria.

Gabi Garcia vs Indibil Sanjuan. Tot i els problemes del Gabi que el feia no estar al 100% es va endur el partit amb solvència i seguretat.

No hay comentarios: