domingo, 15 de febrero de 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR MASCULÍ

Data i hora: Dissabte 14 de Febrer 9:00 al C.T.Andres Gimeno.
Equip C.N.Lleida: Junior Masculí "A"
Jugadors: Edu Cano, Jordi Lopez, Adri Mateo, Enric Ros i Adri Saez.
Equip Rival: C.T.Andres Gimeno.
Resultat: C.T. Andres Gimeno 1-4 C.N.LLeida

Observacions: CAMPIONS, CAMPIONS, CAMPIONS....l'equip Júnior Masculí aconsegueix l'ascens a or de forma brillant. Els nostres herois van arrasar al C.T.Andres Gimeno jugant amb moltes ganes, valentia i fent valer la seva millor tècnica i nivell. Desprès de la desfeta en la final amb el Mataró (4-3) l'equip va sortir a les pistes molt concentrat sabent que aquest era l'últim tren per pujar a Or.

El primer en inagurar el marcador va ser l'Adri Mateo, que desprès d'un començament més dubitatiu 3-3 va acabar dominant i desesperant al seu rival 6/3 6/1. El 2-0 el va donar l'Edu Cano que va desgastar molt al seu contrincant i no va poder acabar el partit de cansament, 6/3 4/2 abandó. El Jordi Lopez ficava el 3-0 fent un tennis molt agressiu i directe 6/1 però desprès els errors el van portar al 2-4, finalment va salvar la situació i va imposar-se per 6/4 al 2on set. l'Enric i l'Adri Saez eren els que ho passaven més malament i perdien per 5/7 i 3/6 els primers sets respectivament. L'Adri Saez es va refer, va trobar el seu tennis, i amb molta confiança va passar per sobre del seu rival en els dos sets següents: 6/2 6/0. l'Enric no va poder guanyar tot i fer un bon partit. Malauradament per detalls i el joc agressiu del seu oponent el van desesperar i va acabar cedint per 6/4 el 2on set.

VICTÒRIA ÈPICA I ASCENS HISTÒRIC! ENHORABONA CAMPIONS!

Destacar que l'equip Júnior "B" format pel Dani, els 2 bessons Gil de Sola, el Ricard i l'Alex Mas van quedar semifinalistes del campionat en categoria "B"-"C".

Enhorabona!