Data i Hora: Dissabte 9 de Maig 15:30 Cervera
Equip C.N.Lleida: Infantil femení "b"
Jugadores: Silvia Serlavos, Marta Hellin i Cristina Fabian.
Equip Rival: CE Mas Duran
Resultat: CE Mas Duran 1-2 C.N.Lleida

Observacions: Al segon intent es va poder disputar aquesta eliminatòria. Les noies del "b" venien de perdre el dia anterior contra el C.T.Lleida "b" per 2-1 en una eliminatòria molt dura y que es va perdre per petits detalls. De totes formes, afrontaven el desplaçament amb molta il.lusió i bon ambient en l'equip. La Silvia, tot i no estar contenta amb el seu començament de partit es va imposar a Alba Caparros per 6/3 6/0. El primer set va notar la falta d'adaptació a la pista a més a més d'un inici molt fred, però un cop va ficar-se per davant en el marcador, la seva rival va desapareixer practicament del partit i la Silvia, ara si amb més confiança, va poder desenvolupar tot el seu repertori de cops. La Marta Hellin va cedir per 6/2 6/4 contra Carla Segura, en un partit en que ha d'extreure coses positives. Va començar amb un 3-0 a baix en el marcador, però va saber remontar fins al 3-2, el sisé joc va ser molt llarg i desprès de moltes avantatges el va deixar escapar, a partir d'aquí va encaixar 6 jocs seguits...però va saber reconduir la situació i va empatar a 3-3 al segon set, seguit d'un joc interminable de nou, que va tornar a deixar escapar 4-3 a baix, amb aquest cop la seva contrincant va pujar el nivell i finalment es va imposar per 6/4. El Dobles decidiria l'eliminatòria. Entrava en escena la Cristina Fabian, molt cansada desprès del partit de divendres i per això va disputar el dobles, que faria parella amb la Silvia, van començar molt fredes, però amb la seguretat de que les contrincants no marxaven en el marcador,1-0 2-1 3-2... així van entendre que tan sols pujant una mica la seva regularitat no tindrien cap problema per imposar-se, així ho van guanyar per 6/4 6/2 donan la victòria per 2-1 en l'eliminatòria.