martes, 27 de octubre de 2009

Lliga de Benjamins McDonald's

Data i hora: Dissabte 24/10/2009 15:30 al CT Balaguer
Equip C.N.Lleida: Benjamí "B"
Jugadors: Guifre Balasch, Marc Abella, Marc Pascual, Janet Perez i Jaume Rouillon.
Equip Contrari: C.T.Balaguer
Resultat: C.T. Balaguer 3-2 C.N.Lleida "B"

Observacions: L'equip "b" afrontava el sempre dificil desplaçament a la capital de la Noguera amb moltes esperances ficades en aquesta eliminatòria i amb ganes de refer-se desprès de la contundent derrota al C.T.Urgell. Els 4 individuals van començar alhora. El Guifre no va saber entra en cap moment en el partit i va perdre en un partit que amb proutes feines va durar 45 minuts. El Marc Abella quan va voler reaccionar ja es trobava molt per sota en el marcador i tan sols va poder acabar dignament el partit realitzant uns bons punts al final. Des de les pistes de green set arribaven bones noticies i es que tan la Janet com el Marc Pascual no tenien problemes i s'imposaven als seus rivals amb realitva comoditat. 2-2 en l'eliminatòria, tot es decidiria en el dobles. El Balaguer no es va refiar i va ficar als seus dos millors jugadors, per part nostra jugarien el Marc Pascual i el Jaume Rouillon. En un partit on es va decidir per detalls, moltes aventatges e iguals i jocs interminables....pero el fluix començament dels nostres va ser decisiu. Van voler reaccionar i fins i tot salvar 5 o 6 "match-points", pero no van poder culminar la remontada... el proper cap de setmana tornen a la competició els equips "A" i "C" desprès de la jornada de descans i de l'eliminatòria aplaçada.

lunes, 26 de octubre de 2009

PROVINCIAL ABSOLUT

TERESA PLADEVALL (CN LLEIDA) I ALBERT LARREGOLA (C.T.LLEIDA) ES PROCLAMEN MILLORS JUGADORS DE LA PROVINCIA AL VÈNCER A CRISTINA GIMENEZ (6/4 6/1) I A HUGO PALOMAR (6/3 2/0 RET) RESPECTIVAMENT.
DESTACAR QUE LES 2 JUGADORES FINALISTES I EL SEMIFINALISTA, PEPITO TALAVERA, SON DEL NOSTRE CLUB.

RECORDEM QUE ARA S´ESTÀ JUGANT EL PROVINCIAL JUNIOR, ON AQUEST CAP DE SETMANA ES JUGARAN ELS QUARTS DE FINAL

CATALUNYA CADET MASCULI OR

L´EQUIP CADET, FORMAT PER ADRIA MATEO, ADRIA SAEZ, ADRIA ABELLA, SANTI GARCIA, ALEX MAS I JOSEP RODOREDA NO VA PODER ACONSEGUIR MANTENIR LA CATEGORIA EN PERDRE DISSABTE 4 A 1 AL C.T.SABADELL I PER 4 A 2 AL C.T.ANDRES GIMENO. L´EQUIP JOVE,LES LESSIONS I LA CATEGORIA VA SER UN IMPEDIMENT PER MANTENIR L´OR. DESPRÈS DE LLUITAR FINS AL FINAL, SOBRETOT EN L´ULTIMA I EMOCIONANT ELIMINATÒRIA, AL C.T.ANDRES GIMENO, ON ES VA CAURE ALS DOBLES, L´EQUIP NO VA PODER IMPEDIR EL DESCENS.
DESITGEM MILLORS EXITS PER AQUEST EQUIP I TORNAR A OR L´ANY VINENT

I TORNEIG DOBLES MIXTES VETERANS

DURANT ELS MESOS DE SETEMBRE I OCTUBRE EL CLUB HA ORGANITZAT AQUEST TORNEIG OBERT A PARELLES MIXTES VETERANES, MAJORS DE 35 ANYS. DESTACAR LA VICTORIA DELS GERMANS DEL C.T.LLEIDA LALI CULLERE I JORGE CULLERE QUE ES VAN IMPOSAR A LA PARELLA DEL CLUB FORMADA PER MAMEN SANTOS I ANTONIO SOLE. EN LA MODALITAT DE CONSOLACIO LA PARELLA JOAN ESCOBAR I ANNA ROSELL ES VAN IMPOSAR A ASSUN CECILIA I JOAN GONZALEZ AMBES PARELLES DEL CNLLEIDA.
ESPEREM REPETIR TORNEIG L´ANY VINENT AMB UNA MAJOR REPRESENTACIÓ DE MÉS CLUBS

viernes, 23 de octubre de 2009

FINALS PROVINCIAL ABSOLUT

AQUEST DIUMENGE DIA 25 D´OCTUBRE ES CELEBRARAN LES FINALS DEL TORNEIG PROVINCIAL ABSOLUT. A LES 10.30H PRODEM GAUDIR DE L´ENFRONTAMENT ENTRE LES DOS JUGADORES DEL NOSTRE TENNIS, LA TERESA PLADEVALL, QUE VA DERROTAR LA MARIONA VILELLA (C.T.URGELL)EN SEMIFINALS PER 6/4 6/0 I LA CRISTINA GIMENEZ, QUE VA DERROTAR A YASMINE ABOU-FARAH (C.T.URGELL)PER 1/6 6/1 6/1
EN CATEGORIA MASCULINA EL DISSABTE A LES 15:30H BUSCARA EL PEPITO TALAVERA PLAÇA PER LA FINAL JUGANT AMB EL PRIMER FAVORIT, L´HUGO PALOMAR (C.T.URGELL)I TAMBÉ L´ALBERT LARREGOLA(C.T.LLEIDA) QUE JUGARA AMB EL CARLOS SARRAU (C.T.URGELL)

ESTEU INVITATS A GAUDIR DEL MILLOR TENNIS A NIVELL PROVINCIAL

jueves, 22 de octubre de 2009

CATALUNYA CADET OR


Cadet Femení:
L´equip format per Cristina Giménez, Irene Cano, Laia Charles, Blau Caballol i Paula Cristóbal va aconseguir un any més la permanencia a Or essent aquest any l´equip més jove ja que totes, menys la Cristina, es Infantil. El dissabte davant d´un centenar de persones es va estar a punt de guanyar al Sabadell, un dels equips forts de la categoria però al final es va perdre 1-3 donant la Blau l´únic punt de l´equip. El diumenge les noies van tenir que matinar per anar al C.T.Vic a salvar la categoria i allí van tenir que patir de valent davant d´un gran ambient en contra, però van treure la garra per derrotar-les per 0-4 amb un marcador enganyòs ja que els partits de l´Irene i la Laia van anar al tercer set. ENHORABONA CAMPIONES!!!!

Cadet Masculí:
L´equip format per Adrià Mateo, Adrià Abella, Santi Garcia, Alex Mas i Josep Rodoreda seguiran patint si volen mantenir l´or que es va aconseguir l´any passat. Les 2 primeres eliminatòries es van caure per 0-5 i 1-4 davant el C.T.Barcelona i Reus Monterols. Davant el Barcelona es va estar a punt de donar una mínima sorpresa ja que en els inicis de tots els partits es va començar guanyant i tots estavem per davant el marcador, però al final quan van calentar la maquinaria no vam poder fer res. Amb el Monterols l´equip podia haver forçat el dobles ja que tots els partits van estar igualats pero al final nomès l´Adrià Mateo va aconseguir la victoria. Aquest dissabte els nostres jugadors visiten al C.T.Sabadell en un partit a cara i creu, ja que qui guanyi segueix a Or i qui perdi baixarà a l´infern de la Plata.
Animem als seguidors a acompanyar l´equip, ja que el municipal de Sabadell estarà ple.

AMERICANA ADULTS

Com ja es de costum es va tornar a realitzar el torneig de l´americana d´adults el dissabte 10 d´octubre amb la participacio d´uns 25 alumnes de l´escola d´adults que van estar realitzant partits i activitats per tal de fomentar el bon ambient i que es vagin animant a jugar amb gent diferent i a fer partits.

LLIGA McDONALS

Benjamí A
L'equip format per Néstor Giribet, Marc Colomina, Victor Cristobal, Guillem Solans, Jordi Ros i Paula Lucia van iniciar la competició de forma brillant aconseguint 10 punts amb un 5-0 al Natació B i guanyant 0-5 al Lleida B. La següent setmana, tot i estant l'eliminatoria molt igualada, es va caure al camp del Lleida A per 4-1. Tot i aixó es mantenen les aspiracions al títol.

Benjamí B
L'equip format per Marc Pascual, Jaume Rouillon, Marc Abella, Alvaro Lopez, Guifre Balasch i Janet Perez van iniciar la competició de forma irregular ja que es va perdre per 5-0 contra el Natacio A, guanyar 0-5 al camp del Sícoris i tornar a perdre per 5-0 aquest cop am el C.T.Urgell A. La llàstima que amb els equips punters no s´ha pogut puntuar pero amb la resta s´ha guanyat.

Benjamí C
L´equip format per Eduard Simó, Alex Caberol, Ricard Rubio, Arnau Pla, Joan Garrido, Gerard Villanueva, Albert Pons, Laia Bonilla, Maria Masip i Alba Cervello van iniciar la competicio amb 2 resultats molt equilibrats perdent 2-3 amb l´Urgell B i guanyant 3-2 al Lleida C. Cal destacar que ja molts nous jugadors en aquest equip i amb aquesta competicio s´inicien en els seus primers partits de tennis. Esperem que d´aqui vagin surtint els futurs jugadors del club.

CATALUNYA DOBLES ALEVINS

El nostre equip format per les parelles, Ivan solans-Nestor Giribet; Llorens Ricou-Victor Fontan; Antonio Cruz-Toni Vidal; Julia Esteve-Blau Hellin; Lorena Rouillon-Paula Lucia van inciar aquesta nova competició visitant el prestigios C.T.Barcelona on vam passar tant bones estones al Godo. Tot i fer molta guerra en tots els enfrontaments al final no van poder superar l´eliminatoria ja que nomès van guanyar la parella Solans-Giribet. Esperem que el proxim any tinguem millor sort en aquesta modalitat de dobles

miércoles, 7 de octubre de 2009

ESTIU 2009

Exit dels nostres jugadors al Circuit Juvenil d'Estiu:




La secció de tennis va apostar fort pels tornejos de fora de Lleida i durant les 11 setmanes de l'estiu, s'han estat acompanyant als jugadors per tota Catalunya. Els nois i noies han respòs amb aquests resultats:

10 campionats:

Blau Caballol-> Natació i Balaguer en categoria infantil.
Adria Mateo -> Montblanc en categoria cadet.
Jordi Ros -> Calafell en categoria benjamí.
Nestor Giribet-> Natació (aleví) i Montblanc en categoria benjamí.
Dani Garcia -> Montblanc en categoria infantil.
Lorena Rouillon -> Natació en categoria aleví.
Eduard Cano -> Natació i Cubelles en categoria junior

13 sub-campionats:

Laia Charles:-> Balaguer en categoria infantil.
Adria Mateo-> Barà, Vilanova, Balaguer i Natació en categoria cadet i Natació en categoria junior.
Nestor Giribet -> Lleida en categoria aleví.
Lorena Rouillon -> Balaguer Montblanc i Cubelles en categoria aleví.
Eduard Cano -> Montblanc en categoria absolut.
Irene Cano -> Montblanc en categoria infantil.
Marc Pascual -> Tarragona en categoria benjamí.

A més a més de nombroses semifinals i quarts de final. Destacar que hi ha un bon número d'alumnes que ens han acompanyat durant les 11 setmanes d'entrenaments i competició.

Enhorabona!

CAMPIONAT PROVINCIAL DE TENNIS JUNIOR