jueves, 22 de octubre de 2009

LLIGA McDONALS

Benjamí A
L'equip format per Néstor Giribet, Marc Colomina, Victor Cristobal, Guillem Solans, Jordi Ros i Paula Lucia van iniciar la competició de forma brillant aconseguint 10 punts amb un 5-0 al Natació B i guanyant 0-5 al Lleida B. La següent setmana, tot i estant l'eliminatoria molt igualada, es va caure al camp del Lleida A per 4-1. Tot i aixó es mantenen les aspiracions al títol.

Benjamí B
L'equip format per Marc Pascual, Jaume Rouillon, Marc Abella, Alvaro Lopez, Guifre Balasch i Janet Perez van iniciar la competició de forma irregular ja que es va perdre per 5-0 contra el Natacio A, guanyar 0-5 al camp del Sícoris i tornar a perdre per 5-0 aquest cop am el C.T.Urgell A. La llàstima que amb els equips punters no s´ha pogut puntuar pero amb la resta s´ha guanyat.

Benjamí C
L´equip format per Eduard Simó, Alex Caberol, Ricard Rubio, Arnau Pla, Joan Garrido, Gerard Villanueva, Albert Pons, Laia Bonilla, Maria Masip i Alba Cervello van iniciar la competicio amb 2 resultats molt equilibrats perdent 2-3 amb l´Urgell B i guanyant 3-2 al Lleida C. Cal destacar que ja molts nous jugadors en aquest equip i amb aquesta competicio s´inicien en els seus primers partits de tennis. Esperem que d´aqui vagin surtint els futurs jugadors del club.

No hay comentarios: