Data i hora: Dissabte 24/10/2009 15:30 al CT Balaguer
Equip C.N.Lleida: Benjamí "B"
Jugadors: Guifre Balasch, Marc Abella, Marc Pascual, Janet Perez i Jaume Rouillon.
Equip Contrari: C.T.Balaguer
Resultat: C.T. Balaguer 3-2 C.N.Lleida "B"

Observacions: L'equip "b" afrontava el sempre dificil desplaçament a la capital de la Noguera amb moltes esperances ficades en aquesta eliminatòria i amb ganes de refer-se desprès de la contundent derrota al C.T.Urgell. Els 4 individuals van començar alhora. El Guifre no va saber entra en cap moment en el partit i va perdre en un partit que amb proutes feines va durar 45 minuts. El Marc Abella quan va voler reaccionar ja es trobava molt per sota en el marcador i tan sols va poder acabar dignament el partit realitzant uns bons punts al final. Des de les pistes de green set arribaven bones noticies i es que tan la Janet com el Marc Pascual no tenien problemes i s'imposaven als seus rivals amb realitva comoditat. 2-2 en l'eliminatòria, tot es decidiria en el dobles. El Balaguer no es va refiar i va ficar als seus dos millors jugadors, per part nostra jugarien el Marc Pascual i el Jaume Rouillon. En un partit on es va decidir per detalls, moltes aventatges e iguals i jocs interminables....pero el fluix començament dels nostres va ser decisiu. Van voler reaccionar i fins i tot salvar 5 o 6 "match-points", pero no van poder culminar la remontada... el proper cap de setmana tornen a la competició els equips "A" i "C" desprès de la jornada de descans i de l'eliminatòria aplaçada.