miércoles, 23 de diciembre de 2009

COMARQUES CAP DE SETMANA 19-20 DESEMBRE

BENJAMI MASCULI: L´equip format per Marc Pascual, Albert Pons, Ricard Rubio i Alex Caberol no va poder aconseguir la seva tercera victoria consecutiva al caure per un clar 5-0 davant el C.T.Lleida. No obstant es mantenen en les primeres posicions i seguiran lluitant.

ALEVI FEMENI: L´equip format per Paula Lucia, Blau Hellin i Julia Esteve en individuals i Janet Perez i Laia Bonilla en el dobles va caure al C.T.Urgell per 3-1 en una eliminatoria molt igualada que es va estar apunt d´empatar. Igualment es la primera derrota de les noies que de moment estaven sorprenent guanyant-u tot

INFANTIL MASCULI: L´equip format per Ivan Solans, Antonio Cruz, Adria Abella i Victor Fontan segueix de manera brillant guanyant partits, aquest cop va ser al C.T.Balaguer on es va guanyar per 5-0 amb molt bons partits dels nostres jugadors. De moment aspiren a tot aquest equip!!

CADET FEMENI; L´equip format per Blau Caballol, Irene Cano i Paula Cristobal va guanyar per 4-0 al municipal de Mollerussa, un equip sempre dificil de guanyar. Amb molt bon joc i qualitat es van endur la victoria i segueixen lluitant amb els equips punters del grup

JUNIOR MASCULI: L´equip fomat per Edu Cano, Jordi Lopez, Josep Rodoreda i Ricard Mola es van dur la victoria davant el C.T.Mollerussa a casa per un clar 5-0. La nostra qualitat davant la joventut e inexperiencia del contrari va ser clau. Menys el partit del Rodo la resta van ser molt clars i dona la segona victoria de dos al grup

ESPEREM NOUS EXITS DELS EQUIPS

RESULTATS INDIVIDUALS

Aureli Cortada i Dani Garcia es van classificar pel master del circuit head que consta de 7 campionats i el master final. Quedar entre els 8 primers d´alevi i d´infantil respectivament no es fàcil ja que com a minim has de disputar 4 campionats, tots a la provincia de tarragona i la majoria coincideixen amb epoca de campionats de lleida. Els nostres jugadors no van poder superar la primera ronda del master però els felicitem pel bon circuit

ENHORABONA!!!

lunes, 14 de diciembre de 2009

RESULTATS INDIVIDUALS

Durant els mesos d´octubre i novembre 6 dels nostres jugadors van estar disputant un dels torneijos del circuit d´hivern de la FCT a Cornella destacant aquest resultats:

Victor Cristobal: Quarts de final benjami 1 guanyant 2 partits i amb opcions de semis
Aureli Cortada: Quarts de final d´alevi 2 guanyant 1 partit
Paula Cristobal: 2 Ronda d´infantil 1 guanyant 1 partit
Lorena Rouillon, Laia Charles i Dani Garcia van caure en el primer partit d´Infantil

Esperem que tinguem més sort en propers campionats!!!

COMARQUES CAP DE SETMANA 12-13 DESEMBRE

alevi masculi a: L´equip format per Ivan Solans, Artur Hellin, Gaby Garcia, Marc Colomina i Jordi Ros va aconseguir la seva segona victoria consecutiva per 5-0 davant aquest cop del C.T.Lleida B. No va ser facil la victoria ja que van plantar cara en tot moment i la majoria de partits van tenir algun set ajustat. Felicitem a l´equip.

alevi masculi b: L´equip format per Marc Abella, Arnau Pla, Gerard Reulli, Xavier Coma i Joan Garrido va perdre 5-0 davant el C.T.Urgell. Els nostres jugadors, que son un equip amb poca experiencia, no van dona mala imatge ja que es van poder emportar almenys un punt ja que el partit de l´Arnau Pla va estar molt igualat. Esperem que en el proper partit amb rivals més del seu nivell s´aconsegueixin els primers punts del torneig

cadet masculi: El jove equip, format per 3 alevins i un infantil, Adria Abella, Ivan Solans, Antonio Cruz i Victor Fontan va donar la primera victoria de l´equip guanyant per 5-0 davant el sempre lluitador Balaguer. Els nois van mostrar les seves ganes i tennis en una categoria per damunt de la seva.

ENHORABONA A TOTS!!!!

jueves, 10 de diciembre de 2009

COMARQUES DE DISSABTE 5-12-09

infantil femeni: Les noies van aconsegui el seu segon 4-0 consecutiu guanyant a les pistes del CE Mas Duran de Cervera. L´equip format en individuals per Laia Charles, Lorena Rouillon i Silvia Serlavòs no van donar opcio a les joves jugadores contraries i van gunayar totes amb relativa facilitat. En el dobles la Marta Hellin i la Silvia van aconseguir el quart punt que va tenir que ser mes treballat.
ENHORABONA A L´EQUIP

RESULTATS INDIVIDUALS

Durant el mes de novembre 5 dels nostres jugadors van disputar un dels torneijos més durs del circuit, l´obert del C.T.Polo de Barcelona. El millor resultat el va aconseguir Lorena Rouillon, arrivan a quarts de finals d´alevi guanyant un partit i perdent l´altre a 3 sets. El Guillem Solans en benjami, l´Aureli Cortada i l´Ivan Solans en alevi i la Laia Charles en Infantil no van tenir massa sort i van caure eliminats en el primer partit
Esperem propers èxits en les pròximes sortides!

sábado, 5 de diciembre de 2009

RESULTATS INDIVIDUALS

5 dels nostres jugadors van estar disputant entre els mesos d´octubre i novembre l´obert de tardor del C.T.Valls. La majoria de jugadors que han disputat el torneig encara no tenen la llicencia pel club i aprofiten aquests torneijos per començar el pròxim any igual de rodats que la resta de companys. Destaquem els resultats de cadascun d´ells:

Roger Lera: Quarts de final d´alevi guanyant un partit i perdent amb el cap de serie 1
Sergi Utges: Quarts de final d´infantil guanyant dos partits
Sandra Martí: 2 Ronda d´infantil guanyant un partit
Daniel Garcia i Silvia Serlavòs: 1 Ronda d´infantil

DESITGEM PROPERS ÈXITS !!

martes, 1 de diciembre de 2009

TORNEIG ANIVERSARI DEL C.T.URGELL

Uns 50 jugadors del nostre tennis repartits en totes les categories van participar en aquest prestigiòs torneig que es juga del setembre fins el novembre. Destaquem de cada categoria els seguents resultats:
BENJAMI: quarts de final Guillem Solans i Janet Perez
ALEVI OR: Finalista Lorena Rouillon, semis Nestor Giribet,quarts Aureli Cortada, Roger Lera e Ivan Solans.
ALEVI PLATA: Semis Toni Vidal
INFANTIL: Final Irene Cano, quarts Adrià Abella, Laia Charles, Blau Caballol i Paula Cristobal
CADET: Semis Irene Cano i Adrià Mateo, quarts Sandra Martí
JUNIOR: Final Eduard Cano i semis Adrià Mateo
ABSOLUT: Quarts de Jordi Lopez, Eduard Cano i Pepito Talavera
VETERANS: Campió Carlos Modol i Finalista Pepito Talavera

FELICITATS A TOTS I ESPEREM PROPERS ÈXITS!!!!!!!!!!!

FESTA CLOENDA LLIGA BENJAMINS MCDONALD'S

El dissabte dia 28 de Novembre es va celebrar a les instal.lacions del Club Tennis Lleida la festa de cloenda de la 7º lliga per equips Benjamins. Tots els jugadors van disfrutar d'una divertida tarde on fins i tot el clima va acompanyar. Els nens van demostrar les seves habilitats en les diferents activitats proposades. Infables, Cars, Futbol, mini-tennis i tennis per equips.

Per part del club hi van participar membres dels 3 equips benjamins i fins i tot algun jugador del grup pont.
La tarde va finalitzar amb un berenar per a tots els assistens i amb l'entrega de premis on van destacar els següents resultats:


- L'equip Benjamí "A" format per Nestor Giribet, Marc Colomina, Guille Solans, Jordi Ros, Victor Cristobal i Paula Lucia es va proclamar subcampió del torneig en el grup A, amb 24 pts.

- L'equip Benjamí "B" format per Marc Pascual, Jaume Rouillon, Janet Perez, Marc Abella i Guifre Balasch es va classifcar en 6º posició del grup A, amb 6 pts.

- L'equip Benjamí "C" format per Eduard Simó, Alex Caberol, Albert Pons, Joan Garrido, Ricard Rubo, Arnau Pla, Gerard Villanueva, Laia Bonilla, Alba Cervelló i Maria Masip van proclamar-se sub-campió del Grup B, on van arribar fins l'última jornada amb series aspiracions.

Pero el veritable guanyador va ser el tennis Benjamí que gaudeix d'una excel.lent salud a la provincia de Lleida, com va quedar demostrat el dissabte.