martes, 1 de diciembre de 2009

FESTA CLOENDA LLIGA BENJAMINS MCDONALD'S

El dissabte dia 28 de Novembre es va celebrar a les instal.lacions del Club Tennis Lleida la festa de cloenda de la 7º lliga per equips Benjamins. Tots els jugadors van disfrutar d'una divertida tarde on fins i tot el clima va acompanyar. Els nens van demostrar les seves habilitats en les diferents activitats proposades. Infables, Cars, Futbol, mini-tennis i tennis per equips.

Per part del club hi van participar membres dels 3 equips benjamins i fins i tot algun jugador del grup pont.
La tarde va finalitzar amb un berenar per a tots els assistens i amb l'entrega de premis on van destacar els següents resultats:


- L'equip Benjamí "A" format per Nestor Giribet, Marc Colomina, Guille Solans, Jordi Ros, Victor Cristobal i Paula Lucia es va proclamar subcampió del torneig en el grup A, amb 24 pts.

- L'equip Benjamí "B" format per Marc Pascual, Jaume Rouillon, Janet Perez, Marc Abella i Guifre Balasch es va classifcar en 6º posició del grup A, amb 6 pts.

- L'equip Benjamí "C" format per Eduard Simó, Alex Caberol, Albert Pons, Joan Garrido, Ricard Rubo, Arnau Pla, Gerard Villanueva, Laia Bonilla, Alba Cervelló i Maria Masip van proclamar-se sub-campió del Grup B, on van arribar fins l'última jornada amb series aspiracions.

Pero el veritable guanyador va ser el tennis Benjamí que gaudeix d'una excel.lent salud a la provincia de Lleida, com va quedar demostrat el dissabte.












No hay comentarios: