lunes, 14 de diciembre de 2009

COMARQUES CAP DE SETMANA 12-13 DESEMBRE

alevi masculi a: L´equip format per Ivan Solans, Artur Hellin, Gaby Garcia, Marc Colomina i Jordi Ros va aconseguir la seva segona victoria consecutiva per 5-0 davant aquest cop del C.T.Lleida B. No va ser facil la victoria ja que van plantar cara en tot moment i la majoria de partits van tenir algun set ajustat. Felicitem a l´equip.

alevi masculi b: L´equip format per Marc Abella, Arnau Pla, Gerard Reulli, Xavier Coma i Joan Garrido va perdre 5-0 davant el C.T.Urgell. Els nostres jugadors, que son un equip amb poca experiencia, no van dona mala imatge ja que es van poder emportar almenys un punt ja que el partit de l´Arnau Pla va estar molt igualat. Esperem que en el proper partit amb rivals més del seu nivell s´aconsegueixin els primers punts del torneig

cadet masculi: El jove equip, format per 3 alevins i un infantil, Adria Abella, Ivan Solans, Antonio Cruz i Victor Fontan va donar la primera victoria de l´equip guanyant per 5-0 davant el sempre lluitador Balaguer. Els nois van mostrar les seves ganes i tennis en una categoria per damunt de la seva.

ENHORABONA A TOTS!!!!

No hay comentarios: