domingo, 27 de febrero de 2011

CATALUNA INFANTIL B

CN LLEIDA 4 vs CT TARRAGONA 1
  1. Artur Hellin Regany va perdre amb Aleix Molas per 7/5 - 6/1. Partit molt gris per part de l'Artur que podia haver lluitat i haver demostrat més sang, més orgull i més coratge. La rendició es la solució més fàcil. Es pot perdre sempre i quan tu no hagis renunciat mai a guanyar i haguis lluitat a mort cada punt del partit. Esperem tornar a veure el Artur lluitador en el futur.
  2. Marc Colomina va guanyar a Sergi Centelles per 6/3 6/3 en un molt bon partit del Marc on va saber aprofitar molt bé les oportunitats que el seu rival li va anar otorgant.
  3. Antonio Cruz va guanyar a Eduard Osta per 6/2 6/3 en un partit en el qual només va faltar moure un pelet més la bola, l'Antonio va ser massa conservador i va tirar massa pilotes al mig.
  4. Guille Solans va guanyar a David Feliu per 6/3 6/3. Partit molt igualat al comensament, però que poc a poc el Guille el va anar portant al seu terreny jugnat de menos a més.
  5. Xavier Coma va guanyar per 6/0 6/0 a Noe Morales. Molt bon partit del Xavi que va cometre molt poques errades.
Felicitem a tot l'equip per seguir endavant i esperem que la propera jornada tornin a disfrutar i fernos disfrutar a tots amb el seu bon tennis.

No hay comentarios: