miércoles, 23 de febrero de 2011

CATALUNYA INFANTIL FEMENÍ

Aquest cap de setmana el equip femení del club ha aconseguit una important victòria davant del CE Laietà per 3 a 2 aconseguint així salvar la categoria en la primera de les jornades. El diumenge el equip no va poder superar les noies del RCT Barcelona i van caure derrotares per 4 a 0 en un matí ple de bon tennis.

Paula Lucia, Lorena Rouillon, Natalia Bey i Blau Hellin

CE LAIETA 2 VS CN LLEIDA 3

  1. Natalia Bey va guanyar a Claudia Hoste per 7/6 - 3/6 - 7/6, en un partit molt igualat la jugadora local va treure casta i orgull per aixecar un partit molt complicat. Va faltar decisió en el segon set, es va notar una mica la relaxació i el nervis posterios van acabar de complicar el partit. Una merescuda i treballada victòria.
  2. Lorena Rouillon va guanyar a Helena Gubernra per 7/6 - 6/1. Gran partit de la jugadora local on va treure el seu millor tennis. Bon joc de fons i bon saque. Va saber aguantar la presió al primer tie-break.
  3. Paula Lucia no va poder derrotar a Irene Iglesias i va caure derrotada per 6/3 6/0. En un bon partit de la paula, en ql que va faltar molta decisió i confiansa. Necesitem treballar més la mobilitat.
  4. Blau Hellin tampoc va poder superar la Carla Donado i va perdre per 6/1 6/2. En un partit molt complet de la blau, la qual necesita se capaç de posar una bola més dins en cada intercanvi.

En els dobles la parella formada per la Natalia i la Lorena van derrotar a la Claudia i a la Helena per 6/3 6/2 en un molt bon dobles amb gran volees.

CN LLEIDA 0 VS RCT BARCELONA 4

  1. Natalia Bey va perdre amb Delia Arranz per 6/1 7/6 6/3. En un partidaz de la Natalia, en el que va faltar una mica de fisic per arribar en millors condicions al tercer set.
  2. Lorena Rouillon va perdre amb Guiomar Maristany per 6/4 7/5. En un partit on la nostra jugador va guanyar i va perdre ella els punts la jugadora de barcelona no va fer absolutament res.
  3. Paula Lucia va perdre amb Paula Lopez per 6/3 6/3. La Paula no va tenir la confiansa ni la seguretat per aguantar les pilotades de la gran jugadora barcelonina.
  4. Blau Hellin va perdre amb Cristina Tintorre per 6/0 6/0. La blau li va faltar mobilitat i no enfadarse, cal apendre a patir a la pista.

En aquest cap de setmana les nostres noies han demostrat un gran nivell tenistic, esperem que continuin millorant i segueixint jugant amb aquesta ilusió i aquest entusiasme.

FELICITATS NOIES!!!!!!!!!!!!!!


No hay comentarios: