domingo, 27 de febrero de 2011

CATALUNYA INFANTIL MASCULÍ

CN LLEIDA 5 vs CT La GENERA 0

Ivan Solans, Marc Pascual, Jordi Mateo, Aureli Cortada i Roger Lera

  1. Nestor Giribet va guanyar a Arnau Chaparro per 6/1 6/2. En un molt bon partit del jugador local, que va saber aguantar la força d'un jugador 3 anys més gran i va saber aprofitarla per poder moure la pilota amb inteligencia.
  2. Ivan Solans va guanyar a Quim Brich per 6/3 6/3. En un partit amb molts alts i baixos per part del jugador local, al final es va poder endur la victòria en un partit no gens fàcil.
  3. Roger Lera va guanyar a Sergio Conchez per 6/0 6/0. En un gran partit, on el Roger no va perdonar i va imposar la seva llei, va dominar en tot moment el match.
  4. Aureli Cortada va guanyar a Marti Falgueres 6/3 6/3. En un partit molt intermitent amb grans jugades i grans cagades, al final l'Aureli va ser més regular que el rival i es va endu una important victòria.
  5. Marc Pascual va guanyar a Pau Perala 4/6 6/3 6/1. Comensament dolent del Marc, que poc a poc es va anar calçant les botes de treballar i va aconseguir remontar un partit molt complicat contra un rival molt fort i corpulent.

3 comentarios:

Tennis dijo...

Arnau Chaparro es de l any 97 i Nestor del 99, son 2 anys de diferencia, no tres!!!!!!!

Tennis dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Tennis dijo...

A i no es Sergio Conchez, es Conches