lunes, 22 de noviembre de 2010

COMARCAL ABSOLUT FEMENI

CT ESPARREGUERA 1967 0 vs CN LLEIDA 4

Irene Cano, Lorena Rouillon, Jordi Mateo, Laia Charles

  1. Irene Cano va derrotar a Vanessa Corrales per 7/5 - 6/0. Davant una jugadora molt veterana amb pocs errors i molts tallats, la Irene es va armar de paciencia i va anar poc a poc fent cansar a la seva rival durant el primer set. Va faltar una mica de mobilitat al inici del partit.
  2. Laia Charles va derrotar a Ingrid León 6/4 - 7/5. En un partit molt igualat, la Laia va aconseguir lluir els seus millors cops en les situacions més complicades. Tot i això, va cometre massa errors no forçats, hem de seguir insistint en el tema.
  3. Lorena Rouillon va guanyar a Berta Campos per 6/1 - 6/0. La nostra jugadora més jové va tenir un partit plàcid.

La parella formada per Cano-Charles va derrotar a Corrales-León per 7/5 - 3/6 - (10-8). En un dobles molt complicat on la parella rival va jugar amb la experiencia i la veterania. Les nostres noies van tenir que fer un gran esforç per aconseguir l'últim punt.

Felicitem a les noies que tot i ser cadets i infantils estan defensant molt be l'equip absolut. Fins el moment, no han mostrat debilitat i s'han endut tots els punts possibles. Esperem que les nostres noies segueixint centrades en les següents jornades.

Enhorabona a totes!

No hay comentarios: