domingo, 14 de noviembre de 2010

TROFEU GENERALITAT PER QUIPS DE DOBLES MIXTE INFANTIL 2010

CT OLOT 1 - CN LLEIDA 4

Aquest dissabte els nostres jugadors infantils van començar a disputar el campionat de catalunya de dobles. La primera eliminatoria ens va portar fins a les terres d'Olot, on en unes pistes molt rapides, els nostres jugadors es van endur la victòria en una esplèndida tarda de tennis. Cal destacar, el gran acolliment rebut per part del CT Olot al que felicito per la esportivitat i el tracte donat al equip visitant.

R.Lera, A.Cortada, D.Garcia, S.Utges, A.Abella, I.Solans

Adria Abella
i Roger Lera es van enfrontar a Arnau Illa i Arnau Serra, als quals els van guanyar en un ajustat partit per 4/6 6/1 6/3. Durant el primer set, el Roger va estar molt precipitat i no va saber com jugar davant una gran parella de doblistes. Al llarg del segon i el tercer set el Roger es va anant tranquilitzant i va començar a llegir una mica millor el dobles.

Ivan Solans i Aureli Cortada van fer un gran partit davant Ferran Illa i Ignasi Sola als quals van guanyar per 6/1 6/2. La nostra parella es va compenetrar en tot moment, realitzants grans punts tant de fondo com a la volea. Van mostrar-se molt sòlids al servies i no van donar opcions als rivals. Els felicitem i esperem que segueixint demostrant aquest gran joc.

Daniel Garcia i Sergi Utges van guanyar 6/0 6/3 a Xavier Garcia i Tomàs Bassagonyar. Van fer també un molt bon partit, on tret de jocs localitzats en els quals van entrar a les tonteries dels rivals, la resta del partit va ser molt serios.


B.Caballol, L.Charles, M.Hellin, S.Martí

Blau Caballol i Laia Charles van fer un mal partit davant de Julia Payola i Laura Vancell. Les nostres jugadores van perdre per 6/2 i 6/4 en un partit molt mal plantejat, ja que les nostres van jugar amb la potència i les altres amb la inteligencia.

Marta Hellin i Sandra Martí van fer un gran partit davant Leonor Arregui i Agnés Berga guanyant-les per 6/2 7/5 i 6/3 . Me va sorpendre la gran mobilitat a la volea que van tenir les nostres jugadores on en tot moment buscaen el punt gunyador des de prop de la xarxa, això sense tenir una gran volea. Les felicitem per l'esforç, la valentia i la victòria.

Desitgem que els nostres jugadors segueixent disfrutant i guanyat la resta de partits.


No hay comentarios: