lunes, 22 de noviembre de 2010

TROFEU GENERALITAT PER EQUIPS DE DOBLES MIXTES INFANTIL 2O1O

CT GIRONA 3 vs CN LLEIDA 2

Roger Lera, Aureli Cortada, Blau Caballol, Ivan Solans, Adria Abella, Nestor Giribet,

Jordi Mateo, Sandra Martí, Lorena Rouillon, Laia Charles

  1. Adria Abella i Roger Lera no van poder superar a Eric Donadeu i Manel Genover en un partit molt igualat i trepidant. Les opcions de victòria van ser múltiples i per a les dos parelles, però finalment la fortuna va sonriure per la parella gironina que es va imposar per 3/6 - 7/5 - 7/5. Els nostres nois van fer un gran partit amb jugades impresionants i amb una concentració molt alta, va faltar únicament la sort.
  2. Dani Garcia i Nestor Giribet es van imposar amb claretat davant de Mateo Garcia i Nicolau Regas derrotant-los per 6/1 - 7/5. En el segon set, es va notar la relaxació de la parella, es va jugar una mica amb foc i en els instants finals va costar tancar el partit.
  3. Ivan Solans i Aureli Cortada van fer un gran dobles i van derrotar a Daniel Martinez i Marc Balboa per 6/3 -6/4. Van estar molt atents a la volea, i amb grans jocs al servei. Va faltar una mica de contundencia en certes ocacions. Però, en general, va ser un dobles molt complet.
  4. Blau Caballol i Sandra Marti no van poder superar a Julia Gutierrez i Ana Vilana. La Julia va agafar les rendes de clara favorita i va marejar a les nostres noies que no van saber com contrarestar el seu joc. Van caure derrotades per 6/2 - 6/4.
  5. Laia Charles i Lorena Rouillon van perdre el partit decisiu davant Elena Fernandez i Laura Ribera per 7/5 - 6/3 - 6/2. Les nostres jugadores no van fer gaire bon paper i no van saber imposar-se davant dos jugadores que no pujaen a volejar. Vam trobar a faltar els angles i les deixades.

En resum, va ser una llàstima per que en certs moments de la eliminatòria tots vam asaborir el pas a les semifinals, però finalment ens va treure la mala sort el caramel de la boca. Vull felicitar a tots els integrants del equip ja que la seva participació ha estat molt digna i tan sols va faltar una mica de fortuna per a poder-nos posar entre els 4 millors equips infantils de Catalunya. Espero que tots seguiu treballant fort, per que la majoria de vosaltres l'any vinent tornareu a tenir la possibilitat de revenja.



No hay comentarios: