domingo, 7 de noviembre de 2010

LLIGA BENJAMI MCDONALD'S

Durant aquest cap de setmana els nostres nois i noies benjamins han disputat una nova eliminatoria de la lliga Mc Donald's.

El nostre equip A va patir per derrotar al CT Urgell A. La eliminatoria va tenir lloc a les instal.lacions del CT Urgell, i no es va decidir fins als dobles decicius. Finalment, el marcador va ser de 3 a 2 a favor del equip visitant.

1) Marc Pascual va fer un gran partit i es va desfer amb comoditat d'Iker Iñiguez. El Marc va fer un partit molt complet i molt serio i es va imposar per 9 a 1.

2) Jaume Rouillon va sofrir contra pronòstic i va tenir que utilitzar l'orgull i la garra per guanyar un partit que perdia per 6 a 1. Finalment, va remontar el partit i va derrotar a Albert Perez per 9 a7.

3) Gerard Villanueva va tenir un partit gris, li va faltar mobilitat i confiança, tot i el clar marcador de 2 a 9 a favor de Joan Dalmau, tots els jocs es van decidir en les ventatges.

4) Maria Massip va fer un més que notable partit on la experiencia va fer decantar el resultat davant Irene del Agua la qual va guanyar per 9 a 3.

Amb la eliminatoria empatada a 2, es prometien uns dobles molt interesants.

La parella formada per M.Pascaul i J.Rouillon van aconseguir la victòria davant I.Iñiguez i J.Dalamau per 9 a 5, en un dobles una mica ensupit.


D'altra banda, durant la mateixa tarda el nostre equip B s'enfrontava davant el Mas Duran de Cervera. Aquest cop no va poder ser i deprés d'una bona tarda de tennis l'quip local va caure derrotat per 4 a 1.

1) Gerard Pascual va guanyar 9 a 1 a Joel Condé.
2) Sergi Alió va perdre davant Marc Galagré per 9 a 4.
3) Roger Nieto va perdre davant Roger Prats per 9 a 5.
4) Marc Mateo va perdre davant Maria Anelo per 9 a 5.

Els dobles formats per Pascual-Perez també van ser derrotats per Maria Anelo i Marc Galagré per 9 a 6.

En conclusió, ha estat una eliminatoria molt lluitada, tot i que cal millorar l'actitud envers els dobles.

Esperem que els nostres benjamins segueixint entrenant dur i difrutant d'aquest esport.

No hay comentarios: