miércoles, 23 de diciembre de 2009

COMARQUES CAP DE SETMANA 19-20 DESEMBRE

BENJAMI MASCULI: L´equip format per Marc Pascual, Albert Pons, Ricard Rubio i Alex Caberol no va poder aconseguir la seva tercera victoria consecutiva al caure per un clar 5-0 davant el C.T.Lleida. No obstant es mantenen en les primeres posicions i seguiran lluitant.

ALEVI FEMENI: L´equip format per Paula Lucia, Blau Hellin i Julia Esteve en individuals i Janet Perez i Laia Bonilla en el dobles va caure al C.T.Urgell per 3-1 en una eliminatoria molt igualada que es va estar apunt d´empatar. Igualment es la primera derrota de les noies que de moment estaven sorprenent guanyant-u tot

INFANTIL MASCULI: L´equip format per Ivan Solans, Antonio Cruz, Adria Abella i Victor Fontan segueix de manera brillant guanyant partits, aquest cop va ser al C.T.Balaguer on es va guanyar per 5-0 amb molt bons partits dels nostres jugadors. De moment aspiren a tot aquest equip!!

CADET FEMENI; L´equip format per Blau Caballol, Irene Cano i Paula Cristobal va guanyar per 4-0 al municipal de Mollerussa, un equip sempre dificil de guanyar. Amb molt bon joc i qualitat es van endur la victoria i segueixen lluitant amb els equips punters del grup

JUNIOR MASCULI: L´equip fomat per Edu Cano, Jordi Lopez, Josep Rodoreda i Ricard Mola es van dur la victoria davant el C.T.Mollerussa a casa per un clar 5-0. La nostra qualitat davant la joventut e inexperiencia del contrari va ser clau. Menys el partit del Rodo la resta van ser molt clars i dona la segona victoria de dos al grup

ESPEREM NOUS EXITS DELS EQUIPS

RESULTATS INDIVIDUALS

Aureli Cortada i Dani Garcia es van classificar pel master del circuit head que consta de 7 campionats i el master final. Quedar entre els 8 primers d´alevi i d´infantil respectivament no es fàcil ja que com a minim has de disputar 4 campionats, tots a la provincia de tarragona i la majoria coincideixen amb epoca de campionats de lleida. Els nostres jugadors no van poder superar la primera ronda del master però els felicitem pel bon circuit

ENHORABONA!!!

lunes, 14 de diciembre de 2009

RESULTATS INDIVIDUALS

Durant els mesos d´octubre i novembre 6 dels nostres jugadors van estar disputant un dels torneijos del circuit d´hivern de la FCT a Cornella destacant aquest resultats:

Victor Cristobal: Quarts de final benjami 1 guanyant 2 partits i amb opcions de semis
Aureli Cortada: Quarts de final d´alevi 2 guanyant 1 partit
Paula Cristobal: 2 Ronda d´infantil 1 guanyant 1 partit
Lorena Rouillon, Laia Charles i Dani Garcia van caure en el primer partit d´Infantil

Esperem que tinguem més sort en propers campionats!!!

COMARQUES CAP DE SETMANA 12-13 DESEMBRE

alevi masculi a: L´equip format per Ivan Solans, Artur Hellin, Gaby Garcia, Marc Colomina i Jordi Ros va aconseguir la seva segona victoria consecutiva per 5-0 davant aquest cop del C.T.Lleida B. No va ser facil la victoria ja que van plantar cara en tot moment i la majoria de partits van tenir algun set ajustat. Felicitem a l´equip.

alevi masculi b: L´equip format per Marc Abella, Arnau Pla, Gerard Reulli, Xavier Coma i Joan Garrido va perdre 5-0 davant el C.T.Urgell. Els nostres jugadors, que son un equip amb poca experiencia, no van dona mala imatge ja que es van poder emportar almenys un punt ja que el partit de l´Arnau Pla va estar molt igualat. Esperem que en el proper partit amb rivals més del seu nivell s´aconsegueixin els primers punts del torneig

cadet masculi: El jove equip, format per 3 alevins i un infantil, Adria Abella, Ivan Solans, Antonio Cruz i Victor Fontan va donar la primera victoria de l´equip guanyant per 5-0 davant el sempre lluitador Balaguer. Els nois van mostrar les seves ganes i tennis en una categoria per damunt de la seva.

ENHORABONA A TOTS!!!!

jueves, 10 de diciembre de 2009

COMARQUES DE DISSABTE 5-12-09

infantil femeni: Les noies van aconsegui el seu segon 4-0 consecutiu guanyant a les pistes del CE Mas Duran de Cervera. L´equip format en individuals per Laia Charles, Lorena Rouillon i Silvia Serlavòs no van donar opcio a les joves jugadores contraries i van gunayar totes amb relativa facilitat. En el dobles la Marta Hellin i la Silvia van aconseguir el quart punt que va tenir que ser mes treballat.
ENHORABONA A L´EQUIP

RESULTATS INDIVIDUALS

Durant el mes de novembre 5 dels nostres jugadors van disputar un dels torneijos més durs del circuit, l´obert del C.T.Polo de Barcelona. El millor resultat el va aconseguir Lorena Rouillon, arrivan a quarts de finals d´alevi guanyant un partit i perdent l´altre a 3 sets. El Guillem Solans en benjami, l´Aureli Cortada i l´Ivan Solans en alevi i la Laia Charles en Infantil no van tenir massa sort i van caure eliminats en el primer partit
Esperem propers èxits en les pròximes sortides!

sábado, 5 de diciembre de 2009

RESULTATS INDIVIDUALS

5 dels nostres jugadors van estar disputant entre els mesos d´octubre i novembre l´obert de tardor del C.T.Valls. La majoria de jugadors que han disputat el torneig encara no tenen la llicencia pel club i aprofiten aquests torneijos per començar el pròxim any igual de rodats que la resta de companys. Destaquem els resultats de cadascun d´ells:

Roger Lera: Quarts de final d´alevi guanyant un partit i perdent amb el cap de serie 1
Sergi Utges: Quarts de final d´infantil guanyant dos partits
Sandra Martí: 2 Ronda d´infantil guanyant un partit
Daniel Garcia i Silvia Serlavòs: 1 Ronda d´infantil

DESITGEM PROPERS ÈXITS !!

martes, 1 de diciembre de 2009

TORNEIG ANIVERSARI DEL C.T.URGELL

Uns 50 jugadors del nostre tennis repartits en totes les categories van participar en aquest prestigiòs torneig que es juga del setembre fins el novembre. Destaquem de cada categoria els seguents resultats:
BENJAMI: quarts de final Guillem Solans i Janet Perez
ALEVI OR: Finalista Lorena Rouillon, semis Nestor Giribet,quarts Aureli Cortada, Roger Lera e Ivan Solans.
ALEVI PLATA: Semis Toni Vidal
INFANTIL: Final Irene Cano, quarts Adrià Abella, Laia Charles, Blau Caballol i Paula Cristobal
CADET: Semis Irene Cano i Adrià Mateo, quarts Sandra Martí
JUNIOR: Final Eduard Cano i semis Adrià Mateo
ABSOLUT: Quarts de Jordi Lopez, Eduard Cano i Pepito Talavera
VETERANS: Campió Carlos Modol i Finalista Pepito Talavera

FELICITATS A TOTS I ESPEREM PROPERS ÈXITS!!!!!!!!!!!

FESTA CLOENDA LLIGA BENJAMINS MCDONALD'S

El dissabte dia 28 de Novembre es va celebrar a les instal.lacions del Club Tennis Lleida la festa de cloenda de la 7º lliga per equips Benjamins. Tots els jugadors van disfrutar d'una divertida tarde on fins i tot el clima va acompanyar. Els nens van demostrar les seves habilitats en les diferents activitats proposades. Infables, Cars, Futbol, mini-tennis i tennis per equips.

Per part del club hi van participar membres dels 3 equips benjamins i fins i tot algun jugador del grup pont.
La tarde va finalitzar amb un berenar per a tots els assistens i amb l'entrega de premis on van destacar els següents resultats:


- L'equip Benjamí "A" format per Nestor Giribet, Marc Colomina, Guille Solans, Jordi Ros, Victor Cristobal i Paula Lucia es va proclamar subcampió del torneig en el grup A, amb 24 pts.

- L'equip Benjamí "B" format per Marc Pascual, Jaume Rouillon, Janet Perez, Marc Abella i Guifre Balasch es va classifcar en 6º posició del grup A, amb 6 pts.

- L'equip Benjamí "C" format per Eduard Simó, Alex Caberol, Albert Pons, Joan Garrido, Ricard Rubo, Arnau Pla, Gerard Villanueva, Laia Bonilla, Alba Cervelló i Maria Masip van proclamar-se sub-campió del Grup B, on van arribar fins l'última jornada amb series aspiracions.

Pero el veritable guanyador va ser el tennis Benjamí que gaudeix d'una excel.lent salud a la provincia de Lleida, com va quedar demostrat el dissabte.












lunes, 30 de noviembre de 2009

COMARQUES DIUMENGE 29-11-09

ABSOLUT FEMENI: AQUEST CAP DE SETMANA, AL REUS DEPORTIU, EL CN LLEIDA VA ANAR A JUGAR AMB L´EQUIP MÉS JOVE DE L´HISTORIA D´UN TORNEIG ABSOLUT PARTICIPANT NOIES DE 13 ANYS. LA BLAU CABALLOL, LA LAIA CHARLES I LA MARTA HELLIN I VAN FICAR MOLT CORATGE I GANES I VAN AGAFAR EXPERIENCIA. L´UNIC PUNT EL VA GUANYAR LA LAIA CONTRA UNA NOIA DE 16 ANYS FENT UN MOLT BON PARTIT, LA MARTA VA PERDRE AMB L´ENTRANADORA DEL CLUB I LA BLAU NO VA PODER FER RES AMB LA POTENT NUMERO 1. EL DOBLES LA BLAU I LA LAIA ELS I VA FALTA LA VETERANIA QUE EN CANVI TENIEN LES RIVALS.

ESPEREM QUE VALORIN L´EXPERIENCIA DE SER CONVOCADES PER L´ABSOLUT I QUE AQUEST NO SIGUI UN PARTIT MÉS

domingo, 29 de noviembre de 2009

COMARQUES DIUMENGE 29/10/2009

L'equip Benjamí suma la 2º victòria, aquest cop imposant-se per 5-0 al Sicorís Club en un més que fred Diumenge al matí. El jugador número 1 de l'equip, Marc Pascual, va entrar a per totes i no va deixar en cap moment entrar en el partit al seu contrincant 6/0 6/0. El segón individual el Jaume Rouillon el solventava per 6/3 6/3 davant un rival molt incòmode. L'Albert Pons, que tenia de suplir al Ricky Rubio per febre, va desplegar el seu joc eficient i es va imposar per un contundent 6/0 6/1. L'Alex Caberol ens tornava a regalar un partit de lluita i amb punts eterns, que feia caure del seu cantó desprès d'un 5/7 6/4 i 10-6 en el super tie-break. En el dobles apareixia el Ricky Rubio que ni unes dècimes de febre el fan quedar al llit, per fer parella amb l'Albert i col.locar el 5é punt en el marcador desprès d'un dobles molt igualat 6/4 5/7 i 10-7 en el super tie-break de desempat.


Lliga de Benjamins McDonald's

L'equip Benjamí "C" es va quedar a les portes de sumar la 4º victòria en la lliga de benjamins, al cedir per 3-2 contra el C.T.Urgell. L'Eduard Simó no va trobar el seu ritme en cap moment del partit i va cedir per un 9/2, per altra banda la Laia Bonilla igualava l'eliminatòria al imposar-se sense excessius problemes per 9/2. Amb 1-1 en l'eliminatòria entraven en escena l'Alex Caberol que es va imposar per 9/5 i l'Albert Pons que en un altre disputadissim partit va cedir per 9/5. En el dobles decisiu la parella formada per Caberol-Simó van despertar tard i tot i la lluita van cedir per 9/4.

Destacar el paper d'aquest equip que ha quedat subcampió en la lliga de benjamins del grup B, on tot i debutar molts jugadors en partits, han fet un més que excel.lent torneig.

ENHORABONA!

COMARQUES DISSABTE 21/10/2009


L'equip absolut "b" va caure de nou per 5-0 en front el C.T.Lleida, els resultats van ser els següents:


Jordi Castelló a Alex Mas per 6/0 6/0

Joel Izquierdo a Alex Lopez per 6/2 6/1

Albert Fontova a Lluis Gomez per 6/2 6/4

David Algafeme a Marc Ivan Rodriguez per 6/3 6/0


i finalment Castelló-Izquierdo a Gomez-Lopez per 6/1 6/2


Els nois del "B" buscaran la primera victòria en el Comarques dintre de dues setmanes contra el Balaguer "A". Per altra banda l'equip absolut "A" s'enfrontarà al C.T.Urgell "B".

sábado, 28 de noviembre de 2009

COMARQUES DE DISSABTE 28-11-09

JUNIOR MASCULI: L´EQUIP FORMAT PER EDUARD CANO, ADRIA MATEO, JORDI LOPEZ I ENRIC ROS VA DEBUTAR EN LA COMPETICIÓ AMB UNA VICTORIA A REUS, DAVANT EL REUS PLOMS. L´ELIMINATÒRIA VA SER MOLT PLÀCIDA I TRANQUILA JA QUE TOTS ELS PARTITS VAN SER MOLT SENCILLS MENYS EL DE L´EDU QUE VA SER MÉS DUR.
DESTACAR L´ORGULL DELS NOSTRES JUGADORS I EL SENTIMENT PEL CLUB JA QUE TOTS VAN ANAR INFILTRATS PER DIFERENTS LESSIONS LLEUS

ESPEREM QUE SEGUEIXIN PER AQUESTA LÍNEA

jueves, 26 de noviembre de 2009

COMARQUES DIUMENGE 22-11-09

ALEVI FEMENI: L´EQUIP FORMAT PER PAULA LUCIA, BLAU HELLIN I JULIA ESTEVE VA ACONSEGUIR LA SEVA SEGONA VICTORIA CONSECUTIVA GUANYANY PER 3-1 AL SICORIS CLUB. LA PAULA VA GUANYAR EL SEU INDIVIDUAL I EL DOBLES AMB LA BLAU COMODAMENT, LA BLAU VA TENIR QUE PATIR MÉS PER GUANYAR I LA JULIA VA CAURE EN UN PARTIT MOLT IGUALAT 7/5 AL TERCER.
ELS DESITGEM QUE SEGUEIXIN AMB AQUESTA LÍNIA DE RESULTATS

CADET MASCULI: L´EQUIP FORMAT PER ADRIA ABELLA, SANTI GARCIA, ROGER SOLSONA I ANTONIO CRUZ VA CAURE A CASA PER 5-0 CONTRA EL C.T.LLEIDA, UN DELS EQUIPS JUNTAMENT AMB L´URGELL FORTS DE LA CATEGORIA. L´EQUIP O VA DONAR TOT PERO NO VA PODER ARRANCAR CAP SET A CAP JUGADOR DEL LLEIDA. ESPEREM QUE EN LES SEGUENTS ELIMINATORIES TINGUEM MÉS SORT

sábado, 21 de noviembre de 2009

COMARQUES DE DISSABTE 21-11-09

ALEVI MASCULI B: L´EQUIP FORMAT PER MARC PLA, XAVIER COMA, GERARD REULLI I ARNAU PLA VA CAURE AMB CONTUDENCIA DAVANT EL POTENT CONJUNT DEL C.T.LLEIDA A. LA FALTA DE PARTITS I EXPERIENCIA VA SER LA CLAU JA QUE TOTS ELS PARTITS VAN ACAVAR MOLT RÀPID. ANIMEM ALS NOIS DE L´EQUIP A SEGUIR TREBALLANT PER FER MILLORS PARTITS.

ABSOLUT MASCULI: L´EQUIP JOVE FORMAT PER EDUARD CANO, ADRIA MATEO, JORDI LOPEZ I PEPITO TALAVERA VA ACONSEGUIR EL SEU SEGON 5-0 CONSECUTIU GUANYANT AL C.T.BALAGUER A. L´EQUIP ES VA MOSTRAR AMB MOLTES GANES I GUANYANT PER LA VIA RÀPIDA LA MAJORIA DE PARTITS, VA SENTENCIAR EL MATX.

ESPEREM PROPERS ÈXITS DE TOTS ELS EQUIPS

martes, 17 de noviembre de 2009

CATALUNYA COMARQUES DIUMENGE 15-11-09

INFANTIL MASCULI: L´equip format per Adria Abella, Ivan Solans, Antonio Cruz i Victor Fontan va arrancar el comarques infantil de forma brillant derrotant al camp del Sicoris per 4-1.
L´eliminatoria va ser molt oberta ja que tots els partits menys el dobles van anar a 3 sets o van ser molt igualats. L´Adrià va ser l´únic que no va poder guanyar però desprès es va refer guanyant el dobles juntament l´Ivan. Enhorabona a aquest equip, on tots els components menys l´Adrià tenen 12 anys o menys.

CADET MASCULI: L´equip format per Santi Garcia, Roger Solsona, Llorens Ricou i Toni Vidal va caure sense poder fer res davant el C.T.Urgell per 5-0. La diferència d´edat i la manca de cadets ens farà patir aquest any en aquesta categoria on la diferència es molt gran. Esperem que davant altres equips menys punters es pugui obtenir millors resultats

JUNIOR FEMENI: L´equip format per Teresa Pladevall i les joves Paula Cristobal e Irene Cano van disputar una eliminatòria molt oberta davant el CN Sant Cugat on es va poder guanyar o empatar, però finalment per detalls es va acabar perdent 3-1.
L´Irene va aconseguir una sorprenent victoria davant una junior 6/4 6/4 jugant un partidàs, la Paula va fer un partit més irregular i davant una noia de 4 anys més va caure no abans lluitant i la Teresa que era el punt clau, desprès d´un partit de més de 2 hores va caure 6/4 al tercer desprès de dominar per 4/2 a l´últim set. Finalment al dobles, la Teresa i la Paula desprès de fer un partit molt intens i bo no van poder guanyar al caure 6/3 6/3.
Les noies van marxar satisfetes tot i perdre ja que al final el que importa es l´actitud i les ganes.

ENHORABONA A TOTS

lunes, 16 de noviembre de 2009

PROVINCIAL 2009





Aquest cap de setmana s'han celebrat a les nostres instalacions les finals del Provincial en la categoría de Junior masculí i femení respectivament.
El dissabte a la tarda es va celebrar el partit entre la Teresa Pladevall del CN Lleida i la Yasmine Abou-Farah del C.T.Urgell. Desprès de mès de dues hores d'un partit molt renyit, va guanyar la Teresa Pladevall per 6/7 6/3 6/2.
Ahir diumenge es va celebrar la final masculina entre els jugadors del C.T.Urgell, Carlos Sarrau i Ramon Puertolas, guanyant el primer per 6/1 6/2.

domingo, 15 de noviembre de 2009

Comarques Benjamí Masculí

L'equip Benjamí Masculí, format per Marc Pascual, Jaume Rouillon, Alex Caberol i Ricky Rubio, van sumar la primera victòria en el campionat Comarques, els resultats van ser els següents:



Marc Pascual a Enric Oliva 6/1 6/0




Jaume Rouillon a Iker Iñiguez 6/1 6/1




Gerard Farre a Alex Caberol 6/3 6/3




Albert Perez a Ricky Rubio 6/4 7/5




Pascual-Rouillon a Oliva-Farre per 6/2 5/7 7/6 (6)




Bon debut dels nostres benjamins!




Lliga de Benjamins McDonald's

L'equip benjamí "C" va aconseguir una altra victòria a la sempre difícil visita al C.T.Tarrega, que els consolida en la 2ona plaça del grup B de la lliga McDonald's, que promet un final d'infart ja que 4 equips arriben a la darrera jornada amb certes opcions. L'Eduard, l'Albert i l'Arnau es van imposar sense excessius problemes als seus rivals, per altra banda l'Alba, que debutava en competició, va acusar els nervis de l'estrena i va cedir per 9/4. El dobles format per l'Arnau i l'Albert donaven el 4º punt de l'eliminatòria i a més a més van oferir punts espectaculars i molt valents els dos jugadors en la volea.









Enhorabona!

sábado, 14 de noviembre de 2009

COMARQUES DE DISSABTE 14-11-09

INFANTIL FEMENI: L´equip format per Laia Charles, Lorena Rouillon i Silvia Serlavos va solventar fàcilment el seu primer partit del grup amb el C.T.Balaguer guanyant 4-0. Les noies van demostrar la seva superioritat en tot moment i no donant opció en cap moment a les rivals amb resultats tant contundents com 6-1 6-1 i 6-1 6-0 tots els partits. La nota negativa va ser que no van voler jugar els dobles i vam deixar de practicar-los i millorar una mica més de cara a dobles més decisius

ABSOLUT FEMENI: Increible i brillant victoria de les noies "absolutes", on tot l´equip estava format per jugadores infantils com la Blau Caballol, l´Irene Cano i la Paula Cristobal, davant el C.T.Sant Salvador per 4-0. Les noies van entrar amb moltes ganes i motivades pel fet de jugar amb noies d´uns 20 anys.
Les 3 van solventar els individuals de forma brillant amb marcadors contundents. En el dobles es va viure el partit més emocionant on la Paula i l´Irene van fer un partit molt bo i madur i van salvar 9 boles de partit en contra i finalment van guanyar per desesperació de les rivals

ENHORABONA CAMPIONES!!!!!!!!!

LLIGA BENJAMI DE DISSABTE 14-11-09

BENJAMI A: L´equip format per Marc Colomina, Guillem Solans, Jordi Ros i Paula Lucia van obtenir una brillant victoria davant el C.T.Balaguer per 5-0. Els xavals van sortir molt motivats i amb ganes i van guanyar tots per la via ràpida en una eliminatòria clarament dominada. Aquesta victoria ens reafirma en el segon lloc darrere el Lleida A pero per davant de l´Urgell

BENJAMI B: L´equip format per Guifre Balasch, Marc Abella, Alvaro Lopez i Janet Perez es va veure superat clarament per el potent conjunt del Lleida A per 5-0. Tot i perdre facilment tots els partits l´equip no va deixar de lluitar i perseguir la victoria.

martes, 10 de noviembre de 2009

COMARQUES CADET FEMENI

Primera i gran decepció per a les noies ja que van perdre en la primera jornada amb el C.T.Urgell per 3-1, un dels equips que juntament amb el nostre ens jugarem la primera plaça si tot va bé.
L´equip format per Irene Cano, Laia Charles i Paula Cristobal nomès va poder guanyar un punt, l´aconseguit per la Paula guanyant 6-4 6-2 a Isatu Jalloh. L´Irene no va saber jugar contra la Mila Milanovic i va cedir facilment per 6-2 6-2 i també en el dobles juntament amb la Paula contra Milanovic-Ochagavia. El punt de la Laia va ser el clau ja guanyava 6-4 3-0 a la Carme Ochagavia i no va saber tancar el partit que haguès donat l´empat

Esperem que l´equip es refaci d´aquesta derrota en la seguent jornada

Comarques Absolut Masculí


El nou format de lliga comarcal que substitueix al antic Terraferma començava el dissabte dia 7 amb un plat fort: el derbi entre els dos equips absoluts masculins del nostre club. Destacar el fort vent, no tan accentuat com el que van patir els benjamins, pero que incomodava bastant als jugadors, tot això no va impedir la disputa de l'eliminatòria en un ambien distès entre companys pero no faltat d'autentica competitivitat. Els resultats van ser els següents:


C.N.Lleida "A" 5-0 C.N.Lleida "B"


Eduard Cano a Alex Lopez 6/1 7/5

Jordi Lopez a Marc Caufape 6/2 6/2

Manel Noguero a Lluis Gomez 4/6 6/0 6/2

Marc Puertolas a Xavier Gasulla 6/0 6/0

Lopez-Noguero a Costa-Gomez 6/4 5/7 7/5


Gran victoria de l'equip "A" que el situa com a lider provisional. El cap de setmana del 21 de Novembre el Natació "B" s'enfronta al Tennis Lleida i el Natació "A" al Balaguer "A". Desitgem la millor de les sorts per als dos equips!

Lliga de Benjamins McDonald's

L'equip benjamí "b" va afrontar l'eliminatoria davant el tennis lleida "b" amb unes condicions de fort vent que no van permetre treure el millor de si mateixos, tot i així l'eliminatoria va servir d'aprenentatge per jugar amb aquestes condicions. EL resultat final va ser un 4-1 a favor del tennis lleida "b". L'única victoria la va donar Jaume Rouillon que es va imposar per 9/5 els demes components van ser: Guifre Balasch que va cedir per 2/9, Marc Abella 3/9, Janet Perez 4/9 i Marc Pascual que juntament amb el Marc Abella va disputar el dobles que també van cedir per un 9/4. En els propers dies es jugaran les eliminatories aplaçades de la lliga McDonald's.

lunes, 9 de noviembre de 2009

AVIS ALS JUGADORS DEL SOCIAL I EQUIPS

DEGUT AL MAL TEMPS D´AQUEST CAP DE SETMANA S´HAN TINGUT QUE AJORNAR LA MAJORIA DE PARTITS DEL SOCIAL I DE PER EQUIPS.

ESTIGUEU ATENTS ALS ORDRES DE JOC I A LES CONVOCATÒRIES JA QUE MOLTS PARTITS APLAÇATS SEGURAMENT ES JUGARAN AQUEST CAP DE SETMANA
ANEU MIRANT AL TABLÓ DE TENNIS DEL CLUB O A LA MATEIXA WEB

COMARQUES ALEVI

ALEVI MASCULI: Els equips del A i el B es van enfrontar en la primera jornada del nou terraferma anomenat Comarques. L´equip A va guanyar 5-0 a un equip B que va donar guerra però finalment no va poder puntuar en un dia marcat per el fort vent.

L´Ivan Solans va guanyar 6-3 6-0 a Marc Pascual en un bon primer set del Marc
El Guillem Solans va guanyar a Marc Abella 6-2 6-2 en el derby de benjamins
El Gaby Garcia va guanyar al Xavier Coma 6-4 4-6 6-3 en el partit mes dur de 3 hores
L´Artur Hellin va guanyar al Gerard Reulli per 6-0 6-2 mostrant la seva veterania
Finalment el dobles Guillem-Artur va guanyar al del Pascual-Reulli 6-1 7-6

ALEVI FEMENI: Les noies van començar molt fortes aquest comarques derrotant en la primera jornada al C.E.Mas Duran de Cervera per 4-0 en una eliminatòria de resultat enganyòs ja que deixant de banda les còmodes victories en els partits de la Paula Lucia (6-0 6-2) i el del dobles de la Paula i la Julia (6-1 6-2), va haver dos partits molt durs com son el de la Julia Esteve (6-0 7-5) i el de la Blau Hellin de mes de 2 hores (7-6 tercer)
Esperem que segueixin per aquest camí

ENHORABONA ALS ALEVINS!!!!!!!!!

CATALUNYA DOBLES GENERALITAT

Aquest dissabte el nostre equip d´infantils va disputar al C.T.La Salut l´eliminatoria del torneig de Catalunya dobles infantils. Els nostres jugadors van disputar bons partits de dobles en els quals vam veure detalls de qualitat pero no van poder superar als jugadors rivals amb més experiencia. L´equip va caure per 5-0 amb la representació de les seguents parelles:

Adria Abella-Santi Garcia
Ivan Solans-Llorens Ricou
Gaby Garcia-Antonio Cruz
Laia Charles-Lorena Rouillon
Silvia Serlavos-Marta Hellin

Aquesta competició ens serveix per practicar i millorar els dobles de cara a moments més importants d´altres eliminatòries.

Desitgem als jugadors que el pròxim cop tinguin més sort i caràcter per emportar-se alguna victoria de prestigi.

Provincial Dobles Mixtes

Aquest cap de setmana es va concloure la prova de dobles mixtes del Torneig Provincial. La nostra parella del club formada per la Teresa Pladevall i el Jordi Mateo va fer un torneig brillant superant els dos primers partits amb solvencia però no va poder superar a la final a la parella del C.T.Urgell formada per Yasmine Abou-Farah i David Cor.

Aquest torneig Provincial a estat un èxit ja que amb la final de mixtes es suma un tercer lloc del Pepito Talavera en Absolut masculi i del Campeonat de la Teresa davant la Cristina Gimenez en Absolut femeni

Resultats Individuals

L´Aureli Cortada i els germans Guillem e Ivan Solans van participar durant els mesos d´octubre i novembre en un dels oberts més durs de Barcelona, l´open de Badalona, fent resultats destacats:
L´Aureli va arribar als quarts de final en el quadre alevi guanyant 2 partits
L´Ivan va arribar als vuitens de final en el quadre alevi guanyant 1 partit
El Guillem va arribar als quarts de final en el quadre benjami guanyant 2 partits

Esperem propers exits d´aquests jugadors i de la resta de companys que actualment estan participant en els torneigs individuals del C.T.POLO, CORNELLA, VALLS,PROVINCIAL JUNIOR i per equips COMARQUES,LLIGA MCDONALS

ENHORABONA!!!!!

lunes, 2 de noviembre de 2009

Lliga de Benjamins McDonald's


Data i hora: Dissabte 30 d'octubre 2009 15:30 al C.T.Mollerussa

Equip C.N.Lleida: Benjamí "C"

Jugadors C.N.Lleida: Alex Caberol, Albert Pons, Gerard Villanueva, Laia Bonilla, Ricky Rubio i Joan Garrido.

Equip Contrari: C.T.Mollerussa

Observacions: El benjamí "c" va sumar la seva 2º victoria en la lliga de benjamins al imposar-se per un 4-1 a la sempre dificil visita de les pistes de Mollerussa. L'Alex Caberol no va poder entrar en partit i va cedir per un clar 9/0, en canvi la Laia Bonilla i l'Albert Pons feien bons els pronostics i s'imposaven als seus rivals sense dificultats 9/1 i 9/0 respectivament, el Gerard Villanueva, que debutava en individual, no va acusar la seva inexperiència i es va imposar per 9/4. Seguidament entraven a disuptar el dobles el Ricky Rubio i el Joan Garrido, que es van saber compenetrar i també es van imposar per un 9/4. L'equip va aprofitar per fer la fotografia.


LLIGA MCDONALS

L´equip Benjami A, format per Victor Cristobal, Jordi Ros i Paula Lucia, va derrotar aquest cap de setmana al Sicoris Club per 4 a 1. La baixa a ultima hora de Marc Colomina per enfermetat va fer que tinguessim que donar l´unic punt al rival ja que tan els 3 individuals com el dobles van estar dominats amb claretat per els nostres jugadors

martes, 27 de octubre de 2009

Lliga de Benjamins McDonald's

Data i hora: Dissabte 24/10/2009 15:30 al CT Balaguer
Equip C.N.Lleida: Benjamí "B"
Jugadors: Guifre Balasch, Marc Abella, Marc Pascual, Janet Perez i Jaume Rouillon.
Equip Contrari: C.T.Balaguer
Resultat: C.T. Balaguer 3-2 C.N.Lleida "B"

Observacions: L'equip "b" afrontava el sempre dificil desplaçament a la capital de la Noguera amb moltes esperances ficades en aquesta eliminatòria i amb ganes de refer-se desprès de la contundent derrota al C.T.Urgell. Els 4 individuals van començar alhora. El Guifre no va saber entra en cap moment en el partit i va perdre en un partit que amb proutes feines va durar 45 minuts. El Marc Abella quan va voler reaccionar ja es trobava molt per sota en el marcador i tan sols va poder acabar dignament el partit realitzant uns bons punts al final. Des de les pistes de green set arribaven bones noticies i es que tan la Janet com el Marc Pascual no tenien problemes i s'imposaven als seus rivals amb realitva comoditat. 2-2 en l'eliminatòria, tot es decidiria en el dobles. El Balaguer no es va refiar i va ficar als seus dos millors jugadors, per part nostra jugarien el Marc Pascual i el Jaume Rouillon. En un partit on es va decidir per detalls, moltes aventatges e iguals i jocs interminables....pero el fluix començament dels nostres va ser decisiu. Van voler reaccionar i fins i tot salvar 5 o 6 "match-points", pero no van poder culminar la remontada... el proper cap de setmana tornen a la competició els equips "A" i "C" desprès de la jornada de descans i de l'eliminatòria aplaçada.

lunes, 26 de octubre de 2009

PROVINCIAL ABSOLUT

TERESA PLADEVALL (CN LLEIDA) I ALBERT LARREGOLA (C.T.LLEIDA) ES PROCLAMEN MILLORS JUGADORS DE LA PROVINCIA AL VÈNCER A CRISTINA GIMENEZ (6/4 6/1) I A HUGO PALOMAR (6/3 2/0 RET) RESPECTIVAMENT.
DESTACAR QUE LES 2 JUGADORES FINALISTES I EL SEMIFINALISTA, PEPITO TALAVERA, SON DEL NOSTRE CLUB.

RECORDEM QUE ARA S´ESTÀ JUGANT EL PROVINCIAL JUNIOR, ON AQUEST CAP DE SETMANA ES JUGARAN ELS QUARTS DE FINAL

CATALUNYA CADET MASCULI OR

L´EQUIP CADET, FORMAT PER ADRIA MATEO, ADRIA SAEZ, ADRIA ABELLA, SANTI GARCIA, ALEX MAS I JOSEP RODOREDA NO VA PODER ACONSEGUIR MANTENIR LA CATEGORIA EN PERDRE DISSABTE 4 A 1 AL C.T.SABADELL I PER 4 A 2 AL C.T.ANDRES GIMENO. L´EQUIP JOVE,LES LESSIONS I LA CATEGORIA VA SER UN IMPEDIMENT PER MANTENIR L´OR. DESPRÈS DE LLUITAR FINS AL FINAL, SOBRETOT EN L´ULTIMA I EMOCIONANT ELIMINATÒRIA, AL C.T.ANDRES GIMENO, ON ES VA CAURE ALS DOBLES, L´EQUIP NO VA PODER IMPEDIR EL DESCENS.
DESITGEM MILLORS EXITS PER AQUEST EQUIP I TORNAR A OR L´ANY VINENT

I TORNEIG DOBLES MIXTES VETERANS

DURANT ELS MESOS DE SETEMBRE I OCTUBRE EL CLUB HA ORGANITZAT AQUEST TORNEIG OBERT A PARELLES MIXTES VETERANES, MAJORS DE 35 ANYS. DESTACAR LA VICTORIA DELS GERMANS DEL C.T.LLEIDA LALI CULLERE I JORGE CULLERE QUE ES VAN IMPOSAR A LA PARELLA DEL CLUB FORMADA PER MAMEN SANTOS I ANTONIO SOLE. EN LA MODALITAT DE CONSOLACIO LA PARELLA JOAN ESCOBAR I ANNA ROSELL ES VAN IMPOSAR A ASSUN CECILIA I JOAN GONZALEZ AMBES PARELLES DEL CNLLEIDA.
ESPEREM REPETIR TORNEIG L´ANY VINENT AMB UNA MAJOR REPRESENTACIÓ DE MÉS CLUBS

viernes, 23 de octubre de 2009

FINALS PROVINCIAL ABSOLUT

AQUEST DIUMENGE DIA 25 D´OCTUBRE ES CELEBRARAN LES FINALS DEL TORNEIG PROVINCIAL ABSOLUT. A LES 10.30H PRODEM GAUDIR DE L´ENFRONTAMENT ENTRE LES DOS JUGADORES DEL NOSTRE TENNIS, LA TERESA PLADEVALL, QUE VA DERROTAR LA MARIONA VILELLA (C.T.URGELL)EN SEMIFINALS PER 6/4 6/0 I LA CRISTINA GIMENEZ, QUE VA DERROTAR A YASMINE ABOU-FARAH (C.T.URGELL)PER 1/6 6/1 6/1
EN CATEGORIA MASCULINA EL DISSABTE A LES 15:30H BUSCARA EL PEPITO TALAVERA PLAÇA PER LA FINAL JUGANT AMB EL PRIMER FAVORIT, L´HUGO PALOMAR (C.T.URGELL)I TAMBÉ L´ALBERT LARREGOLA(C.T.LLEIDA) QUE JUGARA AMB EL CARLOS SARRAU (C.T.URGELL)

ESTEU INVITATS A GAUDIR DEL MILLOR TENNIS A NIVELL PROVINCIAL

jueves, 22 de octubre de 2009

CATALUNYA CADET OR


Cadet Femení:
L´equip format per Cristina Giménez, Irene Cano, Laia Charles, Blau Caballol i Paula Cristóbal va aconseguir un any més la permanencia a Or essent aquest any l´equip més jove ja que totes, menys la Cristina, es Infantil. El dissabte davant d´un centenar de persones es va estar a punt de guanyar al Sabadell, un dels equips forts de la categoria però al final es va perdre 1-3 donant la Blau l´únic punt de l´equip. El diumenge les noies van tenir que matinar per anar al C.T.Vic a salvar la categoria i allí van tenir que patir de valent davant d´un gran ambient en contra, però van treure la garra per derrotar-les per 0-4 amb un marcador enganyòs ja que els partits de l´Irene i la Laia van anar al tercer set. ENHORABONA CAMPIONES!!!!

Cadet Masculí:
L´equip format per Adrià Mateo, Adrià Abella, Santi Garcia, Alex Mas i Josep Rodoreda seguiran patint si volen mantenir l´or que es va aconseguir l´any passat. Les 2 primeres eliminatòries es van caure per 0-5 i 1-4 davant el C.T.Barcelona i Reus Monterols. Davant el Barcelona es va estar a punt de donar una mínima sorpresa ja que en els inicis de tots els partits es va començar guanyant i tots estavem per davant el marcador, però al final quan van calentar la maquinaria no vam poder fer res. Amb el Monterols l´equip podia haver forçat el dobles ja que tots els partits van estar igualats pero al final nomès l´Adrià Mateo va aconseguir la victoria. Aquest dissabte els nostres jugadors visiten al C.T.Sabadell en un partit a cara i creu, ja que qui guanyi segueix a Or i qui perdi baixarà a l´infern de la Plata.
Animem als seguidors a acompanyar l´equip, ja que el municipal de Sabadell estarà ple.

AMERICANA ADULTS

Com ja es de costum es va tornar a realitzar el torneig de l´americana d´adults el dissabte 10 d´octubre amb la participacio d´uns 25 alumnes de l´escola d´adults que van estar realitzant partits i activitats per tal de fomentar el bon ambient i que es vagin animant a jugar amb gent diferent i a fer partits.

LLIGA McDONALS

Benjamí A
L'equip format per Néstor Giribet, Marc Colomina, Victor Cristobal, Guillem Solans, Jordi Ros i Paula Lucia van iniciar la competició de forma brillant aconseguint 10 punts amb un 5-0 al Natació B i guanyant 0-5 al Lleida B. La següent setmana, tot i estant l'eliminatoria molt igualada, es va caure al camp del Lleida A per 4-1. Tot i aixó es mantenen les aspiracions al títol.

Benjamí B
L'equip format per Marc Pascual, Jaume Rouillon, Marc Abella, Alvaro Lopez, Guifre Balasch i Janet Perez van iniciar la competició de forma irregular ja que es va perdre per 5-0 contra el Natacio A, guanyar 0-5 al camp del Sícoris i tornar a perdre per 5-0 aquest cop am el C.T.Urgell A. La llàstima que amb els equips punters no s´ha pogut puntuar pero amb la resta s´ha guanyat.

Benjamí C
L´equip format per Eduard Simó, Alex Caberol, Ricard Rubio, Arnau Pla, Joan Garrido, Gerard Villanueva, Albert Pons, Laia Bonilla, Maria Masip i Alba Cervello van iniciar la competicio amb 2 resultats molt equilibrats perdent 2-3 amb l´Urgell B i guanyant 3-2 al Lleida C. Cal destacar que ja molts nous jugadors en aquest equip i amb aquesta competicio s´inicien en els seus primers partits de tennis. Esperem que d´aqui vagin surtint els futurs jugadors del club.

CATALUNYA DOBLES ALEVINS

El nostre equip format per les parelles, Ivan solans-Nestor Giribet; Llorens Ricou-Victor Fontan; Antonio Cruz-Toni Vidal; Julia Esteve-Blau Hellin; Lorena Rouillon-Paula Lucia van inciar aquesta nova competició visitant el prestigios C.T.Barcelona on vam passar tant bones estones al Godo. Tot i fer molta guerra en tots els enfrontaments al final no van poder superar l´eliminatoria ja que nomès van guanyar la parella Solans-Giribet. Esperem que el proxim any tinguem millor sort en aquesta modalitat de dobles

miércoles, 7 de octubre de 2009

ESTIU 2009

Exit dels nostres jugadors al Circuit Juvenil d'Estiu:




La secció de tennis va apostar fort pels tornejos de fora de Lleida i durant les 11 setmanes de l'estiu, s'han estat acompanyant als jugadors per tota Catalunya. Els nois i noies han respòs amb aquests resultats:

10 campionats:

Blau Caballol-> Natació i Balaguer en categoria infantil.
Adria Mateo -> Montblanc en categoria cadet.
Jordi Ros -> Calafell en categoria benjamí.
Nestor Giribet-> Natació (aleví) i Montblanc en categoria benjamí.
Dani Garcia -> Montblanc en categoria infantil.
Lorena Rouillon -> Natació en categoria aleví.
Eduard Cano -> Natació i Cubelles en categoria junior

13 sub-campionats:

Laia Charles:-> Balaguer en categoria infantil.
Adria Mateo-> Barà, Vilanova, Balaguer i Natació en categoria cadet i Natació en categoria junior.
Nestor Giribet -> Lleida en categoria aleví.
Lorena Rouillon -> Balaguer Montblanc i Cubelles en categoria aleví.
Eduard Cano -> Montblanc en categoria absolut.
Irene Cano -> Montblanc en categoria infantil.
Marc Pascual -> Tarragona en categoria benjamí.

A més a més de nombroses semifinals i quarts de final. Destacar que hi ha un bon número d'alumnes que ens han acompanyat durant les 11 setmanes d'entrenaments i competició.

Enhorabona!

CAMPIONAT PROVINCIAL DE TENNIS JUNIOR




lunes, 7 de septiembre de 2009

ESCOLA DE TENNIS TEMPORADA 2009-2010




viernes, 4 de septiembre de 2009

XXVé Social Club Natació Lleida


martes, 9 de junio de 2009

TERRAFERMA CADET MASCULI

Data i hora: Diumenge 31 de Maig 9:30 Club Tennis Lleida.
Equip C.N.Lleida: Cadet Masculí.
Jugadors: Adri Mateo, Adri Abella, Santi Garcia i Alex Mas.
Equip Rival: C.T.Lleida "B"
Resultat: C.T.Lleida "B" 2-3 C.N.Lleida

Observacions: L'equip cadet masculí va debutar en el Terraferma també amb una victòria molt treballada per 3-2 contra el Tennis Lleida "B". L'Adria Mateo va començar una mica sorprès amb un contrincant que li entrava tot i feia uns cops increïblesm però amb la seva experiència, no va perdre els nervis ja que era conscient de que aquest nivell no el podria mantenir durant tot el partit, i així va ser, es va imposar la seva regularitat i consistència per 6/2 6/2. L'Adria Abella afrontava un difícil partit amb un revial que el coneixia molt. En el primer set l'Adrià va estar molt conservador, i va cedir per 6/3, va ser un cop molt dur, ja que no va començar molt bé el 2º set amb un 4/1 per sota en el marcador. En aquest moment va donar un pas endavant, i va decidir mostrar-se més agressiu e intentar dur la iniciativa en els punts. Va sorprendre al seu contrincant que veia com li empatava el set a 4-4, finalment però, no va poder culminar la remuntada i cediria per 6/4. El Santi Garcia i el seu rival van fer un molt bon partit a 3 set, ple d'emoció i alts i baixos de les dues parts. 3/6 6/3 6/3 per a Clapés, que juntament amb la victòria d'Alex Mas sobre Homs per 6/3 6/0 ficaba un 2-2 en l'eliminatòria. En el dobles decisiu la parella formada per Mateo-Mas van començar amb un ritme asfixiant que no posava en dubte una clara victòria basada en volees guanyadores per part de l'Adri i una solidesa des del fons dela pista a càrrec de l'Alex. 6/2. el Començament del segon set va coincidir amb el final del partit del Santi, a la nostra parella li van arribar els dubtes fins al moment crític de 5/4 per sota i 0-40 lo que suposava 3 set balls per la parella del Tennis Lleida, però no savien que aquests jugadors van formar part de l'equip dels Juniors d'Or i que han aixecat situacions pitjors durant la temporada, no només van salvar els 3 set balls sinó que van passar per sobre dels seus rivals i es van imposar per 7/5, donant finalment la victòria.

Enhorabona i bon treball!

lunes, 8 de junio de 2009

TERRAFERMA CADET FEMENI

Data i hora: 30 de Maig 15:30 a Mollerussa.
Equip C.N.Lleida: Cadet Femení "A"
Jugadores: Aida Pairau i Blau Caballol.
Equip Rival: C.T.Mollerussa.
Resultat: C.T. Mollerussa 0-3 C.N.Lleida

Observacions: L'equip cadet femení "A" va començar amb molt bon peu el Terraferma imposant-se per 3-0 al sempre complicat desplaçament a la capital del Plat d'Urgell. L'Aida va notar al principi una mica la falta de partits, però mica en mica es va anar entonant i va guanyar el seu partit per 6/2 6/1. La Blau va començar molt dubitativa però en pic va desempegar-se de la rival en el marcador amb un 3-1 va començar a desplegar el seu millor tennis, del que sol ella es capaç, si el marcador li es favorable. L'intranscendent dobles va està marcat per la relaxació de les nostres jugadores, sabedores de que eren superiors, finalment es van imposar per 6/2 6/1.

martes, 19 de mayo de 2009

TERRAFERMA INFANTIL FEMENI

Data i hora: Dissabte 16 de Maig del 2009 a les 15:30 al Sicoris Club.
Equip C.N.Lleida: Infantil femení "A"
Jugadores: Blau Caballol i Irene Cano.
Equip Rival: Sicoris Club.
Resultat: Sicoris 0-3 C.N.Lleida

Observacions: Les noies van aconseguir una important victòria al Sícoris per 3-0, es consoliden en el liderat del Terraferma desprès de 3 victòries seguides. La Blau va guanyar 6/0 el primer set jugant molt seria, efectiva i concentrada, però el segon set va estar per sota del marcador tota l'estona, amb un tennis d'alts i baixos, combinant bon cops amb constants errades de servei i cops de fons. Al final es va emportar el partit al tie-break. 6/0 7/6. La Irene va ser al contrari, va començar adormida i amb moltes errades, això la va ficar amb un 1-3, però va girar la truita i es va imposar per 6/4, en el segon set no va donar opció i es va imposar per un còmode 6/2. Al dobles, les noies van imposar la seva millor qualitat per 6/2 6/1.

miércoles, 13 de mayo de 2009

TROBADA MINITENNIS

Pol Perez, Gerard Pascual, Marc Mateo, Toni Vera i Joan Orobitg van participar en la trobada de minitennis que va acollir el C.T.Sant Salvador de Tarragona, on van assistir uns 50 nens d'arreu dels clubs catalans. Es van organitzar diferents partits de lligueta i el posterior quadre final. On els xavals s'ho van passar molt bé i van gaudir del tennis. Destacar que aquestes trobades son per anar introduint als nens a nivell competitiu, engrescant-los a jugar, conèixer l'esport i relacionar-se amb altres nens.

RESULTATS INDIVIDUALS

- El C.N.Lleida col.loca a 5 jugadors al Campionat de Catalunya Infantil desprès d'haver arrobat a quarts de final en la fase provincial, assolint la classificació. Els jugadors que disputaran el Campionat de Catalunya que tindrà lloc a Cornellà, son: Laia Charles, Irene Cano, Lorena Rouillon, Blau Caballol per part femenina i Adrià per part masculina.

- Debut negre dels nostres jugadors al Catalunya Infantil de Cornellà, on la Laia i la Lorena van perdre en primera ronda per 6/0 6/0 i 6/0 6/2 respectivament i l'Adrià, tot i donar més guerra, va caure per 6/4 6/2 també en primera ronda. La Irene i la Blau no van poder assistir.

lunes, 11 de mayo de 2009

TERRAFERMA INFANTIL FEMENI


Data i Hora: Dissabte 9 de Maig 15:30 Cervera
Equip C.N.Lleida: Infantil femení "b"
Jugadores: Silvia Serlavos, Marta Hellin i Cristina Fabian.
Equip Rival: CE Mas Duran
Resultat: CE Mas Duran 1-2 C.N.Lleida

Observacions: Al segon intent es va poder disputar aquesta eliminatòria. Les noies del "b" venien de perdre el dia anterior contra el C.T.Lleida "b" per 2-1 en una eliminatòria molt dura y que es va perdre per petits detalls. De totes formes, afrontaven el desplaçament amb molta il.lusió i bon ambient en l'equip. La Silvia, tot i no estar contenta amb el seu començament de partit es va imposar a Alba Caparros per 6/3 6/0. El primer set va notar la falta d'adaptació a la pista a més a més d'un inici molt fred, però un cop va ficar-se per davant en el marcador, la seva rival va desapareixer practicament del partit i la Silvia, ara si amb més confiança, va poder desenvolupar tot el seu repertori de cops. La Marta Hellin va cedir per 6/2 6/4 contra Carla Segura, en un partit en que ha d'extreure coses positives. Va començar amb un 3-0 a baix en el marcador, però va saber remontar fins al 3-2, el sisé joc va ser molt llarg i desprès de moltes avantatges el va deixar escapar, a partir d'aquí va encaixar 6 jocs seguits...però va saber reconduir la situació i va empatar a 3-3 al segon set, seguit d'un joc interminable de nou, que va tornar a deixar escapar 4-3 a baix, amb aquest cop la seva contrincant va pujar el nivell i finalment es va imposar per 6/4. El Dobles decidiria l'eliminatòria. Entrava en escena la Cristina Fabian, molt cansada desprès del partit de divendres i per això va disputar el dobles, que faria parella amb la Silvia, van començar molt fredes, però amb la seguretat de que les contrincants no marxaven en el marcador,1-0 2-1 3-2... així van entendre que tan sols pujant una mica la seva regularitat no tindrien cap problema per imposar-se, així ho van guanyar per 6/4 6/2 donan la victòria per 2-1 en l'eliminatòria.

miércoles, 6 de mayo de 2009

RESULTATS DEL V OPEN PRAT-LLONGUERAS

L'Open Prat-Llongueras, va finalitzar el passat divendres dia 1 de Maig amb la disputa de les finals d'absolut masculí i absolut femení i la posterior entrega de premis. Els resultats van ser els següents:

En categoria Benjami Femení Ares Llobera (C.T.Urgell) sots-campiona i Yolanda Pifarre (C.T.Urgell) campiona.

En categoria Benjami Masculí 2 Arnau Iñiguez (C.T.Urgell) sots-campió i Marc Pascual (C.N.Lleida) campió.

En categoria Benjami Masculí 1 Alejandro Serret (C.T.Lleida) sots-campió i Néstor Giribet (C.N.Lleida) campió.

En categoria Aleví Femení Lorena Rouillon (C.N.Lleida) sots-campiona i Natalia Bey (Sicoris Club) campiona.

En categoria Aleví Masculí 2 Raul Barrios (C.T.Balaguer) sots-campió i David Bosch (C.T.Lleida) campió.

En categoria Aleví Masculí 1 Sergi Abellana (C.T.Lleida) sots-campió i Pablo Irigaray (C.T.Monzon) campió.

En categoria Infantil Femení 2 Isatu Jalloh (C.T.Urgell) sots-campiona i Marta Pastor (C.T.Urgell) campiona.

En categoria Infantil Femení 1 Elvira Lopez (C.D.Paraiso) sots-campiona i Mila Milanovic (C.T.Urgell) campiona.

En categoria Infantil Masculí 2 Eudald Buixadera (Sicoris Club) sots-campió i Arnau Perostes (Mas Duran) campió.

En categoria Infantil Masculí 1 Ramon Puertolas (C.T.Urgell) sots-campió i Oscar Manciñeiras (C.T.Lleida) campió.

En categoria Cadet Femení Mariona Vilella (C.T.Balaguer) sots-campiona i Cristina Gimenez (C.N.Lleida) campiona.

En categoria Cadet Masculí 2 Edgar Perez (C.T.Urgell) sots-campió i Albert Fontova (C.T.Lleida) campió.

En categoria Cadet Masculí 1 Ferran Hortet (Sicoris Club) sots-campió i Jaime Salvador (Stadium Casablanca) campió.

En categoria Junior Femení Teresa Pladevall (C.N.Lleida) sots-campiona i Isel Martinez (C.T.Manresa) campiona.

En categoria Junior Masculí Sergio de Vilches (R.C.T.Zaragoza) sots-campió i Guillermo de Vilches (R.C.T.Zaragoza) campió.

En categoria Veterans Carlos Modol (C.T.Mollerussa) sots-campió i Pepito Talavera (C.N.Lleida) campió.

En categoria Absolut Femení Sandra Burges (Fed.Aragonesa) sots-campiona i Nuria Roig (C.T.Torello) campiona.

En categoria Absolut Masculí Ivan Valls (R.C.T.Zaragoza) sots-campió i Carlos Castellanos (Stadium Casablanca) campió.

ENHORABONA!





lunes, 4 de mayo de 2009

SORTIDA GODO 2009

22 d'abril del 2009, el calendari ha volgut que la vigília de Sant Jordi unes 70 persones, entre alumnes, pares i monitors de l'escola de tennis ens dirigíssim cap a Barcelona per gaudir del millor tennis sobre terra batuda un altre any. L'Open Banc Sabadell, estrenava nova categoria, ATP World Tour 500 i nou director, l'Albert Costa, que volia revifar el torneig amb una participació de gran nivell, a part de tota "l'Armada" espanyola al complet, noms com Davydenko (que retornava desprès d'una lesió) Nalbandian, Wawrinka, que venia d'eliminar a Roger Federer a Montecarlo, Fernando Gonzalez i clàssics de la terra batuda com Gaudio, Chela, Clement, Acasuso i Lapentti rivals que poden donar més d'un ensurt a qualsevol quan es juga en la pista de color ataronjat.

El matí començava amb l'obligada passada de llista al pàrking del club, i a les 8.01 amb tothom a d'alt de l'autocar i ben acomodat sortíem rumb les instal.lacions del Reial Club Tennis Barcelona. Prèvia parada a Mollerussa per recollir al Manu i l'Enric, que no s'ho volien perdre sota cap concepte. De moment el clima estava de la nostra banda, que ja era molt, tenint en compte la ratxa de pluges que duiem en les últimes setmanes. Fins que no vam ser a prop de l'Area Metropolitana de Barcelona no van apareixer els núvols, però poc amenaçadors... "agafarem coloret" li comento al Jordi Mateo, que assenteix amb resignació.

Un cop superat el procediment de les entrades, els xavals es reparteixen pels diferents "stands" del torneig, on es reparteixen els típics clauers i el diari que pública la Vanguardia que conté l'ordre de joc del dia i un anàlisis de cada partit. En primer lloc em dirigeixo a la Central on estan jugant els germans Bryan, arribo amb una mica de retard i pel camí em creuo amb alguns benjamins i alevins que pregunten pel Nadal...els hi contesto que fins al migdia no juga, però que els germans Bryan també son dignes de ser vistos...alguns em miren amb cara de "Poker"...i ràpidament treuen les seves llibretes i bolígrafs i desapareixen a la caça d'alguna firma. Resignat em dirigeixo a la pista 1 on l'Arnaud Clement està plantant cara a un recuperat Davydenko. Distingeixo entre el públic a l'Adri Abella, els germans Solans i a l'Arnau Pla "encara en salvarem uns quants" penso. Davydenko amb un joc de fons molt sòlid i uns cops que Clement torna com pot, va per davant el marcador, però el francès força el tie-break. Amb pilota de set pel rus, els "pisteros" fan acte de presencia per arreglar la pista durant el canvi de set, Clement es nega a servir fins que no es retirin, com dient: "encara no s'acabat aixo" però el rus, ajudant-se d'una bona restada s'emporta el primer set. Ara ja poden entrar els "psiteros". Clement esbufegant, va camí de la cadira buscant solucions de cara al segon set, però Davydenko comença imparable i s'enduu amb facilitat el 2º per 6/2.



Em retrobo amb el Jordi Mateo i desprès de fer un cop d'ull, comprovant que hi son tots els xavals, ens dirigim cap a la Central on "Tommy" Robredo domina en el marcador a Gaston Gaudio per 5/2, sembla que el "Tommy" a recuperat la forma, desprès d'un inici regular de temporada. A la Central hi ha unes mil persones, està jugant el millor jugador català actualment...a part Gaston Gaudio reacciona i força el tie-break, però en "Tommy" el treu endavant amb el suport del públic i salva la difícil situació. En el segon set l'argentí paga l'esforç i Robredo se l'adjudica fàcilment per 6/1.

Comença Nalbandian a la pista 1! Ja que Gulbis i Marat Safin han set eliminats entre dilluns i dimarts, el "Rey" David es un dels que tenia moltes ganes de veure. Al Jordi i a mi s'ens uneixen els Pascuals, el Marc Pla i el Gaby...sobtadament l'Adri Abella, els Solans i l'Arnau Pla no s'han mogut del lloc i continuen a primera fila sense perdre ni un detall dels partits. Els estomacs comencen a sonar, però cap problema, els nostres xavals fent gala d'una gran experiència en les excursions al Godó han vingut preparats amb bosses de patates, pastes, entrepans... el Lluis li comenta a la Gemma "hem pagat la novatada aquest any". Nalbandian, sembla que no estigui jugant al 100%, però no necessita més per dominar al jove Kunitsyn que fica esforç i ganes, però el "Rey" es massa per a ell. 7/5 6/4 i a mig gas...

Dirigint-nos cap a la Central se senten crits des de la pista 3, Berdich vs Hernandez, però si aquest partit es del primer torn! la batalla se l'enduu Berdich per 6/2 4/6 6/3 l'Oscar a començat molt fort la temporada i ha estat a punt de donar la sorpresa davant el 15é cap de serie del torneig. Rep una sonora ovació al abandonar la pista, es nota que jugava a casa.

El moment més esperat ha arribat, Rafa Nadal salta a la Central, s'enftrontarà al portuguès Frederic Gil. No hi cap ningú més. Comença el partit, a la Central i regna el silenci, com si estiguéssim en una missa, tothom callat, "amb el Tommy no callàveu tan" penso... de moment el portuguès aguanta 2/1, els típics "Vamos Rafa!" inunden la central, i el que es veia vindre des de feia estona, el num 1 del mon aconsegueix el "break" set sentenciat, Nadal amb un "break" d'avantatge es imparable i s'emporta el set per 6/2 amb alguns passings-shot marca de la casa i boles impossibles tornades, durant els canvis els Juniors d'Or intenten sortir per la pantalla gegant, amb nombrosos càntics i pancartes però malauradament no ho aconsegueixen... el segon set el mateix guió el portuguès es desfona, però un cop fer el "break" s'acaba tota resistència. Posteriorment ovació de la grada cap al manacorí i la bogeria al sortir de la Central, on sense exagerar, 45 minuts vam tardar en abandonar-la. El "fenomen" Nadal ja es un fet més que contrastat, que s'ha de anar fent lloc per arribar als vestidors, es el que te ser número 1 del món. Els que es van negar a veure al Rafa, van poder gaudir d'un bon partit a la pista número 1, Fernando Gonzalez s'imposava a un dr "Txutxo" Acasuso, sempre perillós en terra batuda. Al mateix temps a la pista 3 l'heroi de l'any passat, Potito Starace s'imposava a Soderling en un partit molt disputat per 7/6 2/6 6/2.

La Central, a mitja entrada, presencia el Verdasco-lapentti, curiosament, tan sols han aguantat la part femenina de l'expedició...i es que Verdasco a part del seu tennis també aixeca altres tipus de passions. Les cadets, que volen "gaudir" d'una millor perspectiva del partit, poc a poc van avançant fins que pràcticament estan a primera fila de la Central. La seva atenció pel partit es recompensada, on per uns segons son protagonistes de la pantalla gegant que presideix la pista Central. En veure això, la Blau Hellin a cada canvi ofereix un repertori de balls espectacular amb l'esperança de sortir per la pantalla gegant, però l'operari de la cpamera no se n'adona, no sap el que es perd... En lo merament tennistic, un irregular Verdasco s'imposa a tot un clàssic com Lapentti, que sembla que els anys no passin per a ell i posa en seriosos problemes a l'heroi de l'última Copa Davis, 7/5 6/3.


L'activitat no s'atura a les pistes del RCT Barcelona i Almagro fa gala del seu tennis agressiu per imposar-se a un guerrer Chela per 3/6 7/6 6/3, massa problemes pel Nicolas que no ha començat molt fi l'any. Wawrinka demostra que no va ser flor d'un dia lo de Montecarlo i passa per sobre de Youzhny, que sol ofereix resistència en el primer set 7/5 6/1. Andreev s'imposa a "Beto" Martin per 6/2 6/2 però com sempre "Beto" ho dona tot a la pista i s'emporta la merescuda ovació de la seva gent. Stepanek, un altre que sempre fa bons resultats a Barcelona, s'imposava a un Tipsarevic que venia de fer molt bons partits a principis de temporada, per 7/6 6/0. Partits de dobles a les pistes 3 i 4---

La tarde ha passat volant i desprès d'un bonic dia de tennis toca marxar, no sense abans fer un últim cop d'ull a la pista Central on el "Feli" està passant molts problemes amb Santi Ventura, el deixem amb un 5/2 a baix... Visita als serveis abans de pujar a l'autocar de nou, passada de llista i gran foto de grup, 70 persones... i la major part d'elles nens i nenes, la secció de tennis gaudeix d'una bona salut, no tinc cap dubte.

Durant el viatge de tornada alguns cansats, d'altres amb ganes de marxa encara i molts ensenyany els seus trofeus: gorres firmades, samarretes, llibretes plenes d'autògrafs..., particularment em quedo amb el tennis viscut i sobretot amb el comportament dels nens, exemplar de nou! Fins l'any vinent!

TERRAFERMA INFANTIL FEMENI

Data i hora: Dissabte 25 d'Abril 15:30 al C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Infantil femení "A"
Jugadores: Laia Charles i Paula Cristobal.
Equip Rival: C.T.Balaguer
Resultat: C.N.Lleida 3-0 C.T.Balaguer

Observacions: Les noies van aconseguir la segona victòria consecutiva en aquest Terraferma desprès d'imposar-se per 3 a 0 al C.T.Balaguer. La Laia i la Paula van ser molt superiors a les seves contrincants i van demostrar el major nombre de partits i experiència. Van guanyar els individuals per 6/0 6/2 i al dobles desprès de fer un bon primer set 6/2, es van relaxar al segon set i fen un tennis per sota de les seves possibilitats, van tancar el partit i l'eliminatòria per 6/4.

jueves, 23 de abril de 2009

CLÍNIC EQUIP ESPANYOL COPA FEDERACIÓ

Aprofitant l'eliminatòria Espanya-Serbia del cap de setmana del 25-26 d'Abril, les noies que formen l'equip espanyol: l'Anabel Medina, la Nuria Llagostera, la Lourdes Dominguez i la MªJose Martinez es van atansar a les nostres pistes per dedicar unes hores a tots els nens i nenes dels clubs de tennis de la província. Els van atendre amb paciència i dedicació, van firmar autògrafs i es van fer nombroses fotografies. També amb l'ajuda de dos monitors del club, van dedicar-se a pilotejar amb els nens dels diferents clubs: C.N. Lleida, C.T.Lleida, C.T. Urgell, Sícoris Club, C.T.Balaguer i C.T. Mollerussa.

Moltes Gràcies!


martes, 21 de abril de 2009

RESULTATS INDIVIDUALS

L'Open Joieria Blanco disputat a les instal.lacions del Club Tennis Lleida va comptar amb la presència d'una quinzena de jugadors, on destacar que 12 dels 15 representats del club, van passar almenys una ronda. En categoria femenina la final la van disputar dues jugadores del club, La Teresa Pladevall i la Crisitna Gimenez, on es va imposar la primera per 6/4 6/3. En semifinals la Teresa es va imposar a la jugadora de Manresa Isel Martinez i la Cris a la Yasmine Abou-Farah. En categoria masculina el jugador que va arribar més lluny va ser l'Eduard Cano que va caure en quarts de final a mans del finalista del torneig, Albert Ochogavia, en 3 disputats sets. Desitgem als nostres jugadors que vagin arribant els èxits.

TERRAFERMA INFANTIL FEMENI

Data i hora: Dissabte 18 d'Abril 13.00 a Mollerussa
Equip C.N.Lleida: Infantil femení "A"
Jugadores: Laia Charles i Paula Cristobal.
Equip Rival: C.T.Mollerussa
Resultat: C.T. Mollerussa 0-3 C.N.Lleida


Observacions: L'equip infantil femení va debutar amb una victòria en la primera jornada del Terraferma, en una eliminatòria enganyosa ja que no va ser fàcil i va estar molt treballada. L'equip el van formar la Laia Charles i la Paula Cristobal, el primer punt el va aconseguir la Laia, guanyant per 6/2 6/3 en un partit en el que era molt superior a la contrincant però la irregularitat la va fer fallar una mica, finalment va saber resoldre el partit. El partit complicat va ser el de la Paula, on desprès de perdre 6/0 el primer set, no va baixar els braços i va donar la volta al partit guanyant el segon set per 6/1 i jugant molt bé. Durant el tercer set vam gaudir d'un bon nivell de punts i lluita, finalment amb emoció la Paula es va imposar per 7/6 al tercer. En el dobles la compenetració i les ganes de la Paula i la Laia van donar una victòria més còmoda per 6/2 6/2. Enhorabona!

jueves, 16 de abril de 2009

RESULTATS INDIVIDUALS

L'Open Setmana Santa del Nàstic es va convertir en un mal de cap per a molts pares i jugadors, degut a la pluja que ha governat tota la setmana i la gran quantitat de categories que acollia el torneig va fer que molts jugadors haguessin de duplicar i en alguns casos triplicar torn. Remarcar l'esforç dels pares i dels jugadors que molts dies van haver de fer viatges inútils. En l'aparatat tècnic, destacar que una trentena de jugadors dels nostre club van participar en el torneig, on es destaquen els següens resultats:


Teresa Pladevall: Campiona en categoria Júnior femení i Quart finalista en Dames.
Janet Perez i Paula Lucia: Quart finalistes en Benjamí femení.
Enric Ros: Quart finalista en Junior masculí.
Irene Cano: Quart finalista en Infantil femení.
Lorena Rouillon: Quart finalista en Aleví femení.
Adrià Abella: Quart finalista en Infantil Masculí.



miércoles, 15 de abril de 2009

TERRAFERMA ALEVI FEMENI

Data i hora: Dissabte 4 d'Abril 15:30 CE Mas Duran

Equip C.N.Lleida: Aleví Femení "A"
Jugadores: Nuria Salmeron i Blau Hellin.
Equip Contrari: CE Mas Duran
Resultat: CE Mas Duran 3-0 C.N.Lleida

Observacions: Eliminatòria enganyosa pel que fa al resultat, ja que els partits van ser molt igualats. La Blau Hellin començava una mica freda i fora del partit. També notava la falta d'experiència en terra batuda. Cedia el primer set per 6/0. Mentres la Nuria, desprès d'anar a remolc tot el primer set perdia per un ajustat 6/4. Les coses pintaven malament, pero la Blau va reaccionar i desprès d'un 2º set molt disputat forçava el tie-break però el perdia per un ajustat 8-6. La Nuria es ficava per davant en el marcador en el 2º set, però no va saber aprofitar les oportunitats per tancar-lo i la seva contrincant va reaccionar per imposar-se per 7/5. En el dobles les nostres sortien amb moltes ganes i dominaven per un clar 5/1, s'els hi va complicar, però finalment s'emportaven el primer set per 6/4. A partir d'aquí van desaparèixer de la pista i no van saber trobar solucions al canvi de ritme provocat pel CE Mas Duran, que també s'emportaven el dobles per 6/1 6/2.

TERRAFERMA ABSOLUT FEMENI

L'equip absolut femení del C.N.Lleida, format per Teresa Pladevall, Cristina Gimenez e Irene Cano s'ha proclamat campio del Terraferma 2009 per davant del C.T.Urgell, Sicoris Club i
C.T.Balaguer, ENHORABONA!




lunes, 23 de marzo de 2009

TERRAFERMA ALEVI FEMENI

Data i hora: Dissabte 21 de Març 15:30 al C.T Urgell.
Equip C.N.Lleida: Aleví Femení "A"
Jugadores: Lorena Rouillon, Blau Hellín i Núria Salmeron.
Equip contrari: C.T.Urgell
Resultat: C.T.Urgell 2-1 C.N.Lleida

Observacions: La Blau Hellín no va tenir opcions davant una rival molt experimentada en terra batuda, i tot i forçar el "Deuce-Avantatge" en nombroses ocasions, el no acabar de tancar aquestes avantatges va ser decisiu per al resultat final 6/0 6/1. La Lore va jugar un partit molt dur i seriós davant una rival que tenia una dreta demolidora i un molt bon servei. En el primer set va anar a remolc tota l'estona en el marcador, però amb 4-5 al marcador va aconseguir trencar el servei i col.locava el 5-5, va ser un cop molt dur per la seva contrincant, que ja es veia amb el primer set a la butxaca, i va baixar molt el seu nivell en els 2 jocs següent, 7/5 per la Lore. En el segon set va començar manant en el marcador, un cop assolida l'avantatge va seguir molt concentrada i s'imposa per 6/4. En el dobles la parella formada per la Núria salmeron i la Lore van notar la falta d'experiència i de comunicació entre elles i van cedir per 6/1 6/1.

CAMPIONAT CATALUNYA INFANTIL MASCULI

Data i hora: Dissabte 21 de Març 9:30 al EGARA (Terrassa)
Equip C.N.Lleida: Infantil Masculí
Jugadors: Adria Abella, Ivan Solans, Santi Garcia, Eudald Samarra i Toni Vidal.
Equip contrari: EGARA
Resultat: EGARA 0-5 C.N.Lleida

Observacions: Primer match-ball en contra salvat per part de l'equip infantil masculí a l'EGARA (Terrassa) que necessitaven aquesta victòria i la del proper cap de setmana per salvar la categoria d'Argent. Els nostres nois van entrar amb moltes ganes i forces, tots van començar guanyant. El primer en acabar va ser l'Ivan que es va imposar amb autoritat per 6/1 6/2 i jugant molt bé. El Santi va guanyar fàcil 6/0 6/0. L'Eudald va fer un primer set molt dur, però s'imposava per 6/4 el segon set per 6/0anant de menys a més. El Toni va aconseguir una victòria molt important per agafar moral per l'eliminatòria de la setmana vinent 6/1 6/4, finalment amb l'eliminatòria 4-0 l'Adrià va guanyar 6/1 6/3 en un partit molt seriós.

TERRAFERMA ALEVI MASCULI

Data i hora: Diumenge 15 de Març 9:30 C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Aleví Masculí "A"
Jugadors: Nestor Giribet, Antonio Cruz, Ivan Solans i Toni Vidal.
Equip contrari: C.T. Urgell "A"
Resultat: C.N.Lleida 4-1 C.T.Urgell

Observacions: El Nestor va jugar treballant molt bé els punts i sabent en cada moment el que tenia que fer. L'Antonio va entrar al partit molt espès, i no va tenir la capacitat de fer un canvi d'actitud en cap moment del partit. L'Ivan va guanyar el primer set sense problemes per 6/3, en el segon set el contrincant va agafar confiança i se'l va emportar per 6/3, el tercer set va ser molt intens, però l'Ivan va estar a l'alçada tota l'estona i va endur-se el partit per 7/5. El Toni va començar còmode i sense massa problemes, va tenir un moment de relaxació, però finalment va reaccionar i va tancar l'eliminatòria col.locant el 3-1 en el marcador. La parella formada per Solans-Giribet van jugar un intel.ligent dobles i van sumar un altre punt per l'equip, 4-1.

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE

Data i hora: Dissabte 14 de Març 15:30 al C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Benjamí Mixte "A"
Jugadors: Marc Colomina, Jaume Rouillon, Victor Cristobal i Paula Lucia.
Equip contrari: C.T. Lleida
Resultat: C.N.Lleida 0-5 C.T. Lleida

Observacions: El Marc no es va trobar còmode jugant fins al 2on set, on es va posar pel davant en el marcador amb un 4-2, però no va acabar d'agafar confiança perdent finalment per 6/1 6/4. El Jaume on va estar a l'alçada i li va faltar treballar més els punts. El Victor no va estar el suficient concentrat al partit. La Paula va jugar un primer set bastant disputat però, per sota de les seves possibilitats, i en el segon set va desaparèixer. La parella formada per Colomina-Rouillom, van jugar un gran primer set guanyant 7/6, però es van pensar que el partit ja havia acabat i van baixar el rendiment perdent per 6/2 i 7-1 en el tie-break decisiu.

domingo, 22 de marzo de 2009

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE


Data i hora: Dissabte 14 de Març 15:30 Sícoris C.
Equip C.N.Lleida: Benjamí Mixte "B"
Jugadors: Guillem Solans, Guifre Balasch, Marc Pascual, Janet Perez i Jordi Ros.
Equip contrari: Sicoris Club.
Resultat: Sicoris Club 1-4 C.N.Lleida

Observacions: El benjamí mixte "b" va sumar una nova victòria en les instalacions del Sícoris per 4-1. El Guille no va tenir excessius problemes i es va imposar sense dificultats al seu rival. El Guifre en un partit molt trabat va imposar la seva major experiencia i també es va imposar amb solvència. El Marc va jugar contra un rival molt limitat i que se li notava la falta d'experiència en partits, no va tenir gaires problemes. La Janet va jugar un partit molt seriós contra la Sandra, una jugadora molt experimentada en terra batuda, tot i el gran partit va cedir per 6/3 6/4, alhora el Jordi i el Guifre tancaven l'eliminatòria imposantse en el dobles.

jueves, 12 de marzo de 2009

CAMPIONAT CATALUNYA INFANTIL FEMENI

Data i hora: Diumenge 8 de Març 10:30 C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Infantil Femení
Jugadores: Blau Caballol, Paula Cristobal, Irene Cano i Laia Charles
Equip contrari: Berga TC
Resultat: C.N.Lleida 3-1 Berga TC

Observacions: Les noies de l'infantil femení es classifiquen per les semifinals del Campionat de Catalunya al derrotar per 3-1 al Berga TC

Carlota Safont a Blau Caballol per 6/1 6/1
Paula Cristobal a Gisela Perez per 6/0 6/4
Irene Cano a Celia Santos per 6/0 6/0
Laia Charles a Aina Ballus per 6/0 6/1

Enhorabona noies!

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE

Data i hora: Dissabte 7 de Març 15:30 Mollerussa
Equip C.N.Lleida: Benjamí Mixte "A"
Jugadors: Marc Colomina, Jaume Rouillon, Victor Cristobal i Paula Lucia.
Equip Contrari: C.T. Mollerussa
Resultat: C.T.Mollerussa 0-5 C.N.Lleida

Observacions:

Marc Colomina a Joan Dalmau per 6/0 6/0
Jaume Rouillon a Roger Canyellas per 6/1 6/0
Victor Cristobal a Pol Catselló per 6/0 6/0
Paula Lucia a Maria Utges per 6/1 6/2

Cristobal-Lucia a Dalmau-Canyelles per 6/2 6/1

TERRAFERMA ABSOLUT MASCULÍ

Data i hora: Dissabte 7 de Març 15:30 C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Absolut "A"
Jugadors: Jordi Lopez, Enric Ros, Vicenç Gil de Sola i Manel Noguero
Equip Contrari: C.T.Tarrega
Resultat: C.N.Lleida 2-3 C.T. Tarrega

Observacions:

Ruben Delgado a Jordi Lopez per 6/4 5/7 6/4
Adria Camarasa a Enric Ros per 6/3 6/2
David Gruston a Vicenç Gil de Sola per 2/6 7/6 7/6
Manel Noguero a Josep Mº Rubinat per 6/0 6/1

Lopez-Noguero a Rubinat-Camarasa per 6/1 6/1

miércoles, 11 de marzo de 2009

TERRAFERMA ALEVI MASCULI

Data i hora: Diumenge 8 de Març 9:30 al C.T. Lleida
Equip C.N.Lleida: Aleví Masculí "A"
Jugadors: Nestor Giribet, Victor Fontan, Ivan Solans i Toni Vidal.
Equip contrari: C.T. Lleida
Resultat: C.T. Lleida 2-3 C.N. Lleida

Observacions: Eliminatòria molt emocionant de 6 hores i molt oberta i disputada on 4 dels 5 partits es van decidir en 3 sets. El Nestor va fer un molt bon partit contra el Sergi Abellana però va caure per 6/1 3/6 i 6/3. El Victor va començar guanyant al Marc Coma 7/5 però desprès va perdre el segon set per 6/3 i el tercer desprès de salvar dues boles de partit va acabar guanyant 7/6. També espectacuñlar va ser l'Ivan Solans que perdent 4/6 4/5 i 30-15 va reumntar al Guillem Clapes i va guanyar per 7/5 6/2 fent un partit de molta lluita i qualitat, amb 2-1 manant en l'eliminatòria el Toni va entrar contra l'ALvaro Barranco que va començar amb moltes ganes i molt fort, quan el Toni va voler reaccionar ja era massa tard 6/0 6/2. Amb 2-2 i sent les 13.00 h. del migdia el dobles el disputarien Giribet- Solans vs Abellana - Clapes, un partit marcat per la igualtat en tot, els nostres ho van donar tot i desprès de perdre el primer set per 7/6 van remuntar 6/4 en el segon i en l'últim i definitiu set 6/4 molt ajustat, tot un reconeixement i aplaudiment per als dos equips.

TERRAFERMA ALEVI FEMENI

Data i hora: Dissabte 7 de Març 15:30 al C.T. Urgell
Equip C.N.Lleida: Aleví Femení "B"
Jugadores: Laia Bonilla i Julia Esteve.
Equip contrari: C.T. Urgell
Resultat: C.T.Urgell 3-0 C.N.Lleida

Observacions: La Laia i la Júlia es van veure superades per les jugadores de l'Urgell, per la major força i edat. L'eliminatòria no va tenir història, en els individuals van cedir per 6/0 6/0 i 6/1 6/0 respectivament i el dobles per 6/1 6/0, el fort vent va restar motivació a les nostres jugadores.

TERRAFERMA BENJAMI MIXTE

Data i hora: Dissabte 7 de Març 12:30 C.T. Lleida
Equip C.N.Lleida: Benjamí Mixte "D"
Jugadors: Albert Pons, Ricard Rubio, Gerard Villanueva, Nerea Merino, Carmen Calles.
Equip Contrari: C.T.Lleida "C"
Resultat C.T. Lleida 3-2 C.N.Lleida

Observacions: El benjamí Mixte "D" van jugar una eliminatòria marcada pel fort vent que va dificultar el joc i la diversió del tennis, ja que els nostres nois porten 2 partits i a mes el Gerard debutava en competició. L'Albert va guanyar fàcil, la Carme, molt concentrada també va guanyar, la resta van perdre els seus respectius partits. El resultat es el de menys ja que el que interessa es formar als xavals i que s'ho passin bé amb le tennis.


RESULTATS INDIVIDUALS


Més d'una vintena de jugadors del club van disputar entre els mesos de febrer i gener l'Open d'Hivern del C.T. Salou, destacant la notable representació en les rondes finals. en la categoria d'aleví femení la Lorena Rouillon es va quedar a les portes de la final caient en semifinals. En la categoria d'Infantil femení la Blau Caballol va quedar quart finalista. Per la part masculina les coses van anar encara millor, en benjamí el Nestor va ser el campió i el Jordi Ros es va plantar a les semifinals i en cadet destacar els quarts de final de l'Adri.


lunes, 9 de marzo de 2009

TERRAFERMA ALEVI MASCULI

Data i hora: Diumenge 8 de Març 9:30 C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Aleví Masculí "B"
Jugadors: Artur Hellin, Guillem Solans, Guifre Balasch i Gaby Garcia.
Equip contrari: C.T.Balaguer
Resultat C.N. Lleida 2-3 C.T Balaguer

Observacions: Eliminatòria molt igualada que es va decidir per la mínima. l'Artur jugava contra un rival molt seriós i que cometia molts pocs errors, a més la seva ansietat per guanyar li van fer una mala jugada i va cedir per 6/0 6/1. El Guillem va fer molt bon partit per la força del seu rival que el superava de molt físicament va ser decisiva i va caure per 6/2 6/2. El Guifré es va imposar amb comoditat 6/2 6/0 i atansava als nostres 2-1. El Gaby tot i els nervis en el primer set va saber calmar-se en els punts decisius i va endur-se el primer set per 7/5, amb un set a la butxaca va treure tot el seu repertori de cops i el segon set va ser més còmode 6/1. Al mateix moment jugaven el dobles el Guille i l'Artur, que jugaven contra els seus rivals de l'individual, les coses es van igualar i amb un excel.lent partit d'ajudes, companyerisme i molta comunicació van estar apunt de dur el partit al 3er set desprès de cedir el primer per 6/4 i 7/6 en el segon en un tie-break molt disputat (7/5).

TERRAFERMA ABSOLUT MASCULÍ

Data i hora: Dissabte 7 de Març 15:30 Balaguer
Equip C.N.Lleida: Absolut "B"
Jugadors: Joan Escobar, Jordi Mateo Alex Lopez i Lluis Gomez
Equip contrari: C.T.Balaguer
Resultat: C.T. Balaguer 3-2 C.N.Lleida

Observacions: L'Absolut "B" afrontava el desplaçament a Balaguer amb moltes ganes (i baixes) desprès de la desfeta a Tàrrega per la mínima, però una vegada més va tornar a rematar al pal i va perdre l'eliminatòria per 3-2. El C.T. Balaguer que havia cedit la jornada anterior amb l'Absolut "A" per 4-1, va treure tota l'artilleria però els nois del"B" no es van deixar intimidar i van sortir a per totes. El primer en acabar va ser el Joan que no va poder fer res davant un núm 1 com es l'Albert Bergadà 6/1 6/2. El Lluis Gomez, que continua en una forma envejable, es va imposar sense excessius problemes 6/1 6/2 i col.locaba l'empat a 1 en el marcador, posteriorment l'Alex seguia amb la seva bona ratxa i també s'imposava per 6/2 6/2 a Oriol Baldomà, 2-1 la victòria estava més aprop! El partit més llarg va ser el del Jordi Mateo que tot i els problemes físics en el seu turmell dret va ficar en seriosos problemes a Xavier Luengo, però finalment va caure per 6/1 7/5 en un segon set molt disputat. Tot es decidia al dobles per tercera vegada en el que va de Terraferma. el Lluis i l'Alex van sortir molt apagats i van començar amb un 3/0 a baix en el primer set, posteriorment van reaccionar però no van poder culminar la remuntada 6/4. El segon set, conscients de que no estaven tan lluny dels seus rivals van començar a per totes, amb molta despesa física i manant en tot moment en el marcador se'l van endur per 6/3. En el tercer set el cansament va passar factura i l'augment de la seguretat dels rivals al començament del set va ser decissiu.


TERRAFERMA BENJAMI MIXTE

Data i hora: Dissabte 28 de Febrer 15:30 C.T. Lleida
Equip C.N. Lleida: Benjamí Mixte "B"
Jugadors: Jordi Ros, Guillem Solans, Guifre Balasch, Janet Perez, Marc Abella i Marc Pascual.
Equip Contrari: C.T. Lleida "A"
Resultat: C.T. Lleida 4-1 C.N.Lleida

Observacions: Eliminatòria molt igualada on qualsevol dels resultats va ser possible, des de un 3-2 a un 4-1 tan a favor com en contra. Gairebé tots els partits van ser molt disputats i lluitats per part dels dos equips. En primer lloc el Guillem no va poder entrar en el partit i va caur eper 6/0 6/0, tot i la seva entrega. El 2-0 a baix, desprès d'un partit molt disputat entre la Janet Perez i la Maria Teixidó on la nostra jugadora va tenir opcions de forçar el tie-break decisiu del 3º set, la força de la contrincant va ser decisiva i finalment va caure per 6/4 6/3. Més tard el Guifre va fer un molt bon partit i desprès de casi remuntar en el primer set 6/4 per al seu rival, va començar el segon set 2/0 manant en el marcador però finalment cauria per 6/2. El partit més espectacular el va fer el Jordi Ros que va salvar fins a 6 pilotes de partit al Albert Sentís i li va fer una remuntada memorable amb un tennis molt agressiu. 3/6 7/6 i 7/5 en el tie-break decissiu. Amb 1-3 en l'eliminatòria, el Marc Pascual i el Marc Abella van fer un bon dobles però la calma dels rivals i la mala sort en els punts claus dels jocs (Deuce - Avantatges) els va fer perdre per 6/2 6/3.


TERRAFERMA ALEVI FEMENI

Data i hora: Dissabte 28 de Febrer 15:30 Tennis Lleida
Equip C.N.Lleida: Aleví Femení "A"
Jugadores: Nuria Salmeron i Judith Chesa
Equip contrari: C.T. Lleida
Resultat: C.T.Lleida 3-0 C.N.Lleida

Observacions: L'equip format per la Nuria Salmeron i l Judith Chesa no va poder donar la sopresa i va caure per 3-0 en una eliminatòria que els hi anirà molt bé a les dos per començar a agafar rodatge de cara a posteriors enfrontaments. La Nuria va perdre per 6/0 6/1 davant una rival molt superior. La Judit es va enfrontar a una noia de similars caracterísitques i tot i perdre 6/1 6/3 va donar la sensació de que amb més experiència la podria haver derrotat. El dobles no va tenir història i van caure per 6/1 6/1.

RESULTATS INDIVIDUALS

Cinc dels nostres jugadors van participar en un dels tornejos més durs de la província de Barcelona, l'Open de Badalona disputat entre els mesos de Febrer i Març.

Destaca l'Ivan Solans que va guanyar 3 partits en categoria aleví i es va quedar a les portes de la final al caure en semifinals. La Silvia Serlavos i la Laia Charles es van quedar a quarts de final en la categoria d'infantil femení. Tan la Blau Caballol com el Guillem Solans no van poder passar de la primera ronda en les seves categories (Infantil Femení i Benjamí Masculí.) Us donem a tots l'enhorabona!

martes, 3 de marzo de 2009

CAMPIONAT CATALUNYA INFANTIL FEMENI


Data i hora: Diumenge 1 de Març 9:30 C.N.Lleida
Equip C.N.Lleida: Infantil Femení
Jugadores: Blau Caballol, Paula Cristobal, Irene Cano i Laia Charles.
Equip Contrari: C.T.Manresa
Resultat: C.N.Lleida 3-2 C.T.Manresa.

Observacions: La intermitent pluja amb la que es va despertar la ciutat de Lleida el Diumenge va fer perillar la disputa de l'eliminatòria, però finalment es va poder jugar, en les pistes de terra. Molt bon ambient al club que va fer donar un "plus" més a les nostres jugadores, cal destacar que el C.T.Manresa es el primer cap de sèrie del torneig, cosa que li dona més mèrit a la victòria aconseguida per les nostres noies. la Irene va ser la primera en acabar i va ficar per davant l'equip al imposar-se a Mireia Polo per 7/5 6/2. Al mateix temps, els partits de la Laia Charles vs Laia Prats i Paula Cristobal vs Carla Cerdan es decedirien al tercer set. Desprès de molta lluita i entrega la Laia va ficar el 2-0 en el marcador i es va imposar per 7/6 0/6 6/3, la Paula desprès d'un gran partit va cedir per 4/6 6/4 4/6 en un partit molt dur i amb molt bons punts per part de les dos jugadores, poc desprès finalitzava el partit de la Blau Caballol que no podia fer res davant una Magda Aubets superior 6/2 6/3. Eren les 13:40 del migdia i el dobles decisiu no havia començat. El G-3 es va reunir i desprès de moltes deliberacions van decidir que les noies que jugarien el dobles serien la Blau i la Irene, per part contraria jugarien la Magda Aubets i la Carla Cerdan. El partit va tenir molts alts i baixos a més de molta emoció, el moment més crític va ser al tercer set on les jugadores de Manresa dominaven per un clar 3/0 però les nostres van treure forces de no se sap on, eren 5 hores d'eliminatòria, i van capgirar el partit 6/4. Destacar el bon ambient entre les membres de l'equip que es van estar animant continuament entre elles, enhorabona noies gran victòria!